Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact
Cautare

Cont utilizator

Ultimele noutati Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
In atentia membrilor Ro Club Maraton: va comunicam preturile speciale la concursurile organizate de ABRC in acest an. Ceea ce trebuie sa platiti... Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017

Concursuri Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)
Odata mai demult cam pe vremea asta, cand iarna a inceput sa castige teren cu zile mai reci si nopti geroase, am iesit seara... Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)

Antrenament Cum sa ne facem timp sa alergamCum sa ne facem timp sa alergam
“Nu am suficient timp.” Acesta este principalul motiv pentru care oamenii spun ca nu alearga. Sau pentru care... Cum sa ne facem timp sa alergam

Nutritie Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adiposSuplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos
Traim intr-un secol in care cele mai populare boli au la baza dezechilibre metabolice, asa cum sunt dislipidemiile si obezitatea.... Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos

Sanatate Shiatsu, atingerea care vindecaShiatsu, atingerea care vindeca
Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie... Shiatsu, atingerea care vindeca
Sunteti aici :: FORUM » Probleme organizatorice » Convocarea Adunarii Generale a Ro Club Maraton, 18 septembrie 2011

Convocarea Adunarii Generale a Ro Club Maraton, 18 septembrie 2011Open thread Convocarea Adunarii Generale a Ro Club Maraton, 18 septembrie 2011

-Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Vineri, 19 August 2011 15:18
Dragi membri Ro Club Maraton,

Va anuntam ca pe data de 18 septembrie 2011 va avea loc Adunarea Generala a Asoc. C.S. Ro Club Maraton, in Bucuresti, Bd. Metalurgiei 87, sector 4, Clubul Univeristatii "Spiru Haret" (statie de metrou Dimitrie Leonida)
Ora de incepere a AG este 11 AM.

In cadrul AG vor fi abordate si supuse votului probleme importante pentru viitorul Ro Club Maraton. Din acest motiv contam pe o participare intr-un numar cat mai mare. Cei dintre voi care din diverse motive nu pot participa la AG sunt rugati sa comunice acest lucru pe adresa de email a clubului (roclubmaraton@yahoo.com) sau telefonic, la numerele de mai jos. Ei vor putea vota prin intermediul unui buletin de vot pe care il vor primi prin posta sau personal.

Linkul catre documentatia necesara desfasurarii AG a fost trimisa pe mail membrilor RCM (cine nu poate intra in posesia ei este rugat sa ne contacteze).

Vor avea drept de vot doar membri RCM cu cotizatia platita la zi, acestia fiind considerati membri activi ai clubului.
Participarea voastra la AG (prin prezenta fizica sau prin intermediul buletinelor de vot) este absolut necesara, deoarece schimbarile propuse vizeaza evolutia Ro Club Maraton catre o noua versiune mai moderna, mai dinamica si mai usor de gestionat.
Asadar contam pe implicarea voastra.

Acest convocator a fost trimis pe mail fiecarui membru RCM, a fost postat pe forum, iar cei care nu au adresa de email vor fi anuntati telefonic sau prin posta. De asemenea, a fost dat un anunt in Romania Libera privind Adunarea Generala a Ro Club Maraton.

Cu ganduri bune,

Consiliul Director
Serban Damian, presedinte (0722616785)
Victor Vlad, vicepresedinte (0722683799)
Gabriel Solomon, secretar (0723189987)


< 1 2
Pagina 2 din 2
Offline Simon
Membru Ro Club MaratonSimonTrimite Mesaj
Din Mai 2010
Oras / Locatie : Bucuresti
Marti, 23 August 2011 18:21
Nu e cazul de replici. Discutiile care incep aici, pe Forum, tot aici se vor incheia.
...............
www.florinsimion.com/blog
Offline Panty
Membru Ro Club MaratonPanty
Din Ianuarie 2011
Oras / Locatie : Bucuresti
Vineri, 9 Septembrie 2011 16:31
O idee buna si interesanta D-le Lixandru.
...............
Panty- "We are the champions"
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Vineri, 9 Septembrie 2011 17:44

In ciuda faptului ca am avut o multime de discutii pe aceste teme, atat pe email, cat si la o intalnire, ori n-ai inteles, ori doresti sa generezi o € spalare de rufe in public € , ceea ce in mod evident este o atitudine care contravine intereselor Asociatiei Ro Club Maraton.

Toate aceste probleme sunt potrivite a fi discutate la Adunarea Generala si nu pe un forum public, unde are acces oricine.

Dar pentru ca sunt un sustinator al ideii de transparenta si invocand dreptul la replica, iti voi oferi raspunsuri la problemele ridicate, apoi in calitatea mea de Presedinte al Ro Club Maraton si Administrator al acestui forum, voi inchide acest topic si orice discutie legata de Adunarea Generala va avea loc in privat sau in ziua de 18 septembrie.Incep prin a spune ca toate propunerile privind modificarile de statut au fost dezbatute indelung in cadrul Consiliului Director si vor fi inaintate catre vot in ideea de a reforma activitatea clubului, de a-l face mai functional, mai transparent si mai modern.Aceste modificari ale Statutului fac obiectul Adunarii Generale Extraordinare, asa cum este scris si in actualul statut.Pe de alta parte, discutiile despre strategia clubului fac obiectul Adunarii Generale Ordinare (asa cum este scris si in actualul statut)Iar Statutul se gaseste inca de la infiintarea clubului pe siteul www.maraton.info.ro. Doar ca trebuia citit pentru a fi intelese aceste lucruri de baza.De ce am optat pentru utilizarea acestor buletine de vot? Motivul este foarte simplu € avem in acest moment 220 de membri in asociatie. Orice modificare a statutului se poate face doar cu votul a 2/3 din membri. Atentie, nu din membri prezenti la AG, ci membri ai asociatiei. Asa spune legea. Un calcul simplu, ne arata ca va trebui sa avem 145 de voturi, deci 145 de oameni prezenti duminica, 18 septembrie la AG.

Experienta diverselor evenimente din anii anteriori, inclusiv unele care teoretic ar fi trebuit sa atraga o multime de oameni din club, cum ar fi petrecerile de sfarsit de an, ne-a aratat ca sansele sa avem 145 de oameni la AG sunt extrem de mici. In situatia unei lipse de cvorum, am fi fost nevoiti sa convocam o a doua AG in 30 de zile, unde probabil am fi avut si mai putini oameni decat la prima AG. S-ar ajunge in situatia in care o mana de oameni ar trebui sa voteze niste decizii foarte importante pentru viitorul asociatiei.Eu, personal, am contactat telefonic o buna parte dintre colegi si mai mult de jumatate dintre cei cu care am vorbit (vreo 80 de oameni), mi-au spus ca nu pot sa ajunga la AG.Intreb retoric: are cineva interesul ca viitorul Ro Club Maraton sa fie decis de un grup restrans de oameni? Ce este mai transparent si mai cu sens: sa ai votul a minim 2/3 din membri sau a unei minoritati?Noi, actualul Consiliu Director am vrut sa oferim sansa sa voteze si celor care ar dori sa participe la AG, dar din diverse motive nu o pot face, fie ca locuiesc in alte orase, fie ca au alte probleme.

Participarea la AG este stipulata ca obligatie a membrului asociatiei in actualul Statut, insa nu putem sa fortam pe nimeni sa fie acolo.Votarea prin buletin de vot este o practica moderna, folosita cu succes in asociatii mult mai mari decat a noastra, in intreaga lume.


...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton

Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Vineri, 9 Septembrie 2011 17:45 continuare

Legat de alegerea Consiliului Director (Presedinte, Vicepresedinte, Secretar).Aceste functii nu sunt acordate pe viata. Este o clarificare stupida, dar iata ca sunt nevoit sa o fac.Orice membru cu vechime de minim 1 an poate candida la aceste functii.Conform actualului Statut, mandatul unui membru al Consiliului Director nu este definit temporal (de genul 1 an, 3 ani etc.). Acest lucru NU inseamna ca el este ales pe vecie in acea functie. Oricine isi poate depune candidatura pentru o functie, caz in care se recurge la alegeri. Candidaturile se anunta cu minim 20 de zile inainte de data anuntata a AG.Asociatiile, spre deosebire de partidele politice, au dreptul sa nu limiteze in timp mandatul unui membru in CD. In cazul in care asociatia respectiva functioneaza bine, iar membri sunt multumiti de conducere, nu exista interesul generarii de alegeri doar pentru ca € le-a venit timpul € . Pe de alta parte, daca un membru considera ca actualul CD ar trebui schimbat, el are dreptul sa propuna schimbarea, iar daca AG este de acord cu propunerea lui, se trece la alegeri (nu in aceeasi sesiune a AG).Consider ca este in interesul nostru, al tuturor sa avem un Statut care sa bazeze pe decizii democratice si transparente. Limitarea mandatului CD nu este o masura democratica, pentru ca poate ajunge sa priveze asociatia de o conducere capabila, si sa se ajunga in situatia in care alegerile sa aduca in CD oameni care nu doresc sa se ocupe de asociatie, sau mai rau, ar putea sa foloseasca asociatia pentru interese proprii.Inchei prin a va spune ca vom merge pe linia anuntata € desfasurator, locatie, ora.Sper sa avem cat mai multa lume la AG si sper sa avem o intalnire agreabila, civilizata, constructiva si orientata catre servirea intereselor reale ale clubului.


...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton

Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Vineri, 9 Septembrie 2011 18:47
Nici pe departe suparare. Eu sunt foarte bucuros sa vad atata deschidere si interes pentru club.

Pregatirea AG este atributia CD si te asigur ca data a fost foarte atent analizata (asa cum deja stii, de fapt).
...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Vineri, 9 Septembrie 2011 22:26
Asa cum spuneam in mesajul anterior, statutul clubului exista pe site inca de la infiintarea clubului - http://www.maraton.info.ro/ro-club-maraton.html
Nicio virgula in plus sau in minus. Iti voi trimite si pe mail aceste documente, ca sa le ai.

Da, realizarea unei sectiuni pe forum, destinat doar membrilor clubului si vizibila doar pentru acestia este o idee utila si cu siguranta o vom pune in aplicare (nu pot sa fac asta imediat, pentru ca nu stiu cum se face dpdv tehnic, insa voi vorbi cu echipa tehnica).

Din partea mea si a colegilor din actualul CD exista maxima deschidere pentru orice idee. Le vom putea discuta si analiza pe toate pe 18 septembrie la AG.
...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton
Offline Dinu
Membru Ro Club MaratonDinu
Din Septembrie 2010
Oras / Locatie : Bucuresti
Luni, 12 Septembrie 2011 17:40
Legat de prezenta la AG, eu lucrez ca jurist la cel mai mare ONG din tara, cu aproape 7000 de membri, cu aceleasi probleme, dar la scara mult mai mare, legat de prezenta la AG.
Problema a fost rezolvata prin convocarea a2 AG ordinare, una cu o zi inainte de cea reala, cu avertizarea memebrilor ca AG reala va avea loc a doua zi. Practic prima oara facem doar publicitatea legala necesara in mass-media, iar in invitatiile adresate membrilor (cam 7000) se spune doar ca trebuie sa vina la a doua convocare a AG, care va avea loc a doua zi, aceasi ora.
O adunare generala extraordinara se convonvoaca doar daca sunt motive care nu mai sufera amanare pana la data urmatoarei adunari ordinare.
Nu e o critica, ci doar o observatie :)
Offline Oana Badea
Membru Ro Club Maraton
Din August 2009
Oras / Locatie : Romania
Luni, 12 Septembrie 2011 19:07
Sensul AGE este legat nu de cvorum cum se gandea Dinu ci de anumite necesitati juridice la inregistrare. Legea cu privire la asociatii si fundatii nu face distinctie intre adunari generale ordinare si extraordinare si nici statutul actual, motiv pentru care s-a folosit ca si inspiratie legislatia comerciala si am impartit subiectele in 2 adunari generale - cea ordinara care prevede numai chestiuni obligatorii a fi discutate si votate si cea extraordinara - care se refera numai la modificarile necesar a fi aduse actelor statutare.
Am retinut ideea cu privire la convocarea de a doua zi, pentru a scapa de problema cvorumului, dar repet impartirea nu s-a referit la asta, pentru ca modificarile de statut conform actualului statut al RCM se pot aproba numai cu 2/3 din totalul de membri (indiferent de cvorum) inclusiv in cadrul celei de-a doua adunari.

Offline Cristi Bostina
Membru Ro Club Maraton
Din Septembrie 2011
Marti, 13 Septembrie 2011 11:46
Salut,

Daca m-am inscris astazi in club...(astazi am platit si cotizatia) pot sa vin la adunare?

Voi fi acceptat ca membru cu drept de vot sau macar sa pot participa dintr-un colt la adunare pana Duminica?


...............
www.cristianbostina.blogspot.com
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Marti, 13 Septembrie 2011 12:20
Da, din momentul in care esti membru, ai toate drepturile si obligatiile inscrise in Statutul asociatiei.
...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton
Offline RaduV0L0
Membru Ro Club MaratonRaduV0L0
Din Septembrie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Miercuri, 14 Septembrie 2011 15:47
Ma ocup eu cu Oana de acte. Cred ca o sa fim suficient de eficienti.
Offline Dinu
Membru Ro Club MaratonDinu
Din Septembrie 2010
Oras / Locatie : Bucuresti
Miercuri, 14 Septembrie 2011 16:13
Daniel, pe Oana o cunosc destul de bine si se pricepe foarte bine. M-am uitat peste documente si sunt constincios facute :)
Ca sa raspund la ultima ta intrebare, nu se face AG cu cateva mii de persoane, se fac direct convocari pt 2 AG, prima doar pt indeplinirii formalitatilor legale si a doua reala, care e statutara indiferent de numarul participantilor
< 1 2
Pagina 2 din 2


Total membri 3650 (lista membri), total subiecte 2557, numar total de postari 35974.
Ultimii membri inregistrati pe forum : bobo70, Cretescu, bomberman32, Willy24, CatalinG, ajay, Ana Maria L., online acum 0.

Astazi isi serbeaza ziua de nastere : Adelman, Aripi intinse, Catalina22, Costirock, dentistu, hajnalrobert, zazuk

= subiectul este public, = subiectul este inchis, = subiectul este arhivat, = Online, = Offline,


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007