Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 12 din 95

Moș Nicolae Run - Sunday Titan Run #35Vineri, 4 Decembrie 2015

După o săptămână de pauză (răstimp în care nu am stat, ci am predat kituri pentru Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc), Sunday Titan Run revine în forâî, cu un Moș Nicolae Run. Pregătiâi-vă ghetuâele de alergare, căci avem surprize și tombole. Vă îndemnăm să vă aduceâi tricourile de la 1 decembrie! Nu vor lipsi fotografiile, căci de două lucruri nu scapă nimeni în viaâa asta: de fisc și de paparazzi. Vezi și eventul de facebook.

sunday titan run

CÂND, UNDE? STR #35 va avea loc duminică, 6 decembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, indiferent câte ture  de parc vrea să alerge. Încercăm însă măcar două ture. O tură de parc măsoară 3,15 km.

ACCES:
Petrecerea Ro Club Maraton 2015Marti, 1 Decembrie 2015

UPDATE: jumatate din cele 80 de locuri disponibile au fost ocupate in doar doua zile; va indemnam sa va grabiti daca mai vreti sa ne vedeti dansand! :D

Atentiune, atentiune!

Ca in fiecare an, Ro Club Maraton va invita la petrecerea de sfarsit de an!

Anul acesta ostilitatile se vor desfasura la Restaurant Lido (bd. Magheru 5-7), in data de 11.12.2015 (adica vineri), incepand cu ora 18.

Vom manca, vom bea (cu masura), vom dansa (fara masura), vom premia pe cei mai destoinici dintre noi si ne vom distra la fel de mult pe cat alergam.

Sunt bineveniti toti membrii clubului, dar si cei care ne simpatizeaza (sau din contra... insa vor sa bea in ciuda noastra).

Taxa de participare este 75 lei/persoana (copiii au gratuitate). Ro Club Maraton ofera suplimentar tortul si muzica.

Mai intai trebuie sa va inscrieti aici - https://docs.google.com/forms/d/1K7sYtvUGv12EPbfDJp2xpPkguwRlEZanJDWvxoceV80/viewform

Plata se face in contul Asoc. Ro Club Maraton RO71BACX0000000972435000 deschis la Unicredit Bank, Ag. N.Grigorescu. Puteti plati prin transfer bancar sau la orice casierie Unicredit.

Pentru ca mai sunt doar cateva zile, va rugam sa va decideti rapid si sa faceti plata, ca sa stim pe cate persoane ne bazam.

Va asteptam!


Petrecerea Ro Club Maraton 2015 1-0Unde alergam saptamana aceasta (19-26 noiembrie)Joi, 19 Noiembrie 2015

Un TTR Long Run si un Sunday Titan Run, ambele dedicate pregatirii pentru Maratonul Reintegirii Neamului Romanesc, un cros de noapte si unul de zi in Ardeal - asa se arata weekendul care vine.

Sunday Titan Run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 19-26 noiembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 19 noiembrie

Vineri, 20 noiembrie

Sambata, 21 noiembrie

Duminica, 22 noiembrie

Marti, 24 noiembrie

Miercuri, 25 noiembrie

Joi, 26 noiembrie
Antrenament #3 pentru Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc - STR #34Miercuri, 18 Noiembrie 2015

Editia #34 de Sunday Titan Run va începe cu o tombolă în urma căreia vom oferi o oră de masaj cu maestrul Cosmin GBR. Flăcău voinic cum e, Cosmin vă va frăgezi ca pe șnitelu' vienez. Garantat! Vezi si eventul de facebook.

sunday titan run

Desigur, poate participa oricine și poate alerga oricât, dar vom încerca să parcurgem mai multe ture decât de obicei (poate 3-4-5-6; negociem la faâa locului).  Nu vor lipsi fotografiile, căci de două lucruri nu scapă nimeni în viaâa asta: de fisc și de paparazzi.

COD VESTIMENTAR: oricine va alerga în tricoul de la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc de la orice ediâie anterioară va primi puncte în plus care-i vor crește șansele la un membership Ro Club Maraton.  Åži va beneficia de mai multe poze sexy.

IMPORTANT: pe 1  decembrie puteâi participa ca alergători sau ca voluntari (http://www.maraton.info.ro/forum_thread.php?id=2690). De asemenea, la înscrierea pe site, alergătorii pot dona sume pentru a ajuta trei dintre victimele care au supravieâuit tragediei din Clubul Colectiv (http://www.maraton1decembrie.ro/donatii/).  

CÂND, UNDE? STR #34 va avea loc duminică, 22 noiembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, indiferent câte ture de parc vrea să alerge. Noi totuși vom încerca mai multe, ca pregătire pentru Maratonul Reîntregirii.

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)
 • cu escorta prezidenâială (precum tătuca Putin -  http://bit.ly/1QMAbP3)

Organizator:  Ro Club Maraton.  Parteneri:  Bergenbier,  Carrefour Colentina,  Compression Zone,  Eyes Open,  Fit4You,  FitClass,  Forever Living Products,  Himalaya,  Isostar,  Men's Health,  Polar,  Raw Fit Vegan,  Revista Alerg,  Ritter Sport,  SelfieFun,  Superfit,  Tymbark, Time Trial Running.

logo Ro Club Maraton Himalaya logo Logo Forever FLP ROM MOLDOVA-01 Carrefour logo
logo POLAR logo Isostar logo Superfit logo Fit4You
logo Bergenbier Ritter Sport

logo Raw Fit Vegan logo Compression Zone

logo Tymbark

Eyes Open logo

logo fitclass

logo SelfieFun

Men's Health logo logo Revista Alerg Time Trial Running

.
Noutati si deadline-uri la cursele de alergare (13 noiembrie)Vineri, 13 Noiembrie 2015

Noutati: Semimaratonul Bucuresti, Maratonul Recunostintei Regina Maria, Tusnad Maraton, Crosul lui Mos Craciun (eveniment caritabil, la Cluj-Napoca). Au mai fost anuntate SantaRun, Love2Run, Pegas Triatlon Buftea si Timotion, dar inscrierile nu au fost deschise inca.

Nu uitati de reducerile pe care le au membrii Ro Club Maraton la Maratonul International Cluj-Napoca 2016 si la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2015. Click pentru a vedea  cum poti deveni membru Ro Club Maraton.

sunday titan run

Atentie! Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.

 

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 13 noiembrie)

luna noiembrie 2015

luna decembrie 2015

luna ianuarie 2016

luna mai 2016

luna februarie 2016

luna martie 2016

 • Ultrabug 2016  (plata taxei se face pana in martie 2016; competitia are loc pe 3-5 iunie 2016)

 

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 13 noiembrie)

luna noiembrie 2015

luna decembrie 2015

luna februarie 2016

 • Love2Run  (competitia are loc pe 14 februarie 2016; inscrierile NU au fost deschise inca)

luna martie 2016

 • Maratonul Nisipului  (competitia are loc pe 27 martie 2016; prima taxa pana pe 30 noiembrie 2015)

luna aprilie 2016

luna mai 2016

luna iunie 2016

 • Ultrabug 2016  (competitia are loc pe 3-5 iunie 2016; plata taxei se face pana in martie 2016)
 • Tusnad Maraton (competitia are loc pe 4 iunie 2016; prima taxa pana pe 31 decembrie)
 • Triathlon X-Man Romania  (competitia va avea loc pe 24-25 iunie 2016; taxa redusa pana pe 31 ianuarie)

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".
Unde alergam saptamana aceasta (12-19 noiembrie)Joi, 12 Noiembrie 2015

Cu maratoane, crosuri, antrenamente pentru Maratonul Reintegirii Neamului Romanesc, chiar si cu un triatlon - asa se arata weekendul care sta sa vina.

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 12-19 noiembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 12 noiembrie

Vineri, 13 noiembrie

Sambata, 14 noiembrie

Duminica, 15 noiembrie

Marti, 17 noiembrie

Miercuri, 18 noiembrie

Joi, 19 noiembrie
Maratonul Recunostintei Regina Maria, 15 noiembrie, OituzJoi, 12 Noiembrie 2015

Duminica, 15 noiembrie 2015, se va desfasura Maratonul Recunostintei Regina Maria, pe traseul Oituz - Targu Ocna - Oituz, judetul Bacau. Probe: maraton, semimaraton, cursa populara 1km, stafeta copii 42x1km.

oituz

Traseul  leaga localitatea Oituz de Targu Ocna si retur, intre doua monumente: Monumentul Eroilor cavaleristi, aflat pe Dealul Cosna (Oituz) si Monumentul Eroilor de pe Dealul Magura (Targu Ocna), adresandu-se iubitorilor de alergare si impatimitilor de istorie.

Taxa de inscriere, in valoare de 55 de lei, va fi platita de fiecare participant pe data de 14 noiembrie, la ridicarea numarului de concurs.

Inscrierile la competitie se fac pana pe data de 14.11.2015 pe site-ul oficial: www.ilierosu.ro/maratoane-istorice.

Detalii despre cursa gasiti aici.

Acest maraton este inclus in ciclul de maratoane istorice "Din dragoste pentru Romania si istoria ei", organizate de maratonistii din Romania in perioada  2011-2015. In cadrul acestui ciclu, concurentii intra in contact direct cu istoria, natura, cultura si traditiile noastre stramosesti (Maratonul Zapezii, Dracula Maraton, Maratonul Regal, Maratonul celor doua lacuri, Maratonul Stefan cel Mare, Maratonul Delta Dunarii, Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, Maratonul Pe aici nu se trece, Maratonul Recunostintei Rosia Montana, Maratonul Recunostintei Targu Jiu, Maratonul Prieteniei - organizat la Plevna, in Bulgaria, prin locuri in care s-au jertfit ostasii romani in anul 1877 pentru independenta).

Maratonul Recunostintei "Regina Maria" se inscrie, alaturi de Maratoanele "Pe aici nu se trece" si Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, in randul competitiilor sportive organizate in memoria militarilor Armatei Romane, care au luptat in Primul Razboi Mondial. Maratonul este la a sasea editie, prima editie avand loc in anul 2012, intre localitatile Calugareni si Bucuresti, cu start din fata statuii lui Mihai Viteazul si cu sosire la Mormantul Eroului Necunoscut din Parcul Carol. Editiile doi, trei si cinci s-au desfasurat intre anii 2013-2015 la Rosia Montana, in Muntii Apuseni, startul fiind dat din fata Monumentului Eroilor Romani din Primul Razboi Mondial. Editia a 4-a s-a desfasurat la Targu Jiu, maratonul trecand pe langa operele lui Constantin Brancusi si prin fata Mausoleului Ecaterinei Teodoroiu.
Donaâii către victimele din ColectivMiercuri, 11 Noiembrie 2015

colectiv

"A-i ajuta pe ceilalâi, iată preâul pe care-l plătim pentru privilegiul de a trăi pe acest pământ".  (Nathan Eldon Tanner)

Înainte de a fi alergători, suntem oameni și nu putem rămâne indiferenâi la tragedia de la Colectiv. Din acest motiv, vom dona procente din încasările de la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc către trei dintre victimele acelei seri de vineri.

Credem în puterea exemplului, astfel că  vă îndemnăm și pe voi să donaâi, în momentul înscrierii la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc, o sumă cât de mică  (pentru aceasta, am adăugat o opâiune în  formular). La final, suma strânsă va fi depusă de Ro Club Maraton în trei conturi, în mod egal, pentru a-i ajuta pe Andrada Mihăilescu, Cătălin Grădinariu și Flavia Lupu. Vă asigurăm că donaâiile vor ajunge în conturile lor.

 • Andrada Mihăilescu  va urma un proces lung si costisitor de recuperare în urma arsurilor de gradul 2 și 3 suferite în incendiul de la clubul Colectiv. Pentru a o ajuta, puteâi dona prin intermediul formularului de înscriere la Maratonul Reîntregirii sau puteâi dona direct în contul IBAN: RO17 BACX 0000 0000 5007 5000 - monedă RON, deschis la Banca Unicredit Å¢iriac Bank. SWIFT: BACXROBU. Titular cont: Mihăilescu Maria (mama Andradei).
 • Cătălin Grădinariu  are arsuri pe aproape 30-40% din suprafaâa corpului. În acest moment el se află la spitalul Martini din Groningen, Olanda. Îl putem ajuta donând prin intermediul formularului de înscriere la Maratonul Reîntregirii sau direct în contul RO 91 INGB 0000 9999 0286 8630 - monedă RON, deschis la ING Bank. Titular cont: Cătălin Grădinariu.
 • Mihai Anghel  se află în continuare internat în spital. Deși este în afara pericolului, pentru el va urma un lung și costisitor tratament de recuperare.  Îl putem ajuta donând prin intermediul formularului de înscriere la Maratonul Reîntregirii sau direct în contul RO 28 INGB 0000 9999 0543 8518, deschis la ING Bank. Titular cont: Mihai Iulian Anghel.Antrenament #2 pentru Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc - STR #33Miercuri, 11 Noiembrie 2015

La editia #33 de Sunday Titan Run vom avea o tombola cu vouchere (reduceri) pentru Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc. Desigur, poate participa oricine și poate alerga oricât, dar vom încerca să parcurgem mai multe ture decât de obicei (poate 3-4-5-6; negociem la faâa locului).  Vezi și evenimentul pe facebook.

sunday titan run

COD VESTIMENTAR: oricine va alerga în tricoul de la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc de la orice ediâie anterioară va primi puncte în plus care-i vor crește șansele la un membership Ro Club Maraton.

TOMBOLÄ‚. Vom avea două vouchere de 30 de lei (unul pentru o fată și unul pentru un băiat) pentru cei care încă nu s-au înscris la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc.

IMPORTANT: pe 1 decembrie puteâi participa ca alergători sau ca voluntari. De asemenea, la înscrierea pe site, alergătorii pot dona sume pentru a ajuta trei dintre victimele care au supravieâuit tragediei din Clubul Colectiv (http://www.maraton1decembrie.ro/donatii/).  

CÂND, UNDE? STR #33 va avea loc duminică, 15 noiembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, indiferent câte ture de parc vrea să alerge. Noi totuși vom încerca mai multe, ca pregătire pentru Maratonul Reîntregirii.

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)

Organizator:  Ro Club Maraton.  Parteneri:  Bergenbier,  Carrefour Colentina,  Compression Zone,  Eyes Open,  Fit4You,  FitClass,  Forever Living Products,  Himalaya,  Isostar,  Men's Health,  Polar,  Raw Fit Vegan,  Revista Alerg,  Ritter Sport,  SelfieFun,  Superfit,  Tymbark, Time Trial Running.

logo Ro Club Maraton Himalaya logo Logo Forever FLP ROM MOLDOVA-01 Carrefour logo
logo POLAR logo Isostar logo Superfit logo Fit4You
logo Bergenbier Ritter Sport

logo Raw Fit Vegan logo Compression Zone

logo Tymbark

Eyes Open logo

logo fitclass

logo SelfieFun

Men's Health logo logo Revista Alerg Time Trial Running

.
Noutati si deadline-uri la cursele de alergare (6 noiembrie)Vineri, 6 Noiembrie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc (Maratonul 1 Decembrie), la 4Run4Fun  (etapa a doua) si la  95 pentru Poli. Au mai fost anuntate SantaRun si Love2Run, dar inscrierile nu au fost deschise inca.

Nu uitati de reducerile pe care le au membrii Ro Club Maraton la Maratonul International Cluj-Napoca 2016 si la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2015. Click pentru a vedea  cum poti deveni membru Ro Club Maraton.

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc

Atentie! Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.

 

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 6 noiembrie)

luna noiembrie 2015

luna decembrie 2015

luna ianuarie 2016

luna mai 2016

luna februarie 2016

luna martie 2016

 • Ultrabug 2016  (plata taxei se face pana in martie 2016; competitia are loc pe 3-5 iunie 2016)

 

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 6 noiembrie)

luna noiembrie 2015

 • 4Run4Fun  - Etapa II (competitia are loc pe 7 noiembrie; inscrieri online sau la fata locului)
 • November Run Bistrita  (inscrieri in ziua cursei, pe 14 noiembrie)
 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 20 noiembrie; inscrieri online pana pe 16 noiembrie)
 • 4Run4Fun  - Etapa III (competitia are loc pe 21 noiembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)
 • Ultramaraton Cernauti-Chisinau  (gratis; arel loc pe 28 noiembrie-1 decembrie)

luna decembrie 2015

luna februarie 2016

 • Love2Run  (competitia are loc pe 14 februarie 2016; inscrierile NU au fost deschise inca)

luna martie 2016

 • Maratonul Nisipului  (competitia are loc pe 27 martie 2016; prima taxa pana pe 30 noiembrie 2015)

luna aprilie 2016

luna mai 2016

luna iunie 2016

 • Ultrabug 2016  (competitia are loc pe 3-5 iunie 2016; plata taxei se face pana in martie 2016)
 • Triathlon X-Man Romania  (competitia va avea loc pe 24-25 iunie 2016; taxa redusa pana pe 31 ianuarie)

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".
Pagina 12 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007