Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact
Cautare

Cont utilizator

Ultimele noutati Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017
In atentia membrilor Ro Club Maraton: va comunicam preturile speciale la concursurile organizate de ABRC in acest an. Ceea ce trebuie sa platiti... Reduceri la concursurile organizate de ABRC in 2017

Concursuri Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)
Odata mai demult cam pe vremea asta, cand iarna a inceput sa castige teren cu zile mai reci si nopti geroase, am iesit seara... Furtuna (tristetea unui alergator singuratic)

Antrenament Cum sa ne facem timp sa alergamCum sa ne facem timp sa alergam
“Nu am suficient timp.” Acesta este principalul motiv pentru care oamenii spun ca nu alearga. Sau pentru care... Cum sa ne facem timp sa alergam

Nutritie Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adiposSuplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos
Traim intr-un secol in care cele mai populare boli au la baza dezechilibre metabolice, asa cum sunt dislipidemiile si obezitatea.... Suplimente nutritive impotriva colesterolului si a stratului adipos

Sanatate Shiatsu, atingerea care vindecaShiatsu, atingerea care vindeca
Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie... Shiatsu, atingerea care vindeca
Sunteti aici :: FORUM » Probleme organizatorice » Planuri pe 2009

Planuri pe 2009Open thread Planuri pe 2009

-

1 2 >
Pagina 1 din 2
Sambata, 21 Februarie 2009 10:25
Vineri seara, adunati mai curind intamplator la o bere, mai multi membri ai Ro Club Maraton au schitat un plan de actiune pentru 2009.

1. Alergari de grup, in fiecare luna
Pentru mai buna promovare a Clubului si pentru atragerea de noi membri s-a convenit organizarea lunara a unei alergari de grup. Actiunea ar urma sa se desfasoare in a doua duminica a fiecarei luni, iar cind acest lucru este imposibil (are loc o cursa importanta, sa zicem) aminarea urmeaza sa fie anuntata din vreme.
Presedintele clubului, Serban Damian, a anuntat ca la viitoarele actiuni ale clubului vor participa si doamne/domnisoare, membre ale comunitatii online 121.ro. In acest caz, alergarea propriu-zisa va fi precedata de organizarea unui scurt training de initiere in tehnica de alergare. Ulterior, in functie de nivelul de pregatire, alergatorii vor fi impartiti pe grupe, care vor alerga pe distante diferite. Clubul va incerca sa ofere tricouri si diplome de participare.
O colaborare similara va fi incercata si cu alte comunitati (ex: www.feminis.ro)
Pentru mai buna organizare a alergarilor de grup, Viorel Ghita a propus achizitionarea unui cort unde sa functioneze un punct de hidratare si alimentare. Cortul ar urma sa fie inscriptionat cu numele Clubului (modalitate directa de promovare) si ale potentialilor sponsori.

2. Reconfigurarea site-ului
Serban Damian a anuntat ca in scurt timp va incepe actiunea de imbunatatire grafica si tehnica a site-ului www.maraton.info.ro. Va fi reconfigurata, totodata, sectiunea de Forum.
Pentru viitorul site, Liviu Bica a propus crearea unor harti cu traseele de alergare din Bucuresti (pentru inceput) si a unui sistem in care alergatorii sa anunte in avans data si locul unde se antreneaza.
In ce priveste promovarea suplimentara a site-ului este nevoie de adaugarea constanta de continut, de aceea doritorii sunt invitati sa scrie relatari ale curselor alergate, ale antrenamentelor pe care le desfasoara, sa prezinte informatii utile de interes general etc.

3. Realizarea unei mape de prezentare
Cum orice actiune a Clubului implica si cheltuieli, unul din obiectivele majore pe acest an este atragerea de sponsori. Pentru aceasta e nevoie de conturarea unui profil public al Clubului si promovarea acestuia.
Pentru inceput va fi realizata o mapa de prezentare, care sa contina datele esentiale despre Ro Club Maraton (obiective, info despre actiuni realizate, prezentarea site-ului etc). Procesul de realizare a mapei va fi coordonat de Cosmin Bustan.
A fost propusa totodata realizarea unui CD de prezentare.

4. Participare gratuita pentru membrii Clubului la Maratonul DHL
Ro Club Maraton va incerca ca pentru membrii si (eventual) simpatizantii clubului sa asigure participarea gratuita la prima cursa majora a anului, maratonul DHL (6 iunie 2009). Pentru a se realize acest lucru este necesara gasirea unui sponsor care ��" in schimbul promovarii ��" sa isi asume plata taxelor de participare.

5. Organizarea unei curse de alergare
Cum orice club care se respecta organizeaza o cursa de alergare, si noi ne-am propus acest lucru pentru 2009. In acest sens, a fost avansata ca posibila data de desfasurare ziua de 13 iunie 2009. Cursa ar urma sa fie organizata in Parcul IOR sau Parcul Tineretului si ar coincide cu aniversarea unui an de la infiintarea Ro Club Maraton. Victor Vlad si Stefan Oprina urmeaza sa se intereseze de procedurile de organizare a unei astfel de curse (aprobari, logistica necesare)
Offline Andrei87
Membru Ro Club MaratonAndrei87
Din Februarie 2008
Oras / Locatie : Cluj-Napoca
Sambata, 21 Februarie 2009 11:29
Titlul topicului mi se pare total neadecvat.

In rest, ar fi ok daca punctul 4 s-ar realiza.
Offline Th0n3r
Membru Forum
Din Decembrie 2008
Oras / Locatie : Switzerland
Sambata, 21 Februarie 2009 11:54
Un plan detaliat exista, va doresc succes in reusita aplicarii in practica!

O sugestie din partea mea: activarea posibilitatii de-a atasa poze in acest forum (vedeti ce se intampla cand se pun linkuri de poze incarcate pe alte data-sharing platforms, nu e garantat ca raman active pt. mult timp).
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Sambata, 21 Februarie 2009 12:46
In primul rand - Marian, multumim pentru rezumatul discutiei. Este de mare utilitate.

Andrei - am remediat. Aveai dreptate.

Th0n3r - se va rezolva odata cu noul forum. Forumul asta nu e prea performant.
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Sambata, 21 Februarie 2009 12:48
Apropo de aceste planuri - ideea de baza este ca noi incercam (si am reusit in buna masura) sa cream o comunitate, asa ca toata lumea - membru sau nemembru al clubului - este binevenita sa dea idei si mai ales sa participe la punerea in practica.
Offline emceul
Membru ForumemceulTrimite Mesaj
Din Mai 2008
Oras / Locatie : Bucuresti
Sambata, 21 Februarie 2009 14:13
Sunt sigur ca ati vazut spirit of the marathon... acolo se vorbeste de o cursa de 21 de km inainte de maraton... dealtfel in programul de pregatire cred ca trebuie sa alergi aceasta distanta cu 2 luni inainte... ma gandesc ca daca cursa clubului ar fi gandita in acest fel ar avea mai mult succes

poate fi marketata ca o etapa de pregatire si un test pentru maratonul bucuresti...
Offline Grizon
ModeratorGrizon
Din Mai 2008
Oras / Locatie : Bucuresti
Sambata, 21 Februarie 2009 15:35
Poate ca voi astia care alergati nu va dati seama cat de ciudati sunteti.
Pai Marian Chiriac in prima fraza de pe acest topic aproape ca nimerit-o cand a spus ca mai multi membri ai clubului s-au intalnit la o SINGURA bere. Este aproape inimaginabil ca in tara care a inventat Tzuica de Zalau, Palinca de Maramu si Vinurile de Murfatlar, un grup de sase-sapte barbati trecuti de 30 de ani care discuta cu aprindere la o masa de restaurant timp de peste doua ore probleme arzatoare, sa consume doar vreo patru beri adevarate, doua-trei cola si cateva beri fara alcool. Este adevarat ca cineva de la masa, nu spun cine, persoana importanta, a cosumat DOUA beri cu alcool, fapt remarcat si semnalat critic de comeseni. Nu mai spun ca unii au venit de la antrenament la restaurant si altii au plecat de la restaurant la antrenament. Asa ca, Domnilor, nu va mai mirati ca uneori, cand va povestiti aventurile atletice lumea incepe sa se inchine spunand: „Doaaamne Maica Precista ca nebuni mai sunteti!"
Asa-i ca si de data asta am fost mult pe langa topic?

Si o precizare, de data asta in topic: atunci cand Viorel Ghita (il stiu, e baiat bun) a propus procurarea unui cort, avea in vedere crearea unui centru de interes, locul de unde se pleaca in cursa si unde se aduna alergatorii dupa aceea, locul unde poti sa bei un ceai cald de la termos sau un Gatorade, unde poti lasa un rucsac sau poti sa stai de vorba cu colegii. Un fel de „acasa" regasit la fiecare cursa in parc sau concurs gen DHL. Nici n-ar trebui sa fie prea mare: ceva cam cum erau tonetele de ziare inainte. E drept ca aici vor fi blocati unul sau doi membri ai clubului (daca as fi un tip curajos as propune sa fie dintre Membri Fondatori, dar nu sunt curajos). Evident ca Serban, in stil PDG de mutinationala i-a spus bietului Viorel: „Bine. Ocupa-te de asta." (Acuma, ca sa fim drepti, e cam aiurea sa vii cu o idee, dar sa-ti fie lene s-o si pui in practica, mai bine sa munceasca altii...). Asa ca va intreb: n-ati vazut pe undeva un fel cort mic, o toneta... ati prins ideea... ca de maine incep sa bat marile complexe comerciale poate gasesc ceva potrivit.
Griz
Offline Andrei87
Membru Ro Club MaratonAndrei87
Din Februarie 2008
Oras / Locatie : Cluj-Napoca
Sambata, 21 Februarie 2009 15:56
Dupa antrenament - la o bere: metoda cea mai buna de a-ti reface depozitele de glicogen(carbohidratii din orz, desigur). Incercati si nu veti regreta!
Offline Andrei87
Membru Ro Club MaratonAndrei87
Din Februarie 2008
Oras / Locatie : Cluj-Napoca
Sambata, 21 Februarie 2009 16:12
@ Serban, daca se poate pe noul forum sa fie emoticoane din alea cum sunt pe blogul tau nutrionist.info, mi se par mult mai sugestive. Astea de pe forumul actual parca-s cam...imature.
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Sambata, 21 Februarie 2009 16:32
Da, Domchr(039)ne, eu sunt ala care a baut doua beri cu alcool... Bateti-ma, omorati-ma... Parca nu eu o sa fiu ala care o sa le care la Paris sub forma de grasime...

Andrei, sper ca noul forum sa aiba si alte emoticoane.

Viorel - exista un fel de corturi. Putem improviza ceva. Oricum, nu te apuca sa faci cheltuieli pe cont propriu. Toate astea le putem sustine si din fondurile clubului.
Offline Boldizsar Sandor
Membru Ro Club MaratonBoldizsar Sandor
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Brasov
Marti, 24 Februarie 2009 16:11
Beri-neberi , planul de actiuni e foarte bun!
Cel mai mult imi place faptul ca este axat pe popularizarea alergarii.

Cu timpul, se vor putea include probabil si alergari de grup lunare in Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta etc.
Offline Ana Maria
Membru Ro Club Maraton
Din Februarie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Luni, 2 Martie 2009 20:16
Marian, Serban,

Cum se sta cu sponsorizarile pentru maratonul DHL?
Ma gandeam ca poate as putea ajuta in vreun fel la colectarea de fonduri. Nu stiu daca o sa reusesc ceva, insa daca imi explicati care ar fi planul baremi as incerca.
Offline Serban DAMIAN
AdministratorSerban DAMIAN
Din Decembrie 2007
Oras / Locatie : Bucuresti
Luni, 2 Martie 2009 21:33
Planul e simplu - trebuie gasit o firma/persoana care sa doneze in numele clubului o suma de bani. Maratonul DHL este in fond o actiune caritabila, banii mergand catre un spital sau ce si-or mai propune ei anul acesta. Noi vom alerga pentru club + firma respectiva si ii vom fi vesnic recunoscatori

Serios vorbind, daca stii pe cineva, suntem dispusi oricand sa venim la o intalnire pentru a stabili toate detaliile.

Iti multumim pentru implicare
Luni, 2 Martie 2009 22:26
Acum ca Serban a explicat care e planul general, cred ca e obligatoriu sa ne intalnim sa stabilim cit mai concret pasii urmatori. Eu cred ca pt inceput va tb sa abordam companiile "prietenoase", potential interesate de implicarea intr-un astfel de proiect.
Dupa parerea mea, o astfel de firma poate fi Decathlon Romania care e condusa de un alergator pasionat de maratoane. M-am intalnit saptamina trecuta cu el ptr o discutie (amanunte pe http://alerg.wordpress.com) si i-am lasat o carte de vizita cu detalii despre club si forum.
Cred ca trebuie sa identificam mai multi potentiali sponsori si sa "trecem la atac". Cu cit mai multe idei si contacte, cu atit mai bine.
Marian
Offline Ana Maria
Membru Ro Club Maraton
Din Februarie 2009
Oras / Locatie : Bucuresti
Marti, 3 Martie 2009 20:26
Serban, Marian,

Multumesc pentru raspunsuri.
Eu am inteles planul general de la primul posting al lui Marian de mai sus. Marturisesc ca nu as fi chiar la prima incercare de a strange fonduri, am ceva idei si imi place sa fac planuri...

Intrebarile mele sunt mai de detaliu - cate persoane, cati bani etc. - pentru proiectul "maratonul DHL". Daca este ok pentru voi, propun sa avem o discutie mai directa si mai de detaliu. Putem vorbi pe email (tu ai adresa mea, Serban), sau sambata 7, inainte sau dupa alergarea de grup (dar daca e dupa trebuie sa imi spuenti la cat terminati, ca eu probabil o sa lesin dupa primii kilometri ).

Super ideea cu Decathlon a lui Marian.
1 2 >
Pagina 1 din 2


Total membri 3650 (lista membri), total subiecte 2557, numar total de postari 35974.
Ultimii membri inregistrati pe forum : bobo70, Cretescu, bomberman32, Willy24, CatalinG, ajay, Ana Maria L., online acum 0.

Astazi isi serbeaza ziua de nastere : Andrei-Popescu, Constantin lekk, Danok, epilatpro, MariusEnache, MariusL

= subiectul este public, = subiectul este inchis, = subiectul este arhivat, = Online, = Offline,


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007