Ro Club Maraton
Maraton Cluj 2017
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 222721.32 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Concursuri promovate » Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, 1 decembrie 2011

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, 1 decembrie 2011

Ro Club Maraton, in parteneriat cu Asoc. Bucharest Running Club si Primaria Sector 3 Bucuresti organizeaza:

MARATONUL REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC

Parcul Al.I.Cuza, Bucuresti, 1 decembrie 2011

La 1 decembrie 1918, Adunarea Națională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegați, și sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colțurile Ardealului și Banatului, a adoptat o Rezoluțiune care consfințește unirea tuturor românilor din Transilvania și întreg Banatul (cuprins între râurile Mureș, Tisa și Dunăre) cu România.

Pe 1 decembrie 2011, Ro Club Maraton va invita sa luati parte la un maraton inedit, prin care sportivii vor aduce un omagiu celor care au infaptuit Marea Unire in urma cu 93 de ani.


Probe:

- Maraton (feminin, masculuin) 42.195km (10 ture, timp maxim 5:30h)
- Semimaraton (feminin,masculin) 21.0975km (5ture, timp maxim 2:45h)
- Maraton stafeta (feminin, masculin si mixt) 2*21.0975km (2*5 ture, timp maxim 5:30h)

Traseu: http://connect.garmin.com/activity/127558815#

Taxa de concurs: 50 lei

Contul este RO73BPOS72206830387RON01 deschis la BancPost, sucursala N.Grigorescu, sector 3, Bucuresti (pe numele C.S. Ro Club Maraton). CIF 24276683,

Va rugam pe toti cei care v-ati inscris la acest maraton sa incercati sa achitati taxa de 50 lei pana in 1 decembrie (la detalii plata va rog sa puneti "taxa maraton 1 decembrie"). Cei care nu pot achita in cont, pot plati si in ziua concursului, dar este de preferat sa platiti in cont.


Startul va fi la ora 9:00 (in fata statuii lui Al.I.Cuza, intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, sector 3, Bucuresti)

Inscrierile se fac AICI

Lista cu concurentii inscrisi poate fi vazuta AICI

Numar maxim de concurenti admisi - 100 (toate cele trei probe cumulate)

(1)p623897_93561.JPG


REGULAMENTUL OFICIAL
de organizare şi desfăşurare al evenimentului

"Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc – 2011’’

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORII ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI

  Competiţia ”Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc – 2011” (denumită în cele ce urmează “Competiţia”) este organizată de către Asociaţia Clubul Sportiv RO CLUB MARATON şi ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB si are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos si aducerea unui omagiu de 1 decembrie - Ziua Nationala  a Romaniei, romanilor care au facut posibila Marea Unire de la 1918! In memoria lor pe 1 decembrie 2011 vom alerga cu inima si cu sufletul  la “Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc”

 Participanţii la Competiţie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile din prezentul Regulament Oficial al Competiţiei (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

 Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.maraton.info.ro şi la locul de desfăşurare a Competiţiei, precum şi în extras pe pagina de facebook.

 Prin participarea la această Competiţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial şi ale legislaţiei în vigoare aplicabile şi să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către Organizatori cu ocazia înscrierii, precum şi în ziua concursului, la momentul validării înscrierii.

 

SECŢIUNEA 2. PERIOADA ŞI ZONA DE DESFĂŞURARE A COMPETIŢIEI

Competiţia va avea loc în ziua de joi, 1 decembrie 2011, începând cu ora 09:00, în Bucureşti, pe aleile din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Zona de înscrieri şi aria de concurs sunt marcate pe harta ataşată.

 Startul şi sosirea în/din competiţie vor fi amenajate la intrarea in parc de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, pe aleea din spatele statuii lui Al. I. Cuza. Înscrierea/validarea înscrierii la competiţie şi festivitatea de premiere vor avea loc în aceeaşi zonă de start/sosire.

 Pe durata desfăşurării Competiţiei, între orele 09.00-14.30, accesul pe aleile pe unde se vor desfăşura probele va fi parţial restricţionat. Traseul de desfăşurare a întrecerilor va fi însemnat cu bandă de delimitare şi va avea în anumite puncte stabilite anterior persoane din partea organizatorilor, comisari de traseu. Aceştia sunt responsabili pentru parcurgerea traseului în deplină siguranţa de către toţi competitorii.  

 Competiţia se desfăşoară conform mecanismului Competiţiei, aşa cum este acesta detaliat în Secţiunea 3 din prezentul Regulament.

 

SECŢIUNEA 3. MECANISMUL COMPETIŢIEI

3.1. Participanţii şi desfăşurarea Competiţiei

Această competiţie se adresează membrilor Ro Club Maraton, oricaror pasionati de alergare, oricarei persoane careia starea de sanatate ii permite o alergare pe una din distantele mentionate.

 Competiţia va cuprinde 3 curse distincte:

 a) Maraton clasic, 42,195 km care cuprinde următoarele categorii:

      a1) masculin

      a2) feminin

 b) Maraton stafeta 2 x 21,1 km care este împărţit pe următoarele categorii:

       b1) - masculin

       b2) - mixt

       b3) - feminin

 c) Semimaraton 21,1 km care este împărţit pe următoarele categorii:

       c1) masculin

       c2) feminin

 

3.3.Traseul de concurs  

O bucla a traseului de concurs va avea lungimea de 4,2 Km. Concurenti vor trebui sa parcurga 10 ture pentru proba de maraton, 5 ture pentru semimaraton si 5 ture fiecare concurent de la proba stafeta.

Traseul de concurs va fi semnalizat de către organizatori prin benzi de delimitare şi va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursă, amplasaţi în diferite puncte ale traseului.

3.4. Înscriere

Înscrierea participanţilor se face completând formularul online de pe site-ul maraton.info.ro pana pe data de 27 noiembrie 2011.

Participanti trebuie sa aibe cel putin 18 ani impliniti cel tarziu pe 1 decembrie  2011.

 Numarul maxim de concurenti acceptati la inscriere (pentru toate cele 3 probe): 100.

3.5. Taxa de înscriere

Înscrierea este de 50 ron de persoana pentru toate probele.

3.6. Declaraţia pe propria răspundere

În zona de înscrieri aflată în apropierea zonei start/sosire, toţi concurenţii vor completa şi semna o declaraţie pe propria răspundere că sunt apţi din punct de vedere medical pentru a participa la competiţie.

Ora 08.45 este ora limită de înscriere şi de completare a declaraţiei pe propria răspundere, la faţa locului, pentru toate probele.

3.7. Echipament şi condiţii de concurs. Numere de concurs

Concurenţii vor participa la competiţie folosind propriul echipament. Se recomandă concurenţilor să poarte echipament de alergare corespunzător condiţiilor meteorologice de la ora de desfăşurare a competiţiei (inclusiv încălţăminte adecvată).

Ridicarea kiturilor de concurs se va face numai pe baza unui act de identitate in original in zona de start/sosire (langa statuia lui Alexandru Ioan Cuza) in zilele de:

- 30 noiembrie 2011, intre orele 10.00-12.00 si 18.00-20.00,

- 1 decembrie 2011, intre orele 8.00-8.45,

 Numerele de concurs vor fi puse la dispoziţie de către organizatori şi se vor înmâna concurenţilor după completarea şi semnarea declaraţiilor pe propria răspundere.

 Numerele de concurs se vor amplasa pe echipamentul de alergare în zona pieptului/abdomenului a fiecărui concurent (pe partea din faţă), astfel încât să fie vizibile.

3.8. Start şi limite de timp

Startul competitiei va fi la ora 09:00 si va fi comun pentru toate probele.

Limitele de timp pentru probe vor fi urmatoarele:

- maraton: 5 ore si 30 minute

- stafeta: 5 ore si 30 minute

- semimaraton: 2 ore si 45 minute

 

3.9. Stabilirea rezultatelor

Clasamentul pentru fiecare categorie se face în ordinea sosirii fiecărui participant.  

La trecerea liniei de sosire se va cronometra manual timpul în care fiecare participant/echipa va reuşi să parcurgă întregul traseul.

 

Se vor întocmi clasamente separate pentru fiecare categorie:

            1) Maraton - barbati si femei

            1) Semimaraton - barbati si femei

            1) Stafeta - barbati, mixt si femei

 

Organizatorii isi rezerva dreptul de a comasa o categorie cu alta daca respectiva categorie are mai putin de 5 concurenti.

           

3.10. Arbitrii de traseu

În diferite puncte ale traseului de alergare vor fi amplasaţi comisari de cursă (arbitri de traseu) care vor supraveghea respectarea traseului de către concurenţi, iar în zona start/sosire vor înregistra fiecare trecere a concurenţilor prin punctul respectiv, ţinând evidenţa numărului de ture. La sfârşitul cursei, aceste date vor fi cumulate şi se va verifica numărul de treceri ale fiecărui concurent prin punctele respective. Dacă unul dintre concurenţi nu a cumulat numărul total de treceri prin toate punctele de control, atunci concurentul respectiv va fi descalificat.

Dacă un comisar de cursă va observa o tentativă de ”tăiere” (scurtare sau abatere) a traseului, concurentul respectiv va fi descalificat.

 

SECŢIUNEA 4. ANUNŢAREA ŞI ÎNMÂNAREA PREMIILOR

4.1. Titluri şi premii

Toţi participanţii vor primi diplome electronice de participare.

La sosire, toţi participanţii vor primi o medalie de finisher.

 

SECŢIUNEA 5. CONDIŢII ADMINISTRATIVE

5.1. Condiţii administrative (pe timpul curselor)

Organizarea evenimentului revine Organizatorului RO CLUB MARATON care se ocupa de implementarea evenimentului şi care pune la dispoziţie arbitrii şi voluntarii necesari bunei desfăşurări a competiţiei.

Pe timpul desfasurarii curselor, în zona Start/Sosire, va exista un punct de revitalizare unde concurenţii se pot alimenta cu apa plată si bautura izotonica.

Pe durata desfăşurării concursului, participanţii nu pot părăsi traseul de alergare şi nici nu îl pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative, respectând şi culoarul de delimitare trasat de către organizatori şi marcat cu bandă. Participanţii care renunţă la cursă pe parcursul alergării sunt rugaţi să se prezinte în zona Start/Sosire pentru a anunţa organizatorii despre acest abandon.

Competiţia va beneficia de prezenţa unei ambulanţe care se va afla în apropierea zonei de start/sosire.

5.2. Condiţii administrative (generale)

În conformitate cu legislaţia în vigoare, Organizatorii vor face publice numele câştigătorilor şi premiile acordate în cadrul acestei Competiţii. Lista căştigătorilor va fi publicată după data de 3 decembrie 2011 pe site-ul  www.maraton.info.ro.

Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal.

Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale participanţilor/ câştigătorilor la prezenta Competiţie şi să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, al declaraţiei participanţilor pe propria răspundere şi legislaţiei în vigoare.

Concurenţilor le este interzisă aruncarea oricăror resturi, gunoaie în zona de desfăşurare a competiţiei sub sancţiunea descalificării din competiţie. Aceştia vor putea folosi fie coşurile de gunoi amplasate în parc sau sacii menajeri puşi la dispoziţie de către organizatori în zona de start/sosire. Organizatorii vor asigura la terminarea evenimentului eliminarea deşeurilor şi depunerea acestora în containerele aflate în zona parcului.

 

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament până la data începerii competiţiei cu obligativitatea anunţării modificărilor intervenite pe site şi la locul de desfăşurare a competiţiei.

 

Persoane de contact:

Ilie Rosu, tel: 0762.66.99.69;  e-mail: ilierosu@gmail.com

Serban Damian  tel.: 0722616785, drsdamian@yahoo.com

Victor Vlad - tel.: 0722683799

Bogdan Popa - tel.: 0728703981; e-mail: pkggrossman@gmail.com

Gabriel Solomon  - tel.: 0723189987


Adauga comentariu4 comentarii.

Duminica, 4 Noiembrie 2012 14:17Cosmin a spus :
Vreau si eu sa ma inscriu, dar imi da eroarea asta :(((

Hopa, a apărut o eroare.
Formularul "MARATONUL REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC" nu mai acceptă răspunsuri.
Încercaþi sã contactaþi proprietarul formularului, dacã credeþi cã aceasta este o greºealã.
Joi, 14 Iunie 2012 14:06Lutyk a spus :
Organizati si editia a 2-a in 2012?
Marti, 6 Decembrie 2011 09:29Marian Mocanu a spus :
SUPER OFERTA IN LUNA DECEMBRIE!

DOAR INTRE 5-31 DECEMBRIE POTI SA ITI CUMPERI ORICE FOTOGRAFIE LA PRETUL PROMOTIONAL DE 1,5 RON/BUC!

Oferta este valabila doar pentru formatul jpg. In aceasta perioada a promotiei, celelalte oferte nu mai sunt valabile!

http://photo-marathon.ro/
http://photo-marathon.ro/index.php?c=p_2011_maraton_reintregire
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:33Thea Darius a spus :
HAI ROMANIA!!!

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2018. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007