Contribuie si tu!

Dragi pasionati de alergare,

Bine ati venit pe www.maraton.info.ro, un site dedicat tuturor celor care au ca pasiune alergarea, in mod particular celor interesati de maraton si de alte curse pe distante lungi.

Am creat acest site in 2007, din dorinta de a aduna la un loc oamenii care impartasesc aceasi pasiune ca si mine. Nu suntem foarte multi, deocamdata, insa numarul poate creste cu conditia popularizarii acestui sport.

Nu mai este nevoie sa spun ca Internetul reprezinta un mijloc foarte puternic si facil pentru a face informatia sa circule. Zona de informare legata de maraton este aproape inexistenta in Romania. De aceea, va cer sprijinul pentru a o dezvolta. Va pun la dispozitie acest site, precum si timpul dedicat dezvoltarii lui. De la voi am nevoie de informatie - idei, articole, poze, activitate pe forum. Chiar  si in cazul in care  nu aveti prea mult talent literar sunt convins ca va veti descurca in a povesti experientele prin care ati trecut de-a lungul timpului, legate de maraton. In principiu, pe acest site voi publica articole legate de antrenament, nutritie, sanatate, dar care sa aiba legatura cu alergarea (nu neaparat la maraton). Sunt extrem de multe aspecte care pot fi dezvoltate.

Toate articolele vor aparea cu semnatura autorului si raman proprietatea sa (in acealasi timp, maraton.info.ro primeste dreptul de publicare, pe termen nelimitat). Activitatea este benevola, deci recompensa este una de natura morala (poate candva, in viitor, va deveni si financiara...). Daca partea stiintifica nu va atrage, puteti sa contribuiti cu povesti despre maratoanele (sau alte competitii) la care ati participat.

Toate textele pe care le trimiteti trebuie sa fie in format electronic (Word), fara diacritice si cu cat mai putine formatari. De asemenea, pozele trebuie sa fie digitale, la o calitate acceptabila (daca aveti poze mai vechi, pe hartie, le puteti scana) si sa aiba legatura cu cursa respectiva (adica sunt mai putin importante pozele din excursia pe care ati facut-o cu ocazia acelui concurs...).

Sunt deschis la orice idei si la orice propuneri legate de dezvoltarea siteului, asa ca nu ezitati sa ma contactati.

Va multumesc!

Serban Damian


 (1)KLAbtHEY_27314.jpg