Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 31 din 95

Maratonul International Chisinau, 26 aprilieMarti, 17 Martie 2015

Pe 26 aprilie, in cadrul Maratonului International Chisinau, puteti alerga, contra unei taxe modice, la una dintre probele: maraton, semimaraton, cros 10 km si Fun Run (3 km).

Maratonul Chisinau

Kit de participare

 • rucsac
 • tricou cu simbolul Maratonului de la Chisinau
 • bratara
 • numar de start cu cip incorporat
 • buletin

De asemenea, participantii de la maraton, semimaraton si cros 10 km vor avea acces gratuit la Pasta Party ("petrecerea pastelor fainoase"), pe 25 aprilie. Ceilalti vor avea acces doar contra cost.

Vezi programul si regulamentul competitiei.

Taxa

 • maraton - 200 MDL (46 RON)
 • semimaraton - 100 MDL (23 RON)
 • cursa 10 km - 100 MDL (23 RON)
 • Fun Run - gratis

Click pentru inregistrari.

Detalii gasiti pe site-ul oficial si pe pagina de facebook.

Inainte de 2015, a mai fost organizat o singura data un maraton international in Chisinau - in 1986.
Maratonul Nisipului, 29 martie, MamaiaLuni, 16 Martie 2015

Mai aveti doar o saptamana in care va puteti inscrie la a doua editie a Maratonului Nisipului, ce va avea loc pe 29 martie 2015, pe plaja din Mamaia. Probe: maraton, semimaraton, cros 10 km si Family Run (1 km).

Maratonul Nisipului

Kit si servicii

 • numar de concurs
 •  chip cronometraj
 • tricou tehnic oficial
 • medalie finisher
 • sac depozitare obiecte personale
 • puncte hidratare pe traseu
 • asistenta medicala
 • toalete
 • diploma de participare online

Taxa

 • pana pe 22 martie: maraton - 90 lei, semimaraton - 70 lei, cros 10 km - 30 lei
 • 27 si 28 martie: maraton - 110 lei, semimaraton - 90 lei, cros 10 km - 40 lei, family run - 10 lei

Inscrieri

 • Inscrierile pentru cursa de maraton,  semimaraton si cursa individuala de 10 km se vor face doar online pe site-ul competitiei, pana cel tarziu pe  22 martie. Inregistrarea este finalizata doar la momentul incasarii taxei de inregistrare. Click pentru inscrierile online.
 • Inscrierea pentru  Cursa Family Run  se va face in  perioada 27-28 martie, in cadrul SANAEXPO din Maritimo Shopping Center Constanta, intre orele 10:00-22:00,  precum si in ziua competitiei,  29 martie, la sediul Radio Constanta in intervalul orar 10:00 - 11:00 in limita a 30 de echipe.  Participantii la Cursa Family Run nu vor fi cronometrati cu chip.

Detalii pe site-ul oficial si pe pagina de facebook.
Semimaratonul Iasi, 26 aprilie - locuri suplimentateLuni, 16 Martie 2015

semimaraton iasiS-a dat drumul la inscrierile pentru Semimaratonul Iasi, ce va avea loc pe 26 aprilie. Puteti participa la probele de semimaraton individual, semimaraton stafeta (4×5,28km), cros (10,7 km) si cursa populara (2,5 km). Datorita interestului pentru proba lunga, numarul de locuri de la semimaraton a fost suplimentat la 120 de participanti.  

Organizatori

Prima cursa de semimaraton din Iasi va avea loc pe 26 aprilie si este organizata de cele patru Cluburi Rotary din Iasi (Rotary Club Iasi Copou, Rotary Club Iasi, Rotary Club Iasi 2000 si Rotary Club Curtea Domneasca), la initiativa Clubului Rotary Iasi Copou.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia People for Sport, Asociatia Elite Running si Eyes Open, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi si Clubul Sportiv Ro Club Maraton.

Kit de participare

 • Cip de unica folosinta (doar pentru cursele de semimaraton individual/echipa si cros 10km)
 • Tricou de participare tehnic (doar pentru cursele de semimaraton individual/echipa si cros 10km)
 • Numar de concurs personalizat
 • Medalie de finisher
 • Diploma personalizata

Detalii despre taxa aici. Inscrierile se fac online sau la fata locului, pe 25 aprilie.

Vezi traseul si programul competitiei.

Eveniment caritabil

Ideea organizarii unui semimaraton, competitie sportiva care supune concurentii unui efort fizic si psihic deosebit, s-a nascut din asocierea imaginii maratonistului epuizat cu cea a luptei unui copil, fara resurse materiale sau financiare, pentru a finaliza studiile si a deveni o rotita esentiala in mecanismul societatii noastre.

Semimaratonul Iasi 2015 este o competitie sportiva caritabila ce sustine cauza Fundatiei Proruralis din Iasi, organizatie ce ofera burse pentru elevi din mediul rural cu un coeficient de inteligenta superior, ce provin din familii defavorizate.

In prezent, Proruralis se afla in al treispezecelea an de derulare si sustine material, la liceele de elita din Iasi, 100 de copii cu varstele cuprinse intre 11 si 19 ani. Obiectivul primei editii a Semimaratonului Iasi consta in oferirea de burse copiilor exceptionali inscrisi in programul Proruralis pentru continuarea studiilor la liceele iesene.

Fiecare kilometru alergat la Semimaratonul Iasi poate insemna inca o zi de scoala pentru un copil din mediul rural.

Detalii. Pentru informatii, inscriere in competitie sau donatii accesati site-ul oficial sau pagina de facebook.
Crosul Alerg pentru viata, 22 martie, Bucuresti - participare gratuitaLuni, 16 Martie 2015

crosul alerg pentru viataBucurestenii pot alerga duminica, 22 martie, la un cros popular de 5 kilometri, in Parcul Tineretului. Nu este perceputa o taxa de inscriere la Crosul Alerg pentru viata, dar sunt incurajate donatiile.

Startul se ia la  intrarea Sincai in Parcul Tineretului, cu incepere de la ora 15:00.

Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil  aici.

Detalii despre cros pe pagina de facebook a cursei si pe site-ul organizatorilor.

Evenimentul este organizat de Studenti pentru viata si face parte din  Saptamana pentru viata. Scopul evenimentului este promovarea respectarii si integrarii copiilor cu nevoi speciale, precum si constientizarea opiniei publice in legatura cu nevoile acestora si cu necesitatea de a fi sprijiniti. Detalii aici.

Nu uitati de lista cu toate cursele la care s-a dat drumul la inscrieri.
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 12 martie)Joi, 12 Martie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Alerg Carnavalul, Crosul Alerg pentru viata, Vladeasa Xtrail, Postavaru Night, Faget Trail Running, Marathon 7500. De asemenea, duminica vor fi deschise inscrierile pentru Cheile Turzii Race. Veti gasi in articol doua liste: una ordonata in functie de termenul de plata, cealalta in ordinea desfasurarii curselor.

Alba Iulia City Race

(sursa foto: Madalina Istrate)

Nu uitati ca au fost anuntate  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton  la Semimaratonul Brasov,  Alerg Carnavalul, Semimaratonul Bucuresti, Maratonul Plevna, Semimaratonul Tusnad, Voineasa Mountain Run, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, Maratonul Via Maria Theresia si New York City Marathon. In plus, membrii RCM au participare gratuita la Maratonul International Cluj si la Maratonul Via Maria Theresia.

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri.

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 12 martie)

luna martie

luna aprilie

luna mai

luna iunie

luna iulie

luna august

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 12 martie)

luna martie

luna aprilie

luna mai

luna iunie

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.
Unde alergam saptamana aceasta (13-19 martie)Joi, 12 Martie 2015

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 13-19 martie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

lista alergari

Sambata, 14 martie

Duminica, 15 martie

Marti, 17 martie

Miercuri, 18 martie

De asemenea, vezi  o lista cu  taxele reduse si deadline-urile  pentru participarea la diverse competitii  ce implica alergarea si care au loc anul acesta si la anul in Romania (lista a fost intocmita pe 12 martie).

Cross-training

Vezi si  unde fac miscare cei mici in luna martie.
Crosul Cetatii Regale a Hategului, 4 aprilie, gratisJoi, 12 Martie 2015

Voluntarii pentru Geoparc organizeaza sambata, 4 aprilie 2015, o competitie pe traseul de acces la ruinele Cetatii Regale a Hategului. Evenimentul este structurat pe doua sectiuni - Crosul Scutierilor si Crosul Cavalerilor - si va avea loc in Padurea Hategului.

crosul cetatii hategului

Crosul Scutierilor se va desfasura pe o distanta de aproximativ 3 km, iar la Crosul Cavalerilor concurentii vor avea de parcurs o distanta de 6 km. Pentru ambele sectiuni, startul va fi dat la ora 12:00, in Hateg, de la Restaurantul Zimbrul. Cursele se desfasoara pe teren accidentat.

Categorii de varsta:

 • pana la 13 ani
 • 14-40 de ani
 • peste 41 de ani
 • pentru fiecare categorie de varsta vor fi premiati castigatorii locurilor I, II si III

Deadline. Concurentii se vor putea inscrie doar la una dintre cele doua sectiuni, pana pe data de 30 martie 2015. Participarea este gratuita.

Click pentru formularul de inscriere. Completati-l si trimiteti-l pe contact@dragdehateg.org  sau dani_dani943@yahoo.com. Formulare de inscriere gasiti si la sediul Geoparcului Dinozaurilor Tara Hategului din Hateg, str. Libertatii 9A sau la magazinele Adaconi din orasul Hateg.

Detalii gasiti pe pagina de Facebook a competitiei si pe site-ul oficial. Nu uitati sa cititi si regulamentul oficial.
Alerg Carnavalul, 5 aprilie, BucurestiMarti, 10 Martie 2015

Ajuns la editia a doua, crosul Alerg Carnavalul va avea loc anul acesta pe 5 aprilie, de la ora 11:00, in Parcul Herastrau din Capitala. Evenimentul va include sase probe: minitura pentru copii, individual feminin, individual masculin, copii si parinti, proba de perechi, proba de grup. Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o taxa preferentiala de 40 lei.

alerg carnavalul

(sursa foto: facebook.com/alergcarnavalul)

Probe

 • Minitura pentru copii (1 km): rezervata copiilor cu varste de pana la 10 ani; copiii pot alerga singuri sau insotiti de un adult.
 • Individual feminin  (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): peste 14 ani.
 • Individual masculin  (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): peste 14 ani.
 • Copii si parinti  (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa copiilor pana in 14 ani (fete sau baieti), insotiti de oricare dintre parinti.
 • Proba de perechi (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa oricarei echipe de doua persoane, a carei membri au varsta mai mare sau egala cu 14 ani.
 • Proba de grup  (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa grupurilor de 3-10 persoane. Daca grupul are in componenta copii sub 14 ani, din grup va face parte si un parinte/tutore sau adult insotitor nominalizat de parinti.

Taxa

 • copii - 30 lei
 • adulti - 50 lei
 • 30 de lei pentru participantii la minitura; insotitorii nu platesc taxa
 • membrii Ro Club Maraton - 40 lei

Inscrierile  si plata aferenta se pot face pana pe 1 aprilie, prin OP sau online. Click pentru inscrieri.

Startul se va da la ora 11.00 pentru minitura si la 11.30 pentru toate celelalte probe de concurs (individual, perechi, grup/ tura scurta si tura lunga).

Detalii  pe  site-ul evenimentului  si pe  pagina de facebook.
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 5 martie)Joi, 5 Martie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Maratonul Siretului, Maratonul Regal, 10 km de poveste, Transilvania Cross Duathlon, dar si pentru Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unde membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o taxa preferentiala. Veti gasi in articol doua liste: una ordonata in functie de termenul de plata, cealalta in ordinea desfasurarii curselor.

taxe competitii

Nu uitati ca au fost anuntate  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton  la Semimaratonul Brasov,  Semimaratonul Bucuresti, Maratonul Plevna, Semimaratonul Tusnad, Voineasa Mountain Run, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, Maratonul Via Maria Theresia si New York City Marathon - detalii  aici. In plus, membrii RCM au participare gratuita la Maratonul International Cluj si la Maratonul Via Maria Theresia. De asemenea, nu uitati ca se incearca adunarea unui grup de alergatori pentru  Maratonul din Roma.

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri.

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 5 martie)

luna martie

luna aprilie

luna mai

luna iunie

luna iulie

luna august

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 5 martie)

luna martie

luna aprilie

luna mai

luna iunie

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.
Maratonul DHL, 20 iunie, Poiana BrasovJoi, 5 Martie 2015

S-a dat drumul la inscrierile pentru a sasea editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, ce va avea loc pe 20 iunie, la Poiana Brasov. Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o taxa preferentiala. Evenimentul va fi unul aniversar, deoarece in 2015 se implinesc 10 ani de la prima editie a evenimentului caritabil organizat de DHL Express Romania.

dhl

Traseu: Predeal - Paraul Rece - Rasnov - Poiana Brasov.

Formele alternative de inscriere vor fi: echipe - stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Alergatorii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Varsta minima de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor si 16 ani pentru cei care concureaza individual.

Taxa de participare

 • Taxa de participare până la data de 30 martie este de  70 lei/ persoana.
 • Primii 10 înscrisi, indiferent de proba, vor beneficia de 10% reducere.
 • Participarea este gratuita pentru toți participantii cu varsta sub 18 ani.
 • Taxele complete le gasiti aici.
 • Membrii Ro Club Maraton vor plati o taxa preferentiala de 35 de lei la inscriere, iar clubul va plati o taxa de 35 de lei pentru fiecare inscris din fondurile comune. Cei care doresc sa beneficieze de taxa preferentiala trebuie sa completeze in formular, la organizatie, "RoClubMaraton". Taxa se poate plati doar prin transfer bancar, iar beneficiarii sunt membrii activi, cu cotizatia la zi in ziua concursului.

Inscrierea in competitie se realizeaza accesand site-ul site-ul competitiei  pana pe 13 iunie prin completarea formularului de inscriere. Detalii pe site-ul oficial.

Despre Maratonul DHL 2014. Editia de anul trecut a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor a strans fonduri in valoare de 10.000 de euro, care au fost utilizate pentru programul "Educatie pentru Sanatate - Program de prevenire a comportamentelor de risc in randul copiilor si adolescentilor" dezvoltat de Salvati Copiii Romania. Raportul complet este disponibil aici.

Despre Maratonul DHL "Stafeta Carpatilor".  Maratonul DHL este considerat ca fiind cel mai bun de acest gen, avand elemente specifice, cum ar fi: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului prin intermediul tinerilor. Fondurile stranse depasesc 60,000 de euro si au fost donate unor ONG-urilor dedicate copiilor suferinzi sau aflati in dificultate: Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi - Familia, Fundatia Light Into Europe.
Pagina 31 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007