Isostar Energy Gel

(1)Eh9pwp_62056.jpgO adevarata bomba de energie rapida, cu continut 100% de glucide cu eliberare rapida, gelul energizant Isostar contine un mix de vitamine, minerale si glucide optim pentru favorizarea functiilor musculare si a metabolismului energetic.

Formula speciala, pentru digestie usoara si o asimilare rapida face din acest produs preferatul sportivilor de anduranta (atletism, ciclism, inot). Cu efect "Cardio Pump", ce permite o mai buna oxigenare a muschilor si accelerarea metabolismului energetic. Ambalajul este flexibil, usor de desfacut si consumat chiar in timpul competitiei.

Se recomanda utilizarea produsului inaintea unei etape solicitante fizic sau in cazul unei scaderi de randament in timpul antrenamentelor sau competitiilor. Un pliculet de gel + 200ml apa dupa minim 30 de minute de la inceputul efortului fizic.
       
Isostar Energy Gel, Lemon 35g.
Pret: 6 lei

Isostar este o marca a Nutrition & Sante Franta, distribuita exclusiv in Romania prin Nutrivita - Bdul Eroilor nr. 4, Voluntari, Ilfov, tel; 021-2412720, Fax: 0372 873 918;

www.nutrivita.ro; contac@nutrivita.ro;