Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Mihai Baractaru, rezultat laudabil la cel mai important triatlon din lume

Mihai Baractaru, rezultat laudabil la cel mai important triatlon din lume

Luni, 12 Octombrie 2015

Mihai Baractaru, primul roman calificat la  Ironman World Championship  Kona (Hawaii), a terminat cursa cu un timp de 10h:09min:39sec, situandu-se astfel intre cei mai rapizi 25% dintre concurenti.

mihai baractaru la Kona

(captura foto ironman.com)

Triatlonistul a obtinut locul 48 din 112 la categoria de varsta 25-29 de ani, locul 390 din 1705 concurenti la masculin si locul 416 din 2308 la general.

"Salut, aici Mihai :)  Sper că nu v-am dezamăgit, am făcut cursa gândindu-mă mai ales la asta.  :) Probabil așa se întâmplă când îți reprezinți țara într-o competiție", a scris sportivul roman pe pagina sa de facebook.

Cateva detalii despre cursa, tot de pe pagina sa de facebook: "Proba de înot a dat bătăi de cap concurenților, pentru că oceanul a fost foarte agitat. Mulți au ieșit din apă mai obosiți decît se așteptau și din această cauză au fost câteva accidente la proba de bicicletă, chiar în rândul profesioniștilor."

Mihai Baractaru s-a calificat la Campionatul Mondial datorita timpului de 9 ore si 15 minute obtinut la Ironman Klagenfurt, Austria. Cu acest rezultat, Mihai s-a clasat pe locul 3 la categoria de varsta si a doborat recordul Romaniei la distanta Ironman (record care era detinut tot de el).

Citeste un interviu despre calificarea lui Mihai Baractaru la Ironman Kona.

Vezi si un interviu in care Mihai vorbeste despre inceputurile sale de triatlonist.

Editia din acest an a Ironman Kona a fost castigata de germanul Jan Frodeno, care a obtinut un timp de 8h:14min:40sec. Vezi rezultatele complete ale Ironman World Championship 2015.

Ironman Kona este considerata cea mai importanta cursa de triatlon din lume si recunoscuta pentru conditiile dificile, precum vanturile puternice, temperaturi ridicate (30-35 grade Celsius) si umiditatea crescuta a aerului (adesea de 90%).


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007