Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Concursuri

Concursuri

Ghidul concursurilor

« Lista concursuri

Maratonul International Bucuresti


17.10.2010

Este cel mai important maraton din Romania.

Competiția se desfasoara pe traseul Piața Constituției - B-dul Unirii - Piața Constituției - Piața Națiunilor Unite - Calea Victoriei - Strada Ion Câmpineanu - Splaiul Independenței - Opera Română - Podul Eroilor - Strada Știrbei Vodă - Strada Izvor - Calea 13 Septembrie - Piața Constituției.

Participanții pot opta pentru una dintre probe: maraton de 42,195 km, semimaraton de 22,095 km și ștafeta 4x 10,548 km. Pe lângă acestea mai există și două probe necompetitive: cursa populară de 4 km și cursa copiilor de un km. Sportivii în fotolii rulante pot să se înscrie la oricare dintre probele enumerate mai sus.

Traseul este destul de dificil, cu cateva pante lungi.

Detalii pe www.bucuresti-maraton.roMedia voturilor : Concurs , Organizare , Public
Adauga opinia ta 4 opinii
(despre editia din 2010)

Peste asteptari


Concurs: 5, Organizare: 4, Public: 2
Dinu

La ceva organizat in Romania nu ai asteptari foarte mari, dar MIB este organizat mai mult decat decent. Este o cursa aproape in familie, cu foarte putin alergatori comparativ cu marile maratoane de afara. Organizarea este aproape perfecta, sunt putine de reprosat si mult mai multe de apreciat. Mi-au placut punctele muzicale, apa si izotonicul au fost in cantitati suficiente, iar voluntarii au fost mereu pe faza si si-au facut treaba foarte bine. Traseul a fost bine marcat si pazit dar din pacate publicul bcurestean este destul de rece si foarte putin numeros.
(despre editia din 2010)

Bucharest Marathon: trend crescator


Concurs: 4, Organizare: 4, Public: 3
micuLRunner

o editie 2010 mai reusita decat precedentele! Organizatorii merita felicitati pentru imbunatatirile aduse (o multumire au primit-o deja din partea numarului mai mare de participanti): - punctele 'muzicale' m-au surprins placut intr-un Bucuresti de duminica relativ trist si tomnatic... - bautura izotonica: foarte buna! chiar si stomacul meu pretentios s-a impacat bine cu aceasta - traficul auto mult mai aerisit ca la precedentele editii: daca anul trecut ma 'luptam' cu troleibuzele, care cui sa cedeze trecerea... anul acesta a fost cu mult mai bine! - o initiativa buna cu fotografii pe traseu; atata doar ca ar fi fost mai bine sa fi fost semnalati pe harta traseului ori sa poarte echipament special, vizibil ( veste cu inscrptia ''photo'', etc.) - una peste alta, o editie peste cea de anul trecut, care se inscrie astfel, normal si firesc, pe un trend crescator -- nu ca alte maratoane internationale... transilvanene, care se cantoneaza de ani buni la 30-40 de participanti.... ;)
(despre editia din 2010)

Super concurs


Concurs: 5, Organizare: 5, Public: 2
Antonia

Primul meu semimaraton. Organizare foarte buna, puncte de rehidratare suficiente, voluntari amabili, cu zambet pe buze. Politia a fost mereu prezenta si atenta sa nu fim incurcati de trecatori. Incurajarea trecatorilor inexistenta.
(despre editia din 2010)

Un semi aproape ok


Concurs: 5, Organizare: 5, Public: 2
Serban DAMIAN

Este al treilea an cand particip. Anul acesta am avut vreme perfecta pentru alergare - innorat, nu foarte frig si fara ploaie. M-am bucurat sa alerg alaturi de alti 152 de alergatori din Ro Club Maraton.
Am terminat cursa in 1:43:43. Putin dezamagit ca n-am reusit sa imi dobor recordul de anul trecut (ca sa nu mai zic ca as fi vrut sa cobor si eu sub 1:40). Ramane pe anul viitor.
Parca au fost ceva mai multi oameni decat anul, iar organizarea a fost mai buna.
Un element de noutate - expozitia, care a atras multa lume.
Din declaratiile organizatorilor, au fost cu 60% mai multi alergatori decat in 2009.


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007