Semimaratonul Bucuresti 2012

(1)l8Ovwd_58134.jpgRo Club Maraton te invita la Semimaratonul International Bucuresti 2012!

 

Datorita parteneriatului traditional pe care il avem cu organizatorii Maratonului si Semimaratonului Bucuresti (Asociatia Bucharest Running Club), beneficiati de o taxa redusa la Semimaratonul Bucuresti ce va avea loc pe 3 iunie 2012.

Taxa pentru membrii Ro Club Maraton este de 10 euro, indiferent de perioada de inscriere, insa numai pana pe data de 13 mai 2012 (dupa care veti plati taxa integrala, conform preturilor afisate pe siteul concursului).

Inscrierea se face pe siteul http://www.bucuresti21km.ro

La sectiunea "Club sportiv" trebuie sa mentionati Ro Club Maraton.

Pot beneficia de aceasta reducere doar acei membri care au cotizatia platita pana (cel putin) pe 3 iunie (verficati acest lucru aici - http://www.maraton.info.ro/situatia-la-zi-a-membrilor-ro-club-maraton.html )

O mentiune speciala - membrii clubului peste 55 ani, care sunt pensionari, beneficiaza de inscriere gratuita.

Cei care vor alege sa reprezinte clubul la acest concurs, beneficiind si de pretul preferential trebuie sa poarte tricoul oficial al clubului in timpul cursei.


Adauga comentariu4 comentarii.

Marti, 5 Iunie 2012 10:34lupulcelbun a spus :
Felicitari organizatorilor, voluntarilor si concurentilor pentru eforturile depuse.

A fost o zi superba si mi-a facut placere sa particip la acest evenimet alaturi de voi.
Vineri, 6 Aprilie 2012 20:48Adrian-Emil Tudorache a spus :
Referitor la tricoul oficial, vreau sa intru in posesia lui, insa nu am mai primit nicio informatie referitoare la disponibilitatea acestora. Ce e de facut?
Marti, 27 Martie 2012 21:39Serban DAMIAN a spus :
In momentul de fata, prin "tricoul oficial" se intelege tricoul alb cu albastru primit de la club (de preferat, fara reclame pe el...)
Duminica, 25 Martie 2012 13:18Constantin a spus :
ce inseamna va rog ''tricoul oficial al clubului''? ... poate fi si orice tricou de orice culoare, inscriptionat cu orice fel de logo si pe care apare, intr-un colt, si sigla Ro club maraton?... sau trebuie sa fie DOAR un tricou / maieu produs (primit) de la Club si respectiv nealterat de nicio alta reclama pentru vreo alta firma/ alt brand? ( ... cum ar fi: firme de produse alimentare, de bauturi izoterme / izotonice, de termopane / termopile, de cosari la inaltime sau la datorie, de pompe hidraulice sau funebre, de re-hau-hau; de val-marc sau deval-kilmer, etc.