Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223906.05 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Andrei Rosu - castigator la Cupa Mondiala de Ultratriatlon

Andrei Rosu - castigator la Cupa Mondiala de Ultratriatlon

Marti, 26 Noiembrie 2013

Sportivul roman Andrei Rosu a castigat prima pozitie la Triplu Ultra Triatlonul din cadrul Cupei Mondiale de Ultratriatlon din Mexic, desfasurata weekendul trecut, in Monterrey. Andrei a parcurs cele trei probe - inot (11,4 km), ciclism (540 km) si alergat (126 km) - in  48 ore, 13 minute si 33 de secunde, castigand astfel finala contand pentru categoria "3 UT in trei zile",    in fata mexicanului Enrique Terramoto.

Andrei Rosu

(sursa foto: andreirosu.org)

Participarea lui Andrei la aceasta competitie a avut si un scop caritabil, sportivul dorind astfel sa atraga donatii pentru Padurea Copiilor. Detalii aici. Vezi povestea ultratriatlonului din Mexic, spusa de Andrei Rosu pe  blogul sau.

Proba de decaultratriatlon din cadrul Cupei Mondiale de Ultratriatlon din Mexic a fost castigata de cehul  Kamil Suran.  

Andrei Rosu este  primul roman care a terminat un Double Ironman. In primavara lui 2013, Andrei a participat la Double Iron Florida, un concurs ce prespune parcurgerea distantei de 7,6 km inot, urmata de 360 km pe bicicleta si apoi 84 km alergare (adica de 2 ori cat un Ironman).

Andrei a invatat sa inoate si sa mearga pe bicicleta in urma cu doi ani. Un an mai tarziu termina un Half Ironman, apoi un Ironman. Anul trecut, el a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai scurt timp in care o persoana reuseste sa alerge 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente. Puteti descarcati si citi de aici o carte publicata anul acesta de Andrei Rosu.

Vezi si  povestea lui Marius Rus, un alt "ironman"-ist roman cu mai multe prezente la aceasta competitie de ultraanduranta. Citeste de asemenea despre cea mai buna clasare a unui sportiv din Romania la un Ironman 70.3, precum si despre locul 10 obtinut de o romanca la Ironman Florida.  


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007