Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact
Cautare

Cont utilizator

Ultimele noutati Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
In atentia membrilor Ro Club Maraton: va comunicam preturile speciale la concursurile organizate de ABRC in acest an. Ceea ce trebuie sa platiti... Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017

Concursuri Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)
Odata mai demult cam pe vremea asta, cand iarna a inceput sa castige teren cu zile mai reci si nopti geroase, am iesit seara... Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)

Antrenament Cum sa ne facem timp sa alergamCum sa ne facem timp sa alergam
“Nu am suficient timp.” Acesta este principalul motiv pentru care oamenii spun ca nu alearga. Sau pentru care... Cum sa ne facem timp sa alergam

Nutritie Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adiposSuplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos
Traim intr-un secol in care cele mai populare boli au la baza dezechilibre metabolice, asa cum sunt dislipidemiile si obezitatea.... Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos

Sanatate Shiatsu, atingerea care vindecaShiatsu, atingerea care vindeca
Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie... Shiatsu, atingerea care vindeca
Sunteti aici :: FORUM » Maratoane in Ro » Maratonul celor doua lacuri de Sfintele Sarbatori de Paste

Maratonul celor doua lacuri de Sfintele Sarbatori de PasteOpen thread Maratonul celor doua lacuri de Sfintele Sarbatori de Paste

-Offline IlieRosu
Membru Ro Club MaratonIlieRosuTrimite Mesaj
Din Noiembrie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Marti, 1 Aprilie 2014 17:46

Ciclul de maratoane istorice "Din dragoste pentru Romania si istoria ei" continua cu un nou maraton. In ziua de 21.04.2014 va avea loc in parcul Alexandru Ioan Cuza "Maratonul celor doua lacuri, de Sfintele Sarbatori de Paste".

Din dragoste pentru Romania si istoria ei, sa alergam impreuna in cea de-a doua zi de Paste, sa pastram traditia romaneasca si sa rostim impreuna "Hristos a inviat!"".

Probe: 15 km, 21 km, Maraton, Maraton stafeta 42X1 km pentru copii, cursa populara;

Organizator Clubul Eco Alpin in parteneriat cu Primaria Sectorului 3;

Startul va fi dat din fata bisericii "Pogorarea Sfantului Duh".

Biserica Pogorarea Sfantului Duh este un lacas de tip maramuresan ridicat aproape de podul de peste lacul din Parcul Titan, dupa un proiect intocmit de colectivul de proiectare "Arhitect Constantin Joja".

Hidratarea la fiecare tura de circuit si finalul din fiecare cursa vor fi in fata bisericii.

Regulamentul va fi afisat in urmatoarele zile pe www.ilierosu.ro


Offline viorica
Membru ForumTrimite Mesaj
Din Martie 2010
Sambata, 5 Aprilie 2014 13:17

si acum sa ne spui cu ce steaguri/drapele vei alerga :)


Offline IlieRosu
Membru Ro Club MaratonIlieRosuTrimite Mesaj
Din Noiembrie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Marti, 8 Aprilie 2014 21:25

Cred ca intuiti!

Regulamentul Aici.


Offline IlieRosu
Membru Ro Club MaratonIlieRosuTrimite Mesaj
Din Noiembrie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Joi, 17 Aprilie 2014 20:14

Suntem aproape gata! Peste 50 de participanti, din Romania, Camerun, Japonia, Maroc, Italia, Grecia si Moldova! Neasteptat de bine! O stafeta de 42 de copii va alerga alaturi de noi pe traseul maratonului.

Daca te-ai inscris vei primi la final de cursa crengute de salcie, oua rosii si o medalie pe care o vei pastra peste ani, ca pe o icoana.
Concurenti, organizatori, voluntari si copii, veti petrece timp de cateva ore intr-un cadru natural deosebit, dominat de pomi infloriti si de salcii, care se oglindesc in ochiurile de apa ale celor doua lacuri. In Sfintele sarbatori de Paste, vom alerga, vom face miscare si ne vom intalni cu traditiile noastre stramosesti. Ne vom numara printre bucurestenii, care vom sarbatori cu o zi mai devreme, Ziua Pamantului, care se sarbatoreste oficial, la initiativa ONU in intreaga lume, in data de 22.04.2014.

Maratonistii care participa la “Maratonul celor doua lacuri-, au inalta binecuvantare a Preafericitului Patriarh Daniel. Inainte de start Preotul Paroh Gabriel Parvu, Parohia Pogorarea Sfantului Duh - Titan, va rosti rugaciunile de Paste si rugaciunile in memoria eroilor neamului, pentru care maratonistii alearga in cadrul ciclului de maratoane istorice “Din dragoste pentru Romania si istoria ei-. Imnul Romaniei va rasuna inainte de start in intreg Parcul Alexandru Ioan Cuza. Hristos a inviat!

Detalii: AICI


Offline IlieRosu
Membru Ro Club MaratonIlieRosuTrimite Mesaj
Din Noiembrie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Joi, 24 Aprilie 2014 12:43 Maratonul celor doua lacuri la final

Florin-Sebastian IONITA-la masculin si Ana Baran-la feminin, au castigat “Maratonul celor doua lacuri- -De Sfintele Sarbatori de Paste.

La Maraton Masculin a castigat Florin-Sebastian Ionita (Romania), urmat de Petre Ovidiu (Romania) si de Matteo SPATAFORA (Italia).
La Maraton Feminin a castigat Ana Baran ( Republica Moldova), urmata de Savu Adina (Romania).
La Semimaraton Masculin a castigat Szomyu Florin (Romania), urmat de TENE KAMELA GHISLAIN MIRAND (Camerun) si de Thomas Cheimarios (Grecia).
La Semimaraton Feminin a castigat Ogawa Hiroko (Japonia) , urmata de Veliscu Maria Magdalena (Romania) si de BILAN ALINA (Romania).
La Masculin, 15 km a castigat Buceanu Nicolae (Romania), urmat de Mocanu Victor (Romania) si de Rogoveanu Cosmin (Romania).
La Feminin 15 km a castigat Dinu Maria (Romania) , urmata de Duta Maria (Romania) si de Dumbrava Alina Loredana (Romania).

Detalii pe http://www.ilierosu.ro/2014/04/24/maratonul-celor-2-lacuri-la-final/
Total membri 3650 (lista membri), total subiecte 2557, numar total de postari 35974.
Ultimii membri inregistrati pe forum : bobo70, Cretescu, bomberman32, Willy24, CatalinG, ajay, Ana Maria L., online acum 0.

Astazi isi serbeaza ziua de nastere : Alex Ivanov, AndreiDobre, andrutza, il livio, johnnymaf, Luc90, Mone, PaulBogdan, paulbogdan19, sado, Vu, Zamfir

= subiectul este public, = subiectul este inchis, = subiectul este arhivat, = Online, = Offline,


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007