NIKE LUNAR ECLIPSE +2

Pantoful Nike Lunar Eclipse+ 2 este un pantof care se adaptează perfect piciorului alergătorului cu ajutorul tehnologiei Dynamic Fit. Această tehnologie a fost dezvoltată în centrele de cercetare Nike și are rolul de a oferi un confort de neegalat prin eliminarea spaâiului dintre picior și pantof, indiferent de mărimea sau forma piciorului. În combinaâie cu talpa Lunarlon,   suportul pentru călcâi și sistemul Dinamic Support, pantoful Nike Lunar Eclipse+ 2 continuă procesul de inovaâie pentru a ajuta atleâii să-și atingă potentialul maxim.

 

1.Tehnologia Dynamic Fit reprezintă un material moale care se înfășoară în jurul zonei mediane a piciorului și a bolâii acestuia, asemeni unei mănuși. Alergătorii pot face ajustări în funcâie de conformaâia lor anatomică cu ajutorul șireturilor care sunt conectate la structura Dynamic Fit.

2. Suportul curbat pentru călcâi este ancorat în talpa de spumă și se mulează pe călcâi pentru un plus de stabilitate și confort.

3. Interiorul din material plușat îmbunătăâește confortul și nu permite alunecarea piciorului în interiorul pantofului.

4. Dynamic Support este un sistem poziâionat în zona mediană a tălpii realizat din două părâi și care funcâionează în tandem cu amortizarea Lunarlon pentru a oferi stabilitate, sprijin și o alergare lină.

5. Panoul de mesh este foarte ușor și permite o ventilaâie foarte bună a piciorului.

6. Branâul Fitsole 4 îmbunătăâește confortul și suportul cu ajutorul combinaâiei a două spume cu densităâi diferite, una mai rigidă și alta puâin mai elastică.

Pantoful Nike Lunar Eclipse+ 2 fi diponibil în magazinele Nike de la începutul lunii februarie 2012.

Pentru detalii suplimentare:

Ionuâ IONESCU Communication Coordinator
Telefon: (+40) 21 411.70.86 / 1112; Mobil: (+40) 0740.251.285
e-mail: ionut.ionescu@elmecromania.ro www.elmecromania.ro


Adauga comentariu2 comentarii.

Luni, 16 Aprilie 2012 23:02Marian Goldean a spus :
De unde ii pot achizitiona cu 130 $ ?
Am intrat pe site-ul lor si nu pot comanda in romania
In magazinul nike costa 700 Ron si mi se pare cam mult totusi pentru o pereche de pantofi sport.
Marti, 28 Februarie 2012 00:02Corneliu a spus :
Am alergat cu Nike Lunar Eclipse+ (versiunea mai veche) si trebuie sa recunosc ca este unul dintre cei mai buni pantofi de antrenament pe care i-am folosit. Sunt de antrenament pentru ca sunt cam grei. Ofera suport moderat, fiind neutral nu am avut probleme. Sunt cam scumpi ~ 130$ dar face banii pentru ca sunt si durabili. Am incercat sa-i inlocuiesc cu Vomero 6 - greseala, Vomero 6 dezamageste atat ca performanta cat si ca durabilitate.

NIKE LUNAR ECLIPSE +2 5-2
NIKE LUNAR ECLIPSE +2 4-1
NIKE LUNAR ECLIPSE +2 3-0
NIKE LUNAR ECLIPSE +2 2-1
NIKE LUNAR ECLIPSE +2 1-0