Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Alergarea Fluturașilor - Sunday Titan Run #16

Alergarea Fluturașilor - Sunday Titan Run #16

Joi, 16 Iulie 2015

Ghidaâi de sănătosul principiu procrastinator "mai bine mai târziu decât mai devreme", anunâăm cu chiu cu vai al nostru Sunday Titan Run #16. Pentru că se va chema Alergarea Fluturașilor, sunteâi îndemnaâi să aduceâi fluturi de orice tip: tatuaje, broșe, mărâișoare, magneâi, fluturi din stomac (dacă sunteâi îndrăgostiâi), fluturași de salariu etc. Vezi si eventul de facebook.

sunday titan run

(cover photo: Bury)

Åži pentru că ne filează o lampă, și pentru că ni se cam fâlfâie, și pentru că a fost Ziua Franâei (14 iulie), vom flutura și steaguri franceze sau orice însemn francez. Dacă avem. Că dacă nu, ne mulâumim să strigăm "vive la France și savarinele!" și "liberté, égalité, alergaré!"

TOMBOLÄ‚. După alergare avem o tombolă, iar câștigătorul va primi o sesiune de masaj cu maestrul Cosmin Gbr (în franceză ar suna "je-be-re", cu un "r" rotacizat). Sperăm ca norosul tombo-câștigător să nu aibă soarta turistului rus care a murit în Thailanda, după un masaj (http://bit.ly/1RBbUha). Tizule, fii blând!

AFTER-PARTY. Românu' aleargă, se distrează, dar se mai pune și cu dosena jos, să se hodinească. Cu alte cuvinte, să nu va pună ăl rău să uitaâi că după tombolă avem celebrul "after-party": bem o bere, mâncăm un mic sau alte minunăâii, apelând la "furculision" și "lingurision". Sperăm să nu apară în meniu și cocoșul galic...

CÂND, UNDE? STR #16 va avea loc duminică, 19 iulie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).

DISTANŢĂ, RITM? Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi. Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi... "Silfida" și "Silfidu'" vor fi de acum poreclele noastre!

IMPORTANT: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Sau poate găsim loc la mine-n ghiozdan. Ori poate în portbagajul cuiva venit cu mașina. Vedem noi.

DRESS CODE? Ne dorim să vedem fluturași mulâi, cocoși galici și însemne franceze. Promitem că niciun fluturaș nu va avea de suferit în timpul alergării. Încercăm să promitem la fel și în cazul cocoșului galic.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, silfidă ca o franâuzoaică sau nu, silfid ca un francez sau nu, fără a âine cont de afilierea la vreun club de alergare, de cât de lung are părul, dacă are accent franâuzesc sau nu, dacă știe că șampania provine din regiunea franceză Champagne sau nu ș.a.m.d.

ACCES:

  • pe role (stilul Dorel - http://bit.ly/1HKUsRZ)
  • cu trotineta (ca ei - http://bit.ly/1FOqjiw)
  • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată - http://bit.ly/1b3oMcK)
  • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m) (mama lor! / și a scumpirilor! / în cap aș vrea să le arunc un ou / căci au scumpit cartela de metrou)
  • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
  • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007