Crosurile Campionii Sanatatii, 29 mai 2010

Cu ocazia zilei de 1 Iunie RO CLUB MARATON a lansat o invitatie la sport in aer liber tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani.

Acestia au fost asteptati in parcul Al Ioan Cuza (fost I.O.R.) la Campionii sanatatii - crosuri pentru copii si parinti. Pe aleea dinspatele statuii Al. Ioan Cuza au fost organizate crosuri la care au participat cupluri copil-parinte, legate de mana printr-o panglica. Aceasta competitie s-a adresat in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp.

Toti copiii au primit "gustarea campionilor" - mere de la Irinuca (mascota www.alimentatiecopii.ro), diplome "Campionul sanatatii", jucarii, face-painting, iar castigatorii fiecarei curse au primit cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice si iaurt de la Danone.

Au participat in jur de 300 de cupluri copil-parinte, iar intregul eveniment s-a bucurat de mult succes.

Multumiri tuturor partenerilor: asociatia Emovere (siteul www.alimentatiecopii.ro si Irinuca), Primaria Sectorului 3, Sindalimenta, Inspectoratul Scolar, asociatia Civitas (organizeaza Ziua Europeana Impotriva Obezitatiii - Ro Club Maraton este partener), Asociatia Bucharest Running Club.
De asemenea, multumim sponsorilor: Danone (sponsor principal), HelpNet, Centrul Medical Unirea (multumim pentru ambulanta si tricouri).
Multumim presei: Prima (vezi aici stirea)  si KanalD.

Multumiri speciale partenerilor nostri de la Isostar, care au oferit cadouri membrilor clubului, la aniversarea de 2 ani.

Click aici pentru a vedea mai multe poze de la eveniment.

Votati ca slab Votati ca nimic special Votati ca merita citit Votati ca foarte bun Votati ca excelent
Apasati pe stelute pentru a vota.
Acest articol este votat ca excelent. Ati votat acest articol ca excelent.


Adauga comentariuNici un comentariu.