Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 25 din 95

Unde alergam saptamana aceasta (21-27 mai)Joi, 21 Mai 2015

Aproape 40 de alergari in saptamana 21-27 mai, vreo 30 dintre ele avand loc in weekend. Mentionam: Alearga Testoasa  - STR #8  (urmat de tombola cu participare gratuita la Semimaratonul Sibiu), Antrenament Team Run (gazda: Marius Ionescu), Hit The Top Challenge, Campioni Speciali (cros pentru copii), Alergare si burgeri. Cursa cu obstacole Fugi cu Donath! a fost amanata.

Sunday Titan Run

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 21-27 mai.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 21 mai

Vineri, 22 mai

Sambata, 23 mai

Duminica, 24 mai

Marti, 26 mai

Miercuri, 27 mai

Joi, 28 mai
Crosul Click! Sanatate! se muta pe 14 iunieMiercuri, 20 Mai 2015

Anuntat initial pentru 7 iunie,  crosul Click! Sanatate  va avea loc pe  14 iunie, pe acelasi traseu. Dupa sase editii la care au alergat peste 5000 de persoane, redactia Click! Sanatate propune o noua alergare alaturi de vedete, pe un traseu de aproximativ 7 km, in jurul lacului Herastrau din Capitala.

Crosul va avea loc  duminica, 14 iunie, de la ora 10:00, iar startul se va da de la Beraria H  (fostul pavilion H, Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau).

harta traseu crosul click sanatateInscrierile  se vor face

 • pe 14 iunie, in intervalul 8:00-9:45, in zona Pavilionului H
 • pe baza talonului din revistele Click! Sanatate, Click! pentru femei, dar si din ziarele Adevarul si Click! din saptamanile anterioare evenimentului

Cu mic cu mare la Crosul Familiei

 • Cei mici sunt asteptati sa alerge alaturi de parinti la Crosul Familie, pe un traseu special de aproximativ 500 m.
 • Inscrierile pentru evenimentul destinat celor mici vor incepe la ora 10:00, in zona Berariei H, iar startul alergarii se va da la ora 11:00.
 • Indiferent daca cei mici vor alerga singuri, de mana cu parintele sau in carut, la linia de sosire ii vor astepta premii surprinza pentru fiecare in parte.

Editiile anterioare

 • La editia din iunie a Crosului Click! Sanatate vor fi oferite zeci de premii.
 • La precedentele sase editii au participat aproximativ 5000 de persoane, care au putut castiga numeroase premii constand in biciclete, tablete, aparate fitness, telefoane mobile, abonamente la sala, aparate de masaj, vouchere pentru echipamente sportive.
 • Au fost prezente la editiile anterioare: sportivele Andreea Raducan, Monica Iagar, Ana-Maria Branza, precum si vedetele Florentina Opris, Andrei Leonte, „Dezbracatu", Liviu Teodorescu si Constantin Zamfirescu, alias   „Gogoase".

Parteneri: PrimaTV, Carrefour Baneasa, Sport Partener, Romprest, Aqua Carpatica, Primaria Municipiului Bucuresti, Federatia Romana de Atletism si Ro Club Maraton.

Aleargă Å¢estoasa - Sunday Titan Run #8Miercuri, 20 Mai 2015

Toâi am auzit de cele mai înâelepte animăluâe de pe Terra. Mulâi dintre noi am crescut cu Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raffaello - cele patru Å¢estoase Ninja ahtiate după pizza (http://bit.ly/1FlLOpm) (gurile rele spun că de la ele și-au luat numele celebrii artiști renascentiști). Cââiva, adică cei cu înclinaâii erudite (sau care pur și simplu nu am chiulit de la orele de matematică), am auzit de Paradoxurile lui Zenon (faimoasa întrecere între Ahile și broasca âestoasă -  http://bit.ly/1Fr7q56). Unii chiar am avut acasă o "monedă" din acesta, în carne și... carapace, pe care am botezat-o Broscuâa Uâa și care a făcut de atâtea ori pipi pe noi, de teamă sau doar de surescitare, atunci când o scoteam din acvariu, la joacă.

Sunday Titan Run

(foto: Bury)

La Sunday Titan Run #8 vom sărbători Ziua Mondială a Broaștelor Å¢estoase, asa că vă îndemnăm să aduceâi cu voi fesuri, căni, muâunachi, jucării, orice în formă de broscuâă âestoasă, cea mai drăguâă creatură poichilotermă de pe glob. Ori, și mai bine, aduceâi broscuâe âestoase vii, să ia și ele aer și să participe la o sesiune foto de zile mari (ar fi timpul pentru o scurtă reuniune cu suratele lor, căci în Lacul IOR sunt foarte multe reptile din ordinul Testudines). Am fi adus-o și pe Broscuâa Uâa, pe care am menâionat-o mai devreme, dar ea se află acum în raiul broscuâelor, mâncând de zor milioane de viermișori, că tare-i mai plăceau.

Click pentru a vedea pagina de facebook a evenimentului Aleargă Å¢estoasa.

In fotografie se mai află, alături de Å¢estoasele Ninja:  

 • un Bob Dylan tânăr (căci s-a născut chiar pe 24 mai - http://bit.ly/1hHeDj0)
 • multe puncte și linii (căci pe 24 mai 1844 a fost transmisă prima telegramă în codul Morse; conâinea un citat biblic: "Ce a făcut Dumnezeu?" -  http://bit.ly/1cMKwKb)  

CADOURI:  

 1. TOMBOLÄ‚ - O participare gratuită la Semimaratonul Sibiu (30 mai - http://bit.ly/1Lh23Gb).
 2. Mini-cadouri pentru cei care vor aduce orice accesoriu amintind de broscuâele âestoase.

CÂND, UNDE? STR #8 va avea loc duminică, 24 mai. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

DISTANŢĂ, RITM?  Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi - nici nu aveâi idee cât de bine ne vom simâi făcând așa și cât de frumos se vede din afară un grup compact de alergători! Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi...

IMPORTANT:  nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor (nici pentru lăsarea broscuâelor)! Vorba aia: "fiecare om își poartă crucea". La fel și în cazul bagajului de la alergare și al âestoaselor.

DRESS CODE? Cât mai âestos.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, oricare ar fi animalul preferat (rapidul iepure sau lenta broscuâă âestoasă), afilierea la vreun club de alergare, fie că ne place sau nu Bob Dylan s.a.m.d.  

ACCES:

 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m) (noi deja am semnat petiâia împotriva scumpirii cartelelor de metrou; mama lor! -  http://bit.ly/1FwNsYt)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată, numai nu am testat-o încă, deci nu garantăm pentru ea -  http://bit.ly/1b3oMcK)Campioni Speciali, 22 mai, BucurestiMarti, 19 Mai 2015

Tinerii normali si cei cu nevoi speciale vor concura vineri, 22 mai 2015, incepand cu ora 09:00, in Parcul Florilor din Soseaua Pantelimon, Bucuresti.

Campioni Speciali

Cu ocazia evenimentului Ziua Sportului, copiii dornici sa alerge, sa joace fotbal, sah sau tenis de masa, sa cante sau sa danseze sunt asteptati la Liceul Tehnologic Special nr. 3, sos. Pantelimon nr. 299 (vizavi de Spitalul Sf. Pantelimon).

Persoanele care doresc sa participe ca voluntari sunt rugate sa se prezinte in jurul orei 9:00 in zona de concurs.

Probele competitiei:

 • cros (baieti: 1500 m, fete: 1000 m)
 • tenis de masa  
 • sah
 • mini-fotbal
 • proba artistica la alegere: muzica, teatru, pantomima, dans (sportiv, folcloric, modern sau de societate)

Inscrierile  pe echipe se pot face  online, pana pe 20 mai. Vezi si  regulamentul de participare.

Actiunea vizeaza integrarea in societate, prin intermediul sportului, a copiilor si tinerilor cu nevoi speciale (cu deficiente - de auz, de vedere si deficiente mintale, precum si cei care provin din familii/ medii defavorizate). Ei vor concura alaturi de copiii si tinerii normali intr-o competitie in care sportul invinge barierele.

Pentru ca fiecare dintre ei este talentat intr-un anumit domeniu, actiunea reuneste mai multe ramuri sportive si artistice intr-o singura competitie, pentru a da fiecarui copil posibilitatea de a arata celorlalti ca poate concura, de la egal la egal, cu cei fara dizabilitati. De asemenea, competitia vizeaza implicarea copiilor cu nevoi speciale, a profesorilor, elevilor si a altor voluntari in cadrul acestui proiect ce promoveaza includerea in comunitate a copiilor defavorizati.

Detalii  pe  site-ul evenimentului.
Tusnad Marathon - interes de doua ori mai mare decat la editia anterioaraMarti, 19 Mai 2015

Cei care doresc sa participe la editia din acest an a Tusnad Marathon sunt rugati sa se grabeasca. Interesul pentru aceasta cursa este atat de mare, incat inscrierile pana la mijlocul lunii mai sunt de doua ori mai multe decat anul trecut, in aceeasi perioada. Din aceasta cauza, organizatorii au anuntat limitarea numarului de inscrieri. Astfel, vor fi acceptate doar primele 250 de inscrieri individuale si primele 40 de echipe.

Tusnad Marathon este un concurs de 23 de km, cu o diferenta de nivel de 900 de m. Concurentii vor trece prin doua localitati (Baile-Tusnad si Bixad), vor traversa paduri de pin si vor conduce pana la Lacul Sfanta Ana.

Competitia va avea loc pe 6 iunie, iar membrii Ro Club Maraton vor plati o taxa preferentiala (pana pe 31 mai). Click pentru inscrieri.

Tusnad Marathon
Ziua Sportului, Zalau, 23 maiLuni, 18 Mai 2015

Sambata, 23 mai, se va desfasura a cincea editie a evenimentului Ziua Sportului TenarisSilcotub in Zalau, informeaza organizatorii. In cadrul evenimentului vor avea loc crosuri de 3 si 10 km, precum si o serie de alte activitati pentru intreaga familie: volei, badminton, fotbal, baschet, iar pentru cei mici golf, freesbee, intrecere cu trotinete, baschet,  ateliere de desen. Participarea gratuita.

ziua sportului zalau

Pe 23 mai orasul Zalau face miscare, iar atmosfera va fi intretinuta de Geanina Corondan.

Traseul cursei de 10 km

Traseul cursei de 3 km

Inscrieri

 • online  (coloana din dreapta)
 • pentru crosul de 10 km, inscrierile se pot face si la fata locului - in ziua evenimentului (23 mai), intre 8:00 si 9:30
 • pentru crosul de 3 km, inscrierile se pot face si la fata locului - in ziua evenimentului (23 mai), intre 8:00 si 11:30

Despre Crosul de 10 km

 • Startul va fi dat pe 23 mai, ora 10:00, Bulevardul Mihai Viteazul, cu plecare de la Casa de Cultura a Sindicatelor. Clasamentul se va stabili cu ajutorul cipurilor de identificare.
 • Veti putea ridica cipul de identificare, in ziua evenimentului, din zonele special amenajate, cu cel putin o jumatate de ora inainte de startul crosului. Pentru ridicarea cipului, va trebui sa prezentati buletinul sau cartea de identitate si o garantie in valoare de 5 lei, care va fi restituita dupa finalizarea cursei, odata cu returnarea cipului de alergare.
 • Crosul de 10KM va avea doua tipuri de concurenti: angajati TenarisSilcotub, respectiv persoane care nu sunt angajate la companie, impartite pe categorii de varsta. Ca de fiecare data, impartirea se va face si in functie de sexul participantilor, respectiv barbati - femei.

Despre Crosul de 3 km

 • Startul va fi dat pe 23 mai, ora 12:00, Bulevardul Mihai Viteazul, cu plecare din Piata 1 Decembrie 1918.
 • Atentie! In ziua evenimentului, este obligatorie prezenta cu cel putin jumatate de ora inainte de Start pentru ridicarea cipurilor de identificare utilizate pentru cronometrajul cursei.
 • Alergatorii de la crosul 3KM vor fi impartiti, in functie de varsta, in categorii. Impartirea se va face si in functie de sexul participantilor: barbati - femei.

Premii

Crosul 10KM

 • Locul I - 500 lei
 • Locul II - 400 lei
 • Locul III - 300 lei

Crosul 3KM

 • Locul I - Rucsac drumetie
 • Locul II - Sac de dormit pentru 2 persoane
 • Locul III - Accesorii sportive de protectie

Detalii  despre Ziua Sportului din Calarasi gasiti pe  site-ul evenimentului  si pe  pagina de facebook.
Informatii utile despre Semimaratonul Bucuresti 2015Vineri, 15 Mai 2015

Ro Club Maraton va prezinta cateva informatii de care veti avea nevoie in acest weekend, fie ca alergati la una dintre curse, sustineti un participant sau doar va aflati in trecere prin zona de concurs: premii, tombole, program, ridicare kituri, circulatie restrictionata, harti, pacemakeri.

semimaratonul bucuresti

(sursa foto: Andreea Dana / ada-photo.ro)

Ridicare kituri si locuri noi disponibile

Ridicarea kiturilor  pentru Semimaratonul Bucuresti 2015 se va face astfel:

 • vineri (15 mai) - 13:00-20:00
 • sambata (16 mai) - 11:00-20:00
 • vezi  harta Sport Expo

Pentru ridicarea kiturilor este necesara completarea unei  declaratii de proprie raspundere. Participantii sunt rugati sa tipareasca, sa semneze si sa prezinte acest document la SportExpo, alaturi de un document de identitate. Cei care nu se pot prezenta la Sport Expo sunt rugati sa completeze pe scrisoare numele persoanei pe care au delegat-o sa primeasca respectivul kit.  Downloadeaza declaratia pentru cursele de adulti, respectiv declaratia pentru cursa copiilor.

In momentul de fata mai sunt  locuri disponibile  la probele din cadrul Semimaratonului Bucuresti:

 • semimaraton - 850
 • individual 10 km - 800
 • stafeta - 80
 • cursa populara 3,6 km - 150
 • cursa copiilor - 200

Premii la standul Ro Club Maraton

 • Alergatorii sunt invitati la standul Ro Club Maraton de la Sport Expo (Piata Constitutiei) pentru a castiga la Roata Norocului.  Pot participa toti cei inscrisi la probele de semimaraton, 10 km si stafeta, o singura data, gratuit, pe baza numarului de concurs.
 • De asemenea, Ro Club Maraton va ofera posibilitatea de a castiga o bratara Polar Loop daca ghiciti timpul castigatorului de la Semimaratonul Bucuresti de duminica. Cum participati? La standul Ro Club Maraton din cadrul Sport Expo veti gasi un poster pe care veti scrie pariul, apoi va faceti o poza la stand si o postati pe facebook, urmand ca sortii sa decida castigatorul.
 • Vezi si ce  premii  vor fi oferite castigatorilor de la MIB.

Program

 • start Kids' Race - sambata, 16 mai, ora 10:30
 • start Wheelchair Semimaraton - duminica, 17 mai, ora 08:20
 • start Semimaraton, Stafeta si Cursa Populara - duminica, 08:30
 • start Wheelchair Cursa Individuala 10,5 km - duminica, 09:05
 • start Cursa Individuala 10,5 km - duminica, 09:10
 • concert "Rock  &  Run  for  Life"  -  Stefan  Stan  &  Band,  Dan  Helciug - duminica, 13:10

Vezi  programul complet al curselor  din cadrul Semimaratonului Bucuresti 2015 si afla care sunt sectoarele si orele de start, respectiv punctele de divertisment.

Vezi si  harta curselor (inclusiv la stafeta).

7 ani de Ro Club Maraton

 • Duminica, 17 mai, inainte de startul concursului (08:00), se va face poza de grup a Ro Club Maraton.
 • Dupa concurs vom sarbatori cu sampanie cei 7 ani de existenta ai clubului.
 • Membrii RCM sunt rugati sa poarte tricoul clubului, pentru a putea fi fotografiati in timpul cursei.

Circulatie restrictionata

 • In weekendul 16-17 mai 2015, traficul rutier va fi inchis in centrul Capitalei si iar vor exista restrictii de circulatie in zonele adiacente.
 • Semimaratonul Bucuresti se va desfasura pe traseul Piata Constitutiei - Bulevardul Libertatii - Rond Cosbuc - Bulevardul Libertatii - Piata Constitutiei - Bulevardul Unirii - Piata Alba Iulia - Bulevardul Decebal - Piata Hurmuzachi - Bulevardul Basarabia (pana la Bulevardul Chisinau) - Arena Nationala (cu inconjurarea stadionului) - Bulevardul Basarabia - Piata Hurmuzachi - Bulevardul Decebal - Piata Alba Iulia - Bulevardul Unirii - Piata Constitutiei - Bulevardul Libertatii - Bulevardul Natiunile Unite - Piata Natiunile Unite - Splaiul Independentei - strada Halelor (pana la Bulevardul I.C. Bratianu) - Splaiul Independentei - Calea Victoriei (pana la strada Matei Millo) - Calea Victoriei - Splaiul Independentei (cu intoarcere la Pod Eroilor) - Splaiul Independentei - Bulevardul Libertatii - Piata Constitutiei.

Pacemakeri

Vezi care sunt pacemakerii (iepurasii) de la aceasta editie.

Ce culori vom urmari duminica:

 • Echipa de 2:10 - culoare baloane: galben
 • Echipa de 2:00 - culoare baloane: rosu
 • Echipa de 1:50 - culoare baloane: albastru
 • Echipa de 1:40 - culoare baloane: verde
 • Echipa de 1:30 - culoare baloane: albLa ce competitii platim taxa in 2015 (update 14 mai)Joi, 14 Mai 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Transylvanian Bear Race (ultramaraton 80 km si maraton de trail), Dobraia Friendly Race si Arjana Friendly Vertical (ambele cu participare gratuita), Crosul Solidaritatii Binder (cros caritabil pentru construirea unui parc rustic) si un semimaraton pe cea mai lunga plaja din Bulgaria. A fost anuntat si Crosul Click! Sanatate (inscrierile se vor face in ziua cursei, dar pe baza taloanelor din publicatiile aparute in saptamanile anterioare competitiei).  La inceputul weekendului se deschid inscrierile pentru Maratonul Dacilor, iar saptamana viitoare se deschid inscrierile pentru Crosul Caritabil Sortilemn, Transmaraton si Busteni SkyRace.  

ultrabug

(sursa foto: Ioio Jeery / Ultrabug)

Nu uitati de standul Ro Club Maraton de la SportExpo, din perioada 15-16 mai, unde puteti castiga 8 tipuri de premii la  Roata Norocului, respectiv un dispozitiv Polar Loop daca  ghiciti timpul castigatorului de la Semimaratonul Bucuresti.  Veti gasi in articol doua liste: una ordonata in functie de termenul de plata, cealalta in ordinea desfasurarii curselor.

De asemenea, nu uitati ca mai sunt valabile o serie de  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton  la Maratonul Aradului, Triatlon Fara Asfalt la mare, Semimaratonul Tusnad, Urbatlon, Voineasa Mountain Run, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, Maratonul Via Maria Theresia, Maratonul International Bucuresti si New York City Marathon. In plus, membrii RCM au participare gratuita la Maratonul International Cluj si la Maratonul Via Maria Theresia.

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri.

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 14 mai)

luna mai

luna iunie

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 14 mai)

luna mai

luna iunie

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.
Unde alergam saptamana aceasta (14-20 mai)Joi, 14 Mai 2015

Vreo 30 de evenimente sportive in weekend. Dintre ele: Alearga Spre Stele  - STR #7  (urmat de tombola cu participari gratuite la Triatlon Fara Asfalt La Mare si la Maratonul Apuseni, precum si autografe semnate de Dumitru Prunariu, primul roman care a zburat in spatiu), Crosul de Noapte (Cluj-Napoca) si Crosul Voluntarilor (Galati). Amintim si ca la standul Ro Club Maraton de la SportExpo (la ridicarea kiturilor pentru Semimaratonul Bucuresti) puteti castiga unul dintre cele 8 premii de la Roata Norocului si puteti participa la un concurs de ghicit timpul castigatorului de la semimaraton (premiu - un dispozitiv Polar Loop).

sursa foto andrei stefan

(sursa foto: Andrei Stefan)

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 14-20 mai.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 14 mai

 • Alergare de grup [114]  - Antrenament alaturi de echipa  Experienta Multisport  - Arad, micul platou de pe faleza Muresului din spatele Palatului Cultural Arad, langa monumentul dedicat martirilor luptei anticomuniste, 19:00

Vineri, 15 mai

Sambata, 16 mai

Duminica, 17 mai

Marti, 19 mai

Miercuri, 20 mai
Concurs la standul Ro Club Maraton. Premiu: o bratara Polar LoopJoi, 14 Mai 2015

polar loop concurs ro club maratonPe langa cele 8 tipuri de premii oferite celor care vor pune in miscare Roata Norocului, Ro Club Maraton va ofera posibilitatea de a castiga o bratara Polar Loop daca ghiciti timpul castigatorului de la Semimaratonul Bucuresti de duminica, 17 mai.

Cum participati?

 • La standul Ro Club Maraton din cadrul Sport Expo veti gasi un poster pe care veti scrie pariul (adica timpul pe care credeti ca-l va obtine castigatorul de la Semimaratonul Bucuresti).
 • Apoi va faceti o poza la stand si o postati pe facebook.
 • Ulterior lasam hazardul / providenta sa decida numele castigatorului unui Polar Loop, un dispozitiv de urmarire a activitatii cu indrumare inteligenta.

Ridicarea kiturilor pentru Semimaratonul Bucuresti 2015 se va face:

 • vineri (15 mai) - 13:00-20:00
 • sambata (16 mai) - 11:00-20:00
 • vezi  harta Sport Expo

Poze si sampanie

 • Duminica, 17 mai, inainte de startul concursului, se va face poza de grup a Ro Club Maraton.  
 • Dupa concurs vom sarbatori cu sampanie cei 7 ani de existenta ai clubului.

Vezi care sunt cele 8 premii oferite de Ro Club Maraton la Roata Norocului de la standul sau din cadrul Sport Expo.
Pagina 25 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007