Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 16 din 95

Fuga de Strigoi, 31 octombrie, Parcul MogosoaiaMarti, 29 Septembrie 2015

S-a dat drumul la inscrierile pentru Fuga de Strigoi, un eveniment distractiv de alergare cu probe, presarat cu surprize de-a lungul traseului (vor intalni strigoi haiosi si diverse obstacole). Noutatile celei de-a doua editii: cursa va avea loc in Parcul Mogosoaia, pe distanta de 6 km.  

fuga de strigoi

(foto: fugadestrigoi.ro)

Zona de start a evenimentului este organizata in Targusorul Brancovenilor.

Transport? La locul evenimentului se poate ajunge fie cu masina, fie cu maxi taxi 460.  

Program

 • 16:00- 18:15 Atelier de dovlecit pentru Poteca Dovlecilor Fermecati (veți beneficia de dovleac, kit de dovlecit)
 • 16:00 Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti
 • 17:00 Închiderea biroului de ridicare de pachete
 • 18: 45 Sedinta tehnică a evenimentului
 • 19:00 Startul cursei
 • 20.00: Timp-limita de parcurgere a traseului
 • 20:00-20:30: Premiere; Petrecere cu muzica; Servirea unei gustari calde la finalul cursei
 • 20:30: Tombola

Inscrieri:

 • va inscrieti pe  site-ul competitiei.  
 • achitati taxa
 • trimiteti OP-ul pe asociatia.manieres@gmail.com

Kit-ul de partipare:

 • tricou
 • numar
 • medalie
 • Ciuc radler
 • surpriza

Detalii pe  site-ul oficial si  evenimentul pe facebook.

Eveniment caritabil. Profitul va fi donat in intregime programelor educationale pe care le desfasoarera Asociatia Manieres in Bucuresti si Ilfov si pentru mobilarea si decorarea camerei de zi a copiilor hipoacuzici.
Alergarile lunii octombrieMarti, 29 Septembrie 2015

Ro Club Maraton va prezinta lista cu alergarile din octombrie: cu strigoi, cu bere, cu cel mai mare maraton de sosea din tara (cel din Bucuresti), cu cel mai vechi maraton de sosea din tara (cel din Timisoara), cu cel mai greu maraton montan din tara (MPC), cu un duel intre Toma Coconea si Ciprian Balanescu si cu multe altele.

sursa foto: Flavy Teo

 • Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".
 • Vezi si unde fac miscare cei mici in luna octombrie.

Competitiile de alergare ale lunii octombrie

Sambata, 3 octombrie

Duminica, 4 octombrie

Sambata, 10 octombrie

Duminica, 11 octombrie

Sambata, 17 octombrie

Duminica, 18 octombrie

Sambata, 24 octombrie

Duminica, 25 octombrie

Sambata, 31 octombrie

 • Autumn Challenge - Coconea vs Balanescu (Toma Coconea si Ciprian Balanescu pornesc in alergare, de la telescaunul de la Parangul Mic pana la Cota 2000. Apoi Toma va cobori cu parapanta, iar Ciprian in alergare. Cine va reusi sa ajunga primul la Telescaunul de la Parangul Mic?)
 • HelloWeRun - Constanta
 • Fuga de Strigoi (alergare cu probe) - Parcul Mogosoaia

1-11 noiembrie

Antrenamente saptamanale:

 • In fiecare duminica, Ro Club Maraton organizeaza  Sunday Titan Run  (STR) in Parcul IOR din Capitala.
 • In fiecare marti puteti sa va alaturati altor  Supermamici alergatoare, in Timisoara (Parcul Copiilor - 19:00), Baia Mare (Parcul Regina Maria - 20:00), Bucuresti (Parcul Herastrau - 20:00) si Piatra Neamt (in zona barajului, cu pornire de la puntea de la strand - 20:00). De asemenea, in Slatina se organizeaza aceasta alergare in zilele de marti, joi si duminica (padurea Strehaieti - 19:30), in timp ce Craiova alearga in fiecare miercuri, de la 20:30, in Parcul Romanescu, iar Targu Mures alearga tot miercuri, de la 8:00, pe Platoul Cornesti.  O noua tura de alergare a fost initiata in Timisoara, in fiecare joi, la ora 19:00, pe pista de alergare de la Stadionul Politehnicii.  
 • In fiecare marti, in Parcul Tineretului din Capitala, de la 19:30, se desfasoara un  Antrenament cu pante - Tineretului Slopes Running.
 • In fiecare marti, joi si duminica, de la ora 19:30,  Slatina Running organizeaza alergari de grup in Padurea Strehareti. Prezenta in parcarea Restaurantului Axxa.
 • In fiecare miercuri, in Parcul Herastrau din Bucuresti, de la 19:00, se desfasoara  Alergarea de miercuri seara.
 • Alergarea de miercuri seara - editia de Constanta  are loc si ea saptamanal.
 • In fiecare joi, de la ora 19:00, puteti alerga in Arad alaturi de echipa  Experienta Multisport.
 • In fiecare sambata, in Parcul Herastrau din Capitala, de la 8:00, puteti alerga la  Nike Saturday Run.
 • Tot sambata are loc, periodic, un  Antrenament Trail Running Siria, in Arad.
 • In fiecare duminica, ora 20:00, in Campusul Politehnicii Bucuresti, se desfasoara un  Sunday Long Run  powered by TTR.
 • In fiecare duminica, pe plaja din Mamaia, are loc  Antrenamentul SanaSport, de la 9:00.
 • In fiecare weekend (de obicei duminica) se desfasoara, la Tulcea, o alergare de grup intitulata Run Around Tulcea - organizeaza  Vali Munteanu.
 • O data la doua saptamani, miercurea (pe 7 si 21 octombrie), in Parcul Romniceanu din Capitala, are loc  Romniceanu Stairs Run.
 • Tot o data la doua saptamani, in zi de joi, au loc alergarile  Speakers Club Runners  (8 si 22 octombrie).
 • Ocazional, in Bucuresti se desfasoara  Time Trial Running  (TTR).

Pentru ca sunt inrudite cu alergarea, va prezentam si  concursurile de orientare  din luna octombrie:

Vezi si  Calendarul Competitiilor Nationale 2015.

Vezi si  o lista a curselor importante care au loc in Europa  pe parcursul lunii octombrie si nu numai.
Totul despre traseele de la Maratonul International Bucuresti 2015Luni, 28 Septembrie 2015

Maratonul International Bucuresti 2015 vine cu o serie de noutati, printre care se numara faptul ca traseul de maraton nu va mai insemna dubla parcugere a semimaratonului (maratonul va beneficia, in premiera, de o bucla de 33 de km), iar traseul de semimaraton va fi si el diferit fata de editiile precedente. Mai jos puteti afla toate detaliile despre traseele de la probele desfasurate duminica, 4 octombrie.

Mihai Olaru, PhotoRun

(sursa foto: Mihai Olaru, PhotoRun)

Click pentru a vedea hartile oficiale ale traseelor din cadrul MIB (maraton, semimaraton, cursa populara).  Traseele de la MIB sunt certificate AIMS si IAAF.

Iata traseul de la proba de maraton, descris pas cu pas de organizatori:

 • START in Piata Constitutiei  (pe Bd. Libertatii) - Piata Francofoniei -  dreapta, pe Calea 13 Septembrie  - Piata Arsenalului -  dreapta, pe Str. Izvor-  stanga, pe Str. B.P. Hasdeu  - dreapta, pe Splaiul Independentei  - dreapta, pe Bd. Libertatii - stanga, pe Bd. Natiunile Unite - dreapta, pe Splaiul Independentei - Piata Unirii - dreapta, catre Bd. Unirii -  stanga, pe langa Fantana Mare  - stanga, prin fata Unirea Shopping Center - stanga, pe Str. Halelor - Splaiul Independentei -  dreapta, pe Calea Victoriei  - dreapta, pe Bd. Dacia, pana intersectia cu Str. H. Coanda  - intoarcere catre Calea Victoriei  - dreapta, catre Piata Victoriei - la intersectia cu Str. Sevastopol, intoarcere pe Calea Victoriei - dreapta, pe Str. Stirbei Voda - stanga, pe Str. Ion Campineanu - dreapta, pe Calea Victoriei - dreapta, pe Splaiul Independentei - Piata Operei -  dreapta, pe Bd. Regina Elisabeta  - la Cercul Militar National, intoarcere pe Bd. Regina Elisabeta - Piata Operei -Splaiul Independentei - Pod Eroilor -  trecere pe celalalt sens al Splaiului Independentei  - Pod Izvor - dreapta, pe Bd.Libertatii - dreapta, pe Calea 13 Septembrie - Piata Arsenalului - stanga, catre Sos. Panduri - dreapta, pe Sos. Panduri - la intersectia cu Str. Prof. Dr. Francisc Iosif Rainer, intoarcere pe celalalt sens al Sos. Panduri  - la intersectia cu Calea 13 Septembrie, continuare pe Bd. Tudor Vladimirescu - la intersectia cu Calea Rahovei, intoarcere pe celalalt sens al Bd. Tudor Vladimirescu  - dreapta pe Calea 13 Septembrie - Piata Francofoniei - dreapta pe Bd. Libertatii - la Piata Regina Maria, intoarcere pe Bd. Libertatii - Piata Constitutiei - dreapta, pe Bd. Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. Burebista - la intersectia cu Str. Popa Stoica Farcas, intoarcere pe Bd. Burebista - Piata Alba Iulia -  dreapta, pe Bd. Decebal  - Piata Muncii - Bd. Basarabia - la intersectia cu Bd. Chisinau, intoarcere pe Bd. Basarabia - dreapta, in parcul Arenei Nationale -  tur exterior Arena Nationala  - la iesirea din parc, dreapta, pe Bd. Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, prin fata Unirea Shopping Center - stanga, pe Str. Halelor - Splaiul Independentei, pana la Piata Operei - la Piata Operei, intoarcere pe celalalt sens al Splaiului Independentei - dreapta, pe Bd. Libertatii -  SOSIRE in Piata Constitutiei.

O analiza interesanta a traseului de maraton gasim pe blogul Running Frenzy.

O foarte buna descriere foto a traseului de semimaraton din cadrul MIB gasim pe blogul lui Dan Spataru, descrierea fiind insotita de imagini de la fiecare schimbare de directie.

Iata care vor fi restrictiile de circulatie din weekend, cu ocazia maratonului, conform Alerg.ro: traficul va fi inchis sambata, 3 octombrie, intre orele 7-14, pe Bd. Unirii, intre Piata Constitutiei si intersectia cu bd. Regina Maria, pe ambele sensuri; duminica, circulatia auto va fi restrictionata pe o lungime de 33 km, intre orele 6:30-16.00.
Alergarea VinuluiVineri, 25 Septembrie 2015

"Cântăreâii să-și arate meșteșugul! Pivnicerii să dea cep la poloboace! Voioșia să cuprindă tot norodul!" (http://bit.ly/1Exx6wo). Căci a venit timpul pentru al treilea episod al trilogiei care mai cuprinde Aleargă Strugurelu' (http://on.fb.me/1OyRS3h) și Must Run (http://on.fb.me/1FxGrXP).  Vă așteptăm SÂMBÄ‚TÄ‚ la o "degustare de alergare".  Vezi și  eventul pe facebook.

sunday titan run

DE CE Alergarea Vinului? Pentru că alergarea... mă rog, pentru că vinul îi face pe oameni mai frumoși, spun cercetătorii, iar doza optimă este de un pahar (http://bit.ly/1bMA0Tt). Măcar unul... căci "Când paharu-i cât mărgeaua / De-abia mi-o atins măseaua!" (http://bit.ly/1JvMnAY).

"Curge vinul în pahar / Eu de tine n-am habar!" - așa vom cânta după alergare, referindu-ne la fetele/băieâii care ne-au deranjat sentimentele sau la recordurile personale (aka "Personal Best") care par mai departe ca oricând, mai ales că traseul de la Maratonul București de anul ăsta are o diferenâă de nivel omorâtoare de PB (PB-ucidă) sau măcar inhibitoare de PB (PB-foră?).

FOARTE IMPORTANT! Pentru că mulâi STR-ști vor alerga duminică la crosurile gratuite din oraș, ne-am gândit să âinem Alergarea Vinului SÂMBÄ‚TÄ‚. Cu alte cuvinte, Sunday Titan Run #26 va fi un SATURDAY Titan Run la sfârșitul căruia vom bea vin (încercăm să aducem o sticluâă, să vă facem cinste).

CONCURS! Începand de la ediâia trecută de STR și până la sfârșitul lunii decembrie vom realiza punctaje, iar persoana cu cele mai multe puncte adunate va primi un MEMBERSHIP GRATUIT în cadrul Ro Club Maraton. Mai precis, veâi primi (cumulat): 1 punct pentru prezenâă, 1 punct dacă alergaâi minimum două ture de IOR și încă 1 punct dacă respectaâi codul vestimentar al ediâiei respective (atunci când cerem un astfel de cod).

AFTER-PARTY. Ne vom da peste cap și vă vom aduce o gură de vin la final. Dar nu "vin din Vidin, mai genuin ca vinilin" (cum ar zice Rimaru - http://bit.ly/1KG2DMi), ci mai degrabă un vin de Galaâi.  

IMPORTANT! Această ediâie de STR se dorește a fi și Antrenament #5 (ultimul) pentru MIB 2015 (Maratonul Internaâional București, 4 octombrie - http://bit.ly/1fJPYi4), fie că âintiâi proba de maraton, semimaraton, ștafetă sau doar cursa populară. Prin urmare, dacă există doritori, putem alerga mai mult decât cele două ture standard ale STR-ului. Negociem la faâa locului.

DRESS CODE? Cine are tricou sau accesorii pe bază de struguri, must sau vin va beneficia de o... sesiune foto de zile mari. Åži va avea șanse mari la concursul care se încheie la sfârșit de an (premiu: un membership la Ro Club Maraton).

CÂND, UNDE? STR #26 va avea loc sâmbătă, 26 septembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CINE PARTICIPÄ‚?  Oricine, indiferent că vrea să alerge 1 km sau 30 km, o tură de parc sau 10, chiar dacă este membru Ro Club Maraton sau nu, fie că preferă vinul alb sau pe cel roșu, culoarea Domnului.

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)La ce competitii platim taxa in 2015 (update 24 septembrie)Joi, 24 Septembrie 2015

Noutati: Semimaratonul Plopeni si Crosul Toamnei (Craiova - 6 km individual si stafeta mixt). Nu uitati ca astazi (24 septembrie) este ultima zi de inscrieri la Duathlon Challenge (Sibiu). A mai fost anuntat Crosul de Noapte (Cluj), dar inscrierile nu au fost deschise inca.

sorin irimia photography

(sursa foto: Sorin Irimia Photography)

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 24 septembrie)

luna septembrie

luna octombrie

luna noiembrie

 • Baneasa Trail Run  (deadline taxa pana pe 15 noiembrie; competitia are loc pe 13 decembrie)

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 24 septembrie)

luna septembrie

luna octombrie

luna noiembrie

 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 13 noiembrie; inscrierile nu au fost deschise inca)

luna decembrie

 • Baneasa Trail Run  (competitia are loc pe 13 decembrie; deadline taxa pana pe 15 noiembrie)

IUNIE 2016

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.
Unde alergam saptamana aceasta (24 septembrie-1 octombrie)Joi, 24 Septembrie 2015

Recomandarile noastre pentru saptamana 24 septembrie-1 octombrie: Alergarea Vinului (bem vin si ne antrenam pentru Maratonul Bucuresti), De Ziua Mea Alerg (cate doua ture de IOR alergate din ora in ora, timp de jumatate de zi), TTR in IOR, Maratonul Tabere cu Suflet, Duatlonul Tabere cu Suflet, Iezer Papusa Trail Race, Ultramaraton Caritabil la Urlati, Semimarathon Bacau, precum si multe crosuri interesante si curse de orientare.

Sunday Titan Run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 10-17 septembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 24 septembrie

Sambata, 26 septembrie

Duminica, 27 septembrie

Luni, 28 septembrie

Marti, 29 septembrie

Miercuri, 30 septembrie

Joi, 1 octombrie
Rezultatele Romaniei la Mondialele de Triatlon de la ChicagoMiercuri, 23 Septembrie 2015

Cu ocazia Campionatelor Mondiale de Triatlon organizate la Chicago in perioada 15-19 septembrie 2015, Romania a fost reprezentata de trei sportive, scrie frtri.ro.

romania la mondialele de triatlon

(sursa foto: Antoanela Manac - facebook)

Rezultatele Romaniei:

 • La competitiile destinate sportivilor de performanta, Antoanela Manac a obtinut locul 24 la U23 fete, in timp ce Andreea Balan a ocupat locul 49 la junioare fete.
 • Ana Maria Cretu a reprezentat Romania la concursul rezervat amatorilor la Age Group 30-34 fete, terminand pe locul 32.

Mai multe despre Campionatele Mondiale de Triatlon puteti afla aici.

Unde ii putem urmari pe cei mai importanti atleti romani ai momentului:
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 18 septembrie)Vineri, 18 Septembrie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Maratonul Cetatilor Suceava (cursa copiilor, cursa populara, cros si semimaraton), Maratonul Timisoara (cel mai vechi maraton din tara), Ultimate Mudness (cursa cu obstacole si mud run), Casiopeea Mars & Cros, Crosul Cititorilor, Baneasa Trail Run si a fost anuntat si Crosul Loteriei Romane.  

A mai fost anuntat Crosul de Noapte (Cluj), dar inscrierile nu au fost deschise inca. Modificare importanta: Cupa Berii nu se va mai desfasura pe 6 septembrie, ci pe 11 octombrie.

Sunday Titan Run

Nu uitati ca mai sunt valabile reduceri pentru membrii Ro Club Maraton la Maratonul International Bucuresti.

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 18 septembrie)

luna septembrie

luna octombrie

luna noiembrie

 • Baneasa Trail Run (deadline taxa pana pe 15 noiembrie; competitia are loc pe 13 decembrie)

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 18 septembrie)

luna septembrie

luna octombrie

luna noiembrie

 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 13 noiembrie; inscrierile nu au fost deschise inca)

luna decembrie

 • Baneasa Trail Run (competitia are loc pe 13 decembrie; deadline taxa pana pe 15 noiembrie)

IUNIE 2016

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.
Unde alergam saptamana aceasta (18-24 septembrie)Vineri, 18 Septembrie 2015

Recomandarile noastre pentru saptamana 18-24 septembrie: Must Run (sambata bem must si ne antrenam pentru Maratonul Bucuresti), Alerg Pentru O Cauza (stafeta de 200 de km), Carpathian Gladiator, Negoiu-Lespezi Semimaraton, Transmaraton, Runfest, Crosul Companiilor Cluj-Napoca, Oradea City Running Day Halfmarathon, Semimaraton Portile Deltei, Dan Paltinisanu Stairs Challenge, Alergare in parc - inspirata de un dor. In plus, matinalii nostri prieteni de la Speakers Club Runners vor sustine o alergare aniversara, cea cu numarul 10. La cat mai multe!

ro club maraton

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 10-17 septembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Vineri, 18 septembrie

Sambata, 19 septembrie

Duminica, 20 septembrie

Marti, 22 septembrie

Miercuri, 23 septembrie

Joi, 24 septembrie
Must Run - sambata, 19 septembrie, BucureștiJoi, 17 Septembrie 2015

De ce "Must Run"? Pentru că "running - it's a must" și pentru că "Strugurele must se face/ Åži nouă mustul ne place / I, i, i / Veniâi, copii, la vii!" (http://bit.ly/1Lj1ZbI). Continuăm, așadar, cu al doilea episod al trilogiei care mai cuprinde Aleargă Strugurelu' și Alergarea Vinului.  Vezi si  eventul pe facebook.

sunday titan run

FOARTE IMPORTANT!

 • Pentru că mulâi STR-ști vor alerga duminică la Runfest, ne-am gândit să âinem Must Run-ul SÂMBÄ‚TÄ‚. Cu alte cuvinte, va fi un Saturday Titan Run la sfârșitul căruia vom bea must (încercăm să aducem o sticluâă, să vă facem cinste).
 • Pentru că muncile și scoala nu ar trebui să se âină înainte de ora 10:00 (o spun cercetătorii - http://bit.ly/1O3nH51) și pentru că somnul ne e dulce precum mustul, vom âine și noi alergarea tot de la ora 10:00.  

CONCURS. Începând cu această ediâie de STR și până la sfârșitul lunii decembrie vom realiza punctaje, iar persoana cu cele mai multe puncte adunate va primi un MEMBERSHIP GRATUIT în cadrul Ro Club Maraton.  Mai precis, veâi primi (cumulat):
 • 1 punct pentru prezenâă
 • 1 punct dacă alergaâi minimum două ture de IOR
 • 1 punct dacă respectaâi codul vestimentar al ediâiei respective (atunci când cerem un astfel de cod)

AFTER-PARTY. Vom face cumva rost de niște must și vă aducem. Avem și wc-uri în zonă, deci nu vă gândiâi la consecinâe. Eventual compensăm cu niște âuică (plus cu minus se anihilează, cică).


IMPORTANT. Această ediâie de STR se dorește a fi și Antrenament #4 pentru MIB 2015 (Maratonul Internaâional Bucuresti, 4 octombrie -  http://bit.ly/1fJPYi4), fie că âintiâi proba de maraton, semimaraton, ștafetă sau doar cursa populară. Prin urmare, dacă există doritori, putem alerga mai mult decât cele două ture standard ale STR-ului. Negociem la faâa locului.

DRESS CODE? Cine are tricou sau accesorii pe bază de struguri, must sau vin va beneficia de o... sesiune foto de zile mari.

CÂND, UNDE? STR #25 va avea loc sâmbătă, 19 septembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, indiferent că vrea să alerge 1 km sau 30 km, o tură de parc sau 10, chiar dacă este membru Ro Club Maraton sau nu, fie că preferă mustul alb sau pe cel roșu.

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311) (cică vor să scumpească biletele, cică ar putea costa 12 lei drumul dacă nu ar exista subvenâiile de la stat... mama lor de hoâi!)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)Pagina 16 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007