Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact
Cautare

Cont utilizator

Ultimele noutati Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
In atentia membrilor Ro Club Maraton: va comunicam preturile speciale la concursurile organizate de ABRC in acest an. Ceea ce trebuie sa platiti... Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017

Concursuri Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)
Odata mai demult cam pe vremea asta, cand iarna a inceput sa castige teren cu zile mai reci si nopti geroase, am iesit seara... Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)

Antrenament Cum sa ne facem timp sa alergamCum sa ne facem timp sa alergam
“Nu am suficient timp.” Acesta este principalul motiv pentru care oamenii spun ca nu alearga. Sau pentru care... Cum sa ne facem timp sa alergam

Nutritie Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adiposSuplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos
Traim intr-un secol in care cele mai populare boli au la baza dezechilibre metabolice, asa cum sunt dislipidemiile si obezitatea.... Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos

Sanatate Shiatsu, atingerea care vindecaShiatsu, atingerea care vindeca
Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie... Shiatsu, atingerea care vindeca
Sunteti aici :: FORUM » Evenimentele clubului » Alergare de Martisor, 3 martie, ora 9, parcul IOR

Alergare de Martisor, 3 martie, ora 9, parcul IOROpen thread Alergare de Martisor, 3 martie, ora 9, parcul IOR

-Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Luni, 25 Februarie 2013 22:29

Vine, vine primavaaara!
Sa o intampinam cu o alergare de grup si un martisor.

Ro Club Maraton va invita duminica, 3 martie in parcul Al.I Cuza (IOR) la Alergarea de Martisor.
Ne intalnim la ora 8,40 pe aleea de langa lac, in dreptul Bisericii de Lemn. Alergarea incepe la ora 9. Se alearga in sens antiorar, prima tura de parc in grup compact.

Doamnele si domnsioarele prezente vor primi din partea Ro Club Maraton cate un martisor special, facut de asociatia Salvati Copiii.

Am facut si un eveniment pe FB, daca vreti sa bifati si acolo - https://www.facebook.com/#!/events/476751775705424/


Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Sambata, 2 Martie 2013 15:35

Maine ne vedem la obisnuita alergare de grup din IOR, de aceasta data intr-un grup mult mai numeros :)


...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton
Offline aelena
Membru Ro Club Maratonaelena
Din Ianuarie 2010
Oras / Locatie : Bucuresti ; cartier 23 August
Duminica, 3 Martie 2013 13:12

Multumim frumos RCM pt cele mai primavaratice martisoare

O alergare cu mult soare si oare cati alergatori am fost?


Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Duminica, 3 Martie 2013 14:28

La poza am fost 60 de persoane, dar s-au mai adaugat pe parcurs, asa ca as zice ca vreo 70-80.

Cateva poze - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151479279780813.1073741825.186999305812&type=1


...............
Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton
Offline iceman
Membru Forumiceman
Din Octombrie 2012
Oras / Locatie : Bucuresti
Duminica, 3 Martie 2013 14:29 IOR azi

Din pacate nu am ajuns la ora 9..cele mici au vrut mic dejun la ora aia :)

Dar am fost astazi in parc la alergat. Cred ca tot orasul a iesit in parc. Erau 4 milioane de oameni :)))) Mai greu a fost sa trec de ei decat sa termin cei 13 km jumate.

Stiti la ce ma gandeam? ca macar asta o sa fie bine la Viena: toti alearga/merg in aceeasi directie si sper ca nimeni nu o sa fie cu cainele (am sarit 4 catei si 6 lese :)) rolele, sau sa se plimbe 8 in linie.

Oricum a fost ok. Aer curat, soare, si un timp bun pentru perioada asta (1:04:11)

Numai bine!


...............
Viata nu este alcatuita din numarul de respiratii, ci din clipele care iti taie respiratia.
Offline Grizon
ModeratorGrizon
Din Mai 2008
Oras / Locatie : Bucuresti
Luni, 4 Martie 2013 08:07

Dintr-un impuls primăvăratic RO CLUB MARATON a inițiat o alergare la care a invitat cât mai mulți participanți, avansați și începători.

Se pare că majoritatea elanurilor primăvăratice ale Bucureștenilor se îndreaptă spre întâlniri romantice sau măcar spre reuniuni vesele in jurul grătarelor cu mici și a navetelor cu bere și mai puțin spre viața dură a alergătorului de anduranță.

Au răspuns chemării mulți alergători cu experiență care s-au bucurat din plin de frumusețea unei zile însorite și călduroase.

Însă grupul începătorilor a fost, din păcate, destul de restrâns.

În mod spontan s-au oferit să-i păstorească pe începători acei membri de club care aveau ceva accidentări. Astfel Grizon se luptă de trei săptămâni cu o întindere la gamba dreaptă, o colegă din conducerea RO CLUB MARATON are o bătătură de clăpar obținută cu mare efort la o recentă cursă de schi-fond, iar un alt coleg, membru al “Club 25- (de maratoane) suferă de dureri de spate. Toți trei, debordând de experiență și de dorința de a o impărtăși, au însoțit grupul de începători pe distanța a două ture de lac.

Care grup de începători era compus dintr-o singură alergătoare, animată însă de o ambiție și o putere de luptă cât pentru trei băieți (începători). Și în plus cu o mare tărie psihică, pentru că a trebuit să depășească și stresul produs de conversația însoțitorilor. Conversația se invârtea, evident, în jurul accidentărilor prezente la dumnealor în acel moment, care generau amintirea tuturor accidentărilor dintr-o experiență de câteva zeci de ani de alergare, cat însumau împreună.

Cred ca biata fată, după atâtea povești inspăimântătoare, alerga privind cu atenție pe jos, să nu calce cumva în vreo baltă de sânge, sau să nu se împiedice de vreun picior pierdut de alergătorii din față.

Din când în când, ca să mai dreagă busuiocul și să refaca moralul publicului, însoțitorii schimbau tonul, trecînd cu entuziasm în revistă locurile minunate din lumea largă, în care i-a dus plăcerea de a alerga. Dar își dădeau repede în petic când aminteau de “Semimaratonul de la Luxemburg, unde aveam adidasul drept plin de sânge-, “Maratonul de la Paris, unde la Km 30 m-am oprit de epuizare și am început să merg- sau „Cum am abandonat primul meu Maraton, la Sighișoara-.

Cred că tânăra care astazi a debutat promițător în alergare (a facut și a doua tură de lac, după ce la prima a vrut să se oprească de oboseală și probabil că ar fi facut-o și pe a treia, dar prea era îngrozită de ce-i auzisera urechile), săptămâna viitoare va debuta la bazin, într-un grup de înotători, care tac naibii în timpul antrenamentelor, că altfel se îneacă.

De aceea propun ca la alergările de grup accidentații să formeze un pluton separat în care să se poată văita în voie unul către altul, cu restricția ca nici un alt alergator, mai ales începător, să nu se apropie de ei la mai puțin de 20 de metri. Că sunt depresivi și descurajază populația.

Una peste alta a fost o alergare excepțională și mulțumesc Organizatorilor că mi-au oferit ocazia să ies în lume (frumoasa lume a alergatorilor), după o lungă hibernare.


...............
Mintea omului poate fi o caseta de bijuterii sau o lada de gunoi. Depinde ce pui in ea.
Offline GMA
Membru Ro Club MaratonGMA
Din Februarie 2011
Oras / Locatie : Bucuresti
Luni, 4 Martie 2013 12:35 Sa stii ca asa e.

Mi-a povestit ca ati ingrozit-o cu povestile voastre. Dar a zis ca o sa mai vina sa alerge cu noi. Saptamana viitoare vom merge insa in grup mare de muntomani (Asociatia Oxigen in principal, dar si alti prieteni), la prietenul nostru salvamontist Relu Nica, la Conacul Ursului unde va avea loc a patra editie a memorialului Alin Tava, in amintirea colegului lui salvamontist luat dintre noi de o avalansa. De asta nu o sa vina Andy duminica viitoare, nu de frica voastra, :).


...............
gabriel.manea@gmail.com


Total membri 3650 (lista membri), total subiecte 2557, numar total de postari 35974.
Ultimii membri inregistrati pe forum : bobo70, Cretescu, bomberman32, Willy24, CatalinG, ajay, Ana Maria L., online acum 0.

Astazi isi serbeaza ziua de nastere : Alex Marin, Alynush_dd, anabaran, Biciclaru, dolph7374, LEGEA Romania

= subiectul este public, = subiectul este inchis, = subiectul este arhivat, = Online, = Offline,


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007