Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 18 din 95

Runfest Baneasa - semimaraton pe 20 septembrieMiercuri, 2 Septembrie 2015

Pe 20 septembrie puteti alerga la Runfest Half Marathon, in Padurea Baneasa. Aflat la a patra editie, evenimentul propune mai multe trasee: 5 km, 10 km si 21 km. Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o taxa preferentiala.

runfest

Inscrierile la Runfest Half Marathon sunt deschise online pana pe 16 septembrie si se realizeaza pe pagina oficiala: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din padurea Baneasa. Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani.

Membrii Ro Club Maraton pot beneficia de taxa minima de concurs la inscriere, de 60 de lei, daca isi rezerva si achita locul pana pe 15 septembrie, cel tarziu. Dupa ce ati platit taxa de concurs, va rugam sa ne dati un mesaj pentru validare la: office@roclubmaraton.ro.

Pe pagina de facebook a evenimentului veti putea urmari si ultimele noutati.
Alergarile lunii septembrieMarti, 1 Septembrie 2015

"A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva"... Hai, ma, c-am glumit! Nichita mai poate astepta, caci singurele lucruri care au venit sunt caldurile. Pe noi insa nu ne intereseaza, caci noi alergam pe orice temperatura. Iata o lista cu cele aproape 30 de competitii ce vor avea loc in septembrie.

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii. De mentionat ca  membrii Ro Club Maraton beneficiaza de reduceri  la mai multe dintre cursele lunii septembrie si nu numai.

Competitiile de alergare ale lunii septembrie

Vineri, 4 septembrie

Sambata, 5 septembrie

Duminica, 6 septembrie

Sambata, 12 septembrie

Duminica, 13 septembrie

Sambata, 19 septembrie

Duminica, 20 septembrie

Sambata, 26 septembrie

Duminica, 27 septembrie

Antrenamente saptamanale:

 • In fiecare duminica, Ro Club Maraton organizeaza  Sunday Titan Run  (STR) in Parcul IOR din Capitala.
 • In fiecare marti puteti sa va alaturati altor  Supermamici alergatoare, in Timisoara (Parcul Copiilor - 19:00), Baia Mare (Parcul Regina Maria - 20:00), Bucuresti (Parcul Herastrau - 20:00) si Piatra Neamt (in zona barajului, cu pornire de la puntea de la strand - 20:00). De asemenea, in Slatina se organizeaza aceasta alergare in zilele de marti, joi si duminica (padurea Strehaieti - 19:30), in timp ce Craiova alearga in fiecare miercuri, de la 20:30, in Parcul Romanescu, iar Targu Mures alearga tot miercuri, de la 8:00, pe Platoul Cornesti.  O noua tura de alergare a fost initiata in Timisoara, in fiecare joi, la ora 19:00, pe pista de alergare de la Stadionul Politehnicii.  
 • In fiecare marti, in Parcul Tineretului din Capitala, de la 19:30, se desfasoara un  Antrenament cu pante - Tineretului Slopes Running.
 • In fiecare marti, joi si duminica, de la ora 19:30,  Slatina Running organizeaza alergari de grup in Padurea Strehareti. Prezenta in parcarea Restaurantului Axxa.
 • In fiecare miercuri, in Parcul Herastrau din Bucuresti, de la 19:00 (pe perioada verii este mutata mai tarziu), se desfasoara  Alergarea de miercuri seara.
 • Alergarea de miercuri seara - editia de Constanta  are loc si ea saptamanal.
 • In fiecare joi, de la ora 19:00, puteti alerga in Arad alaturi de echipa  Experienta Multisport.
 • Pe perioada verii, in Constanta au loc alergari in fiecare zi din weekend -  Cantonament de vara SanaSport  - Traseul verde incepatori. Se alearga pe distanta de 3,5 km. Adunarea are loc la Piata Ovidiu, in zilele de vineri (20:00), sambata (20:00) si duminica (09:00).
 • In fiecare sambata, in Parcul Herastrau din Capitala, de la 8:00, puteti alerga la  Nike Saturday Run.
 • Tot sambata are loc, periodic, un  Antrenament Trail Running Siria, in Arad.
 • In fiecare duminica, ora 20:00, in Campusul Politehnicii Bucuresti, se desfasoara un  Sunday Long Run  powered by TTR.
 • In fiecare duminica, pe plaja din Mamaia, are loc  Antrenamentul SanaSport, de la 9:00.
 • In fiecare weekend (de obicei duminica) se desfasoara, la Tulcea, o alergare de grup intitulata Run Around Tulcea - organizeaza  Vali Munteanu.
 • O data la doua saptamani, miercurea (pe 9 si 23 septembrie), in Parcul Romniceanu din Capitala, are loc  Romniceanu Stairs Run.
 • Tot o data la doua saptamani, in zi de joi, au loc alergarile  Speakers Club Runners  (10 si 24 septembrie).
 • O data la doua saptamani, in zi de sambata, au loc alergarile  Funky Morning Run.
 • Ocazional, in Bucuresti se desfasoara  Time Trial Running  (TTR).
 • Ocazional, in Parcul Tineretului din Bucuresti se desfasoara si alergari de 5 km organizate de  alerg.eu  (momentan, linkul nu functioneaza).
 • Tot ocazional, in Parcul Drumul Tabarei (recent renovat) are loc Alergarea de Sambata Seara. Evenimentele vor fi postate pe grupul de facebook  Orice este posibil acum.

Pentru ca sunt inrudite cu alergarea, va prezentam si  concursurile de orientare  din luna septembrie:

Vezi  o lista cu  toate  cursele din 2015 din Romania  la care s-a dat drumul deja la inscrieri.

Vezi si  Calendarul Competitiilor Nationale 2015  (inclusiv cele la care inca nu s-a dat drumul la inscrieri).

Vezi si  o lista a curselor importante care au loc in Europa  pe parcursul lunii septembrie si nu numai.
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 28 august)Vineri, 28 August 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Maraton Piatra Craiului (editia nr. 10), Carpathian  Gladiator  @  Red  Lake Edition 3, Bucharest Night Run (pe podul Basarab), crosul Pe-un picior de plai! (Timisoara), Happy Moves (cros; se alearga alaturi de animale de companie; sau cu animalute de plus, care vor fi donate la final), So Fast - Find Your Fast (cros de 1 mila pe stadionul Dinamo). Au mai fost anuntate Maratonul Cetatilor Suceava si Crosul de Noapte (Cluj), dar inscrierile nu au fost deschise inca. De asemenea, in toamna puteti participa la  trainingul "despre Maraton cu Omu Verde". Modificare importanta: Cupa Berii nu se va mai desfasura pe 6 septembrie, ci pe 11 octombrie.

sursa foto radu cristi

(sursa foto: Radu Cristi)

Nu uitati ca mai sunt valabile o serie de  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton  - la Maratonul International Bucuresti si la Triathlon Challenge Mamaia.

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 28 august)

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 28 august)

luna august

luna septembrie

luna octombrie

luna noiembrie

 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 13 noiembrie; inscrierile nu au fost deschise inca)

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.
Rainbow Run 2 - Sunday Titan Run #22Vineri, 28 August 2015

sunday titan run

La sfârșitul primăverii, inspirat de probabil cea mai cunoscută replică din istoria cinematografiei ("I'll be back!"-ul lui Schwarzy Terminatorul), Zânul de Titan vă promitea că se va întoarce într-o zi. Åži nu oricum, ci purtând mirabilul său TUTU (fustiâă de balerină) verde fosforescent. Ei bine, ziua aceea a sosit!

Așa că duminică, 30 august, la Rainbow Run 2, vă așteptăm în haine de alergare cât mai colorate: nu contează că vă îmbrăcaâi kitschos, âipător, extravagant, în culori al căror nume nici nu îl puteâi pronunâa - ultra-colorat să fie! Vezi și  eventul pe facebook.

TOMBOLÄ‚. La final vom oferi o participare dublă la The Color Run Night (București, 12 septembrie, un fun run pe parcursul căruia veâi fi coloraâi in diverse nuanâe, din cap până-n picioare - http://bit.ly/1LzviFc).

IMPORTANT. Această ediâie de Sunday Titan Run se dorește a fi și un Antrenament  #1  pentru  MIB  2015 (Maratonul Internaâional București, 4 octombrie - http://bit.ly/1fJPYi4), fie că âintiâi proba de maraton, de semimaraton, ștafetă sau doar cursa populară. Prin urmare, vom crește timid numărul de ture minime ale STR: promitem 3 ture de parc, urmate de tombolă, apoi vă îndemnăm să mai alergaâi cu noi - veâi beneficia de prezenâa mai multor membri Ro Club Maraton, care vor impune diverse ritmuri de alergare, în funcâie de pregătirea voastră. Desigur, pot veni și persoanele care doresc să alerge mai puâin de 3 ture - nu există obligaâii, ci doar recomandări.  

DRESS CODE? Cât mai colorat, chiar dacă suferiâi de daltonism, calopsie sau discromatopsie! Fie că aveâi accesorii și haine de alergare roz bonbon (culoarea beâivilor violenâi), căcăniu în dungi, ciclam cu picăâele, caca d'oie, magenta, acvamarin, acaju, azurin, bordo, ceruleum, celadon, chamois,  fenim, fucsia, glycine, grej, roșu gueules, heliotrop, oscuro, orpin de Persia, purice, réglisse, smaragdin, vermillon, conabiu ș.a.m.d., fie că vă e teamă că veâi arăta ca niște struâo-cămile machiate, voi să le purtaâi, ca să le provocăm celor de la terasele cu mici un diabet vizual de toată frumuseâea. Oricum, nu uitaâi: albul și negrul sunt non-culori, iar purtarea lor vă aduce sancâiuni drastice - veâi alerga cu tutu-ul oferit de Zânul din Titan (a se vedea cover photo-ul evenimentului).

CÂND, UNDE? STR #22 va avea loc duminică, 30 august. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

BAGAJE: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Sau poate găsim loc la mine-n ghiozdan. Ori poate în portbagajul cuiva venit cu mașina.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, indiferent că e membru Ro Club Maraton sau nu, chiar dacă dorește să se antreneze pentru Maratonul București sau aleargă doar pentru a slăbi/menâine în formă, chiar dacă e îmbrăcat colorat sau numai în alb și negru ș.a.m.d.  

ACCES:

 • cu metroul (statia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311) (acuma, cât încă nu-l scumpesc; cică ar costa 12 lei călătoria dacă nu ar fi subvenâiile de la stat)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)Unde alergam saptamana aceasta (27 august-3 septembrie)Joi, 27 August 2015

Cateva recomandari: Rainbow Run 2 - Sunday Titan Run #22 (alergam imbracati cat mai colorat; oferim la tombola o participare dubla la The Color Run Night; antrenamentul va fi si prima sesiune de pregatire pentru Maratonul International Bucuresti), un cros pe ghete kangoo jumps, Maratonul Olteniei, Corcova Trail Race, Maratonul Dacilor, Hargita Trail Running, Semimaratonul Gravity, Rowmania Delta Triathlon.

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 27 august-3 septembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 27 august

Vineri, 28 august

Sambata, 29 august

Duminica, 30 august

Luni, 31 august

Marti, 1 septembrie

Miercuri, 2 septembrie

Joi, 3 septembrie
Sugas Race, 10-11 octombrie - trail si MTBMarti, 25 August 2015

Pe 10 octombrie puteti alerga la a treia editie a Sugas Trail Race, care propune traseele Short (16 km, 800m+) si Long (27 km, 1300m+). Pe 11 octombrie, in cadrul Sugas Race, are loc si Sugas MTB.

sugas race

(sursa foto: http://sugas-race.covalpin.ro/)

Noutati:

 • Trasee noi, atat la alergare montana, cat si la mountain bike.
 • Cursa Copiilor, pentru care inscrierile se fac la fata locului, gratuit.
 • Intrare gratuita la Centrul de tratament si timp liber Sugas Bai (sauna, spa, fitness)
 • Gulyás secuiesc + 1 bere oferite dupa concurs
 • Categorie destinata elitelor si un  fond de premiere marit

Cum te inscrii?

 • Completezi formularul de inscriere disponibil pe site.
 • Achiti taxa de inscriere  prin virament bancar/ordin de plata sau numerar la ghiseu bancar.

Perioadele de inscrieri si taxele sunt urmatoarele:

 • 40  de RON, daca te-ai înscris pana la data de 31 august
 • 55  de RON daca te-ai inscris intre  1 si 30 septembrie
 • 70  de RON, daca te-ai inscris intre  1 si 7 octombrie
 • Important: la fata locului nu se fac inscrieri

Detalii pe site-ul oficial si pe pagina de facebook.
Triathlon Challenge Mamaia este Cupa Europeana Premium: fond dublu de premii si puncte in plus pentru clasificarea continentalaLuni, 24 August 2015

In acest an, triatlonul de la Marea Neagra devine Cupa Europeana Premium. Evenimentul este cu atat mai important cu cat au loc maximum trei evenimente premium pe an la nivel de continent. In 2015, vor fi doar doua cupe premium in Europa - Triathlon Challenge Mamaia si Holten Triathlon, fapt ce plaseaza tara noastra in topul tarilor cu un potential enorm de crestere din punct de vedere sportiv si competitional. Triathlon Challenge Mamaia este cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcani si este etapa finala (a sasea) din Romanian Triathlon Series.

mamaia triathlon

De la Cupa Europeana la Cupa Mondiala

In perioada 4-6 septembrie, la editia a VII-a a concursului Triathlon Challenge Mamaia, participanti din peste 20 de tari se vor lupta pentru un fond de premii dublu fata de anul trecut, adica 25.000 de euro. De asemenea, punctajele in clasamentul ETU sunt semnificative: acestea cresc de la 250 de puncte pentru cupa normala la 400 pentru cupa premium. In lista punctelor ITU, cupa europeana si cupa premium au acelasi numar de puncte pentru castigator, adica 200 de puncte.

Pe site-ul european oficial puteti vedea lista celor inscrisi. Pana in acest moment si-au anuntat participarea peste 70 de baieti si 17 fete. Romania va fi reprezentata de doi sportivi de top, Alexandru Diaconu si Antoanela Manac.

Alexandru Diaconu (28 de ani) a participat la primul triatlon in 2004, la Timisoara. Competitiile lui preferate sunt IronMan, deoarece il forteaza sa-si depaseasca limitele. Diaconu este mandru de rezultatele obtinute la doua competitii: cursa de Ironman din 2009 (locul 19) si Campionatul Mondial de HalfIronman din LasVegas 2011 (locul 13 la categoria de varsta).

Antoanela Manac (20 de ani) este legitimata la CS Atena Constanta si este campioana nationala si balcanica la duatlon, vicecampioana nationala la triatlon si a obtinut locul 11 la Cupa Europeana de la Alanya. In 2014, a obtinut locul 1 la Triathlon Challenge Mamaia, proba sprint.

Probele individuale si de echipa

La Triathlon Challenge Mamaia, va puteti inscrie la proba care vi se potriveste cel mai bine.

Probe individuale

 • Proba supersprint:  400 m inot + 10 km ciclism + 2,5 km alergare
 • Proba sprint:  750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
 • Proba olimpica:  1.500 m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe de echipa

 • Stafeta sprint -  750 m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
 • Stafeta olimpică  - 1.500 m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Nu uitati ca membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o taxa de participare redusa.

Probele de alergare si ciclism se desfasoara pe sosea, in conditii de siguranta, pe o suprafata plata 100%. Inotul se face in Lacul Siutghiol, cu start si finish la ponton. Chiar daca la Mamaia participa de obicei multi sportivi profesionisti, evenimentul de pe Litoral este ideal pentru cei care doresc sa participe la primul lor triatlon. Argumentele pentru acest pas sunt multiple: distanta este scurta si accesibila, traseul este prietenos, infrastructura este aceeasi ca si cea a Cupei Europene, kit-ul de concurs este identic cu cel oferit profesionistilor, premierea va fi separata, deci incepatorii vor fi tratati ca adevarati sportivi.

Mai multe informatii despre Cupa Europeana Premium, dar si competitia de amatori gasiti pe site-ul evenimentului.
Beach Run, 5 septembrie, MamaiaLuni, 24 August 2015

Sambata, 5 septembrie, de la 18:30, va avea un cros de 4 km intitulat Beach Run, organizat in cadrul Triathlon Challenge Mamaia.

beach run

Toti concurentii vor primi kituri de participare ce contin numar de participare, cip de cronometrare si tricou tehnic de alergare. Cei care trec linia de finish   vor fi asteptati cu medalii. La eveniment va participa si Ciprian Balanescu, campionul national la triatlon si duatlon.

Inscrierile se poate face online pe site-ul oficial, taxele de participare  pana pe 30 august fiind 30 si 50 de lei (in functie de optiunea participantului de a achizitiona sau nu tricou tehnic).

Mai multe detalii despre "Beach Run" se gasesc pe site-ul competitiei.
Gata de actiune cu noile casti wireless Bluetooth Plantronics BackBeat FITDuminica, 23 August 2015

Indiferent de tipul de activitate sportiva pe care o practici, fie ca e vorba de ciclism, alergare, trail sau- skateboarding, lasa-te cucerit de cele mai performante casti audio wireless de pe piata.

Comfortabile si usoare, castile stereo wireless Plantronics BackBeat FIT ofera multiple posibilitati: asculti pana la 8 ore de muzica sau 6 ore de apeluri si poti verifica nivelul bateriei direct de pe telefon. Datorita tehnologiei Bluetooth incorporate, se conecteaza simultan cu pana la 8 aparate. In plus, te poti conecta cu o varietate de aparate ce au Blutetooth incorporat: smartphone, smartwatch, player audio, smart TV, tableta, laptop, etc. Butoanele ergonomice integrate pe casca te ajuta sa controlezi nivelul sunetului, sa activezi muzica sau sa efectuezi apeluri prin comenzi vocale, fara a mai fi nevoie sa manevrezi telefonul/ playerul de muzica.  

(1)bD7uwbV_54175.png

Una din caracteristicile super-utile a castilor Plantronics BackBeat FIT e faptul ca sunt rezistente la apa - ploaie, transpiratie si chiar stropi de apa sau bauturi sport, si asta datorita stratului de finisare cu nano-tehnologia P2i.

Forma flexibila si stabila te ajuta sa asculti muzica sau sa vorbesti la telefon indiferent de tipul de efort: la sala sau in aer liber, ziua sau noaptea. Designul castii ce se introduce in ureche a fost special conceput pentru siguranta ta sporita, astfel incat poti auzi partial zgomote din mediul ambient, cum ar fi zgomotul unei masini sau al celor din jur, in timp ce finisajul exterior colorat este reflectorizant si astfel poti fi usor vazut noaptea.

Produsul beneficiaza si de aplicatii dedicate - Find MyHeadset (declanseaza o alarma pentru gasirea rapida a castilor in casa sau in geanta de sport) si BackBeat FIT Updater, pentru actualizari de soft. In plus, atunci cand este deconectata functia Play de la aparatul tau, castile intra automat in modul DeepSleep, putand ramane in stand-by pana la 6 luni, fara a fi nevoie sa le reincarci.

O surpriza placuta din pachet este si husa de casti impermeabila. Intoarsa pe dos devine un suport de brat pentru telefonul mobil. Acesta este prevazut cu un sistem anti-transpiratie si alunecare de pe brat si un buzunar interior in care iti poti pune cheile, spre exemplu. In plus, pentru siguranta ta si a telefonului tau, husa este reflectorizanta si impermeabila.

Castile sport wireless Plantronics BackBeat FIT sunt disponibile in trei culori: Green Lime, Blue si Red Lava. Le gasesti in majoritatea magazinelor de electronice, inclusiv pe net la preturi incepand de la 420 de lei, TVA inclus.

Pentru mai multe info:

www.plantronics.ro

www.facebook.com/plantronicsea

 
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 21 august)Vineri, 21 August 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Oradea City Running Day (semimaraton individual si stafeta, 10 km, 5 km si cursa copiilor), Semimaratonul Galati, Semimaratonul Bacau, Sugas Trail Running, Beach Run Mamaia, Explorer Trail Run (Luncavita), Duatlonul Aradului (duatlon, semimaraton si cros), iar la Crosul Undercloud va puteti inscrie in ziua cursei (veti alerga cu o carte in mana, carte pe care o veti dona pentru infiintarea unei biblioteci). Au mai fost anuntate Crosul de Noapte (Cluj) si crosul Pe-un picior de plai! (Timisoara), dar inscrierile nu au fost deschise inca. De asemenea, in toamna puteti participa la  trainingul "despre Maraton cu Omu Verde". Modificare importanta: Cupa Berii nu se va mai desfasura pe 6 septembrie, ci pe 11 octombrie.

sunday titan run

Nu uitati ca mai sunt valabile o serie de  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton  - la Maratonul International Bucuresti si la Triathlon Challenge Mamaia.

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 21 august)

luna august

luna septembrie

luna octombrie


Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 21 august)

luna august

luna septembrie

luna octombrie

luna noiembrie

 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 13 noiembrie; inscrierile nu au fost deschise inca)

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.  
Pagina 18 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007