Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Alergare pe timp de noapte: Bucharest After9Cross, 22 iulie, Parcul IOR din Capitala

Alergare pe timp de noapte: Bucharest After9Cross, 22 iulie, Parcul IOR din Capitala

Joi, 23 Iunie 2016

Organizata in cadrul sistemului Runfest, prima editie a  Bucharest After9Cross va avea loc pe 22 iulie 2016, pe malul lacului IOR (in parcul Alexandru Ioan Cuza), de la ora 21:00. Locul de desfasurare a fost schimbat pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start / Finish si pentru desfasurarea curselor din cadrul competitiei sustinute de Infinity Trophy.

runfest

(sursa foto: MPG / RUNFEST)

Echipa MPG a pregatit doua curse de alergare (de 6 km si de 9,5 kilometri), ce se vor desfasura in jurul lacului IOR. Vor putea participa alergatorii amatori, indiferent de abilitati, incepand cu varsta de 10 ani. Zona de Start/Finish se va afla in fata scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza.

Participanții la Bucharest After9Cross se vor putea pregati de concurs in ritmuri vesele de samba, intr-un spectacol vizual si sonor oferit de membrii Balasa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia sa-si completeze tinutele stralucitoare de seara cu desene fosforescente si sa imortalizeze toate momentele de distractie la Photo corner.  

Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 19 iulie 2016, pe pagina dedicata evenimentului de pe platforma www.runfest.ro.

Partenerii competitiei

Concursul Bucharest After9Cross este sustinut de Infinity Trophy, in calitate de partener oficial, si de Running Warehouse, partener shop, alaturi de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 in Italia, Isostar, Wim Bosman, Sanador și de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group si Gustare Nevinovata. Totodată, sprijina realizarea evenimentului ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Directia pentru Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, Primaria sectorului 3 al Capitalei si Asociatia "Zsolt Gyongyossy, educatie prin sport".

Sustin spiritul sportiv si ajuta la comunicare si informare Kiss FM, in calitate de partener media oficial al sistemului RUNFEST, alaturi de campionul in recrutarea online eJobs si de Inga Media si Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociatia Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, Sportpici, Insport, SportsPlanner, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 6pack.ro, 36fit.com, BikeFm.ro  si agentia de bloggeri Kooperativa 2.0.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu. Coordoneaza aproximativ 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 4 sisteme nationale de sport care formeaza comunitati de peste 80.000 de practicanti amatori:   tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism - www.ridersclub.ro, alergare - www.runfest.ro si un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 200 de companii - Romanian Corporate Sports -  www.corporatesports.ro.

Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, o cursa cu obstacole URBATLON - care a fost integrata din acest an in platforma de alergare www.runfest.ro. In ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe: www.mpg.com.ro.


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007