Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Inscrieri deschise la Semimaratonul Sibiu, 28 mai 2016

Inscrieri deschise la Semimaratonul Sibiu, 28 mai 2016

Miercuri, 9 Martie 2016

SemiMaraton Sibiu, cel mai mare eveniment sportiv filantropic la nivel national, a deschis inscrierile pentru alergatori si sustinatori. Prin participare sau donatie, fiecare alergator si sustinator inscris poate sustine unul dintre cele 21 de proiecte propuse de organizatiile neguvernamentele locale.

semimaraton sibiu

Alergatorii sustin cauza preferata prin achitarea taxei de participare, iar sustinatorii prin donatii directe pe website-ul evenimentului.

Organizat de Fundatia Comunitara Sibiu, in cele patru editii de existenta ale SemiMaratonului, sibienii au alergat pentru 79 de proiecte si au strans un total de 450.000 de lei.

"As mai alerga de cate ori trebuie 5 km ca sa simt din nou emotia cand am vazut poza cu incubatorul in sectia celor mici. Atunci am constientizat ca  un proiect bun misca lumea." - Gabriela Hila, asociatia Maini Unite.

Renovarea si achizitionarea de aparatura moderna pentru sectia de terapie intensiva pentru nou-nascuti din Sibiu este doar unul dintre proiectele pentru care sibienii isi unesc fortele an de an. Alaturi de acesta, comunitatea a finantat prin SemiMaraton:

  • construirea unui adapost judetean pentru animalele fara stapan
  • unui panou de catarat cu acces public
  • renovarea unor locuri de joaca din cartierele si gradinitele locale
  • a readus la viata trenul cu aburi de pe Valea Hartibaciului
  • a reusit introducerea de cursuri gratuite de arhitectura pentru copii in sase scoli din Sibiu
  • si multe altele

Startul SemiMaratonului se da chiar in centrul istoric al capitalei culturale din 2007. Alergatorii iau la picior strazile inguste ale Sibiului, alearga intre zidurile medievale ale cetatii transilvanene, in parcul natural Padurea Dumbrava si in al doilea cel mai mare muzeu in aer liber din Europa, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale "Astra".

Cursele se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si oricarei persoane. Limita de varsta este de 4 ani, iar varsta celui mai curajos participant a crescut de la 58 de ani in 2013 la 64 de ani in 2015. Evenimentul strange anual la start peste 1200 de la alergatori la Semimaraton si Crosul Visma si sute de mamici cu copii de mana alearga la cursele copiilor ProLanguage.

Pentru al doilea an consecutiv, Visma Software este partenerul principal al evenimentului. La editia din 2016, Digi 24 s-a alaturat SemiMaratonului, devenind principalul partener media la nivel national.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare accesati www.maratonsibiu.ro. Atentie: inscrierile pentru semimaraton si pentru cros se vor inchide luni, 16 mai.  

***

SemiMaraton Sibiu  este un eveniment sportiv de strangere de fonduri pentru cauze din comunitatea locala, organizat de Fundatia Comunitara Sibiu. SemiMaraton Sibiu pune la dispozitie o platforma de atragere de fonduri prin care sunt sprijinite initiativele nou venite din partea societatii civile din Sibiu, proiecte cu impact in comunitatea locala.

Fundatia Comunitara Sibiu este o organizaâie locala care identifica, promoveaza si finanâeaza iniâiative si proiecte ale comunitaâii sibiene - ONG-uri, grupuri de iniâiativa, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea Sibiului. Fondurile sunt oferite transparent, pe baza nevoilor donatorilor si ale comunitatii locale.

Fundatia Comunitara Sibiu isi doreste un oras viu, cu cetateni sanatosi, activi si implicati.  


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007