Nike Air Max+ 2013, un pantof legendar mai flexibil ca niciodata

Nike Max Air+2013 este urmasul unui un pantof legendar care a fost reproiectat pentru a oferi o greutate mai scazuta, o amortizare mai buna si un suport lateral superior.

(1)lEA1ox_62830.jpg

Pantoful, care a facut senzatie in momentul lansarii, revine in 2013 cu un model complet reproiectat pentru a satisface toate cerintele unui alergator modern. Pantoful Nike Air Max+ 2013 inglobeaza o perna de aer de la varful piciorului pana la calcai pentru a oferi greutate scazuta, amortizare perfecta si o flexibilitate imbunatatita fata de versiunile anterioare. Proiectantii Nike Air Max au dorit sa sublinieze in designul noului model miscarea naturala. Ei au inceput prin reconstructia pernei de aer pentru a asigura cea mai confortabila alergare posibila.

Peretii interiori ai pernei de aer sunt redusi la minimum pentru a permite circulatia mai buna a fluxului de aer, iar tuburile interioare se misca impreuna cu piciorul pentru a oferi o flexibilitate mult mai buna. Tehnologia Nike Hyperfuse este utilizata pentru a reduce greutatea pantofului si a permite o ventilatie mai buna a piciorului, fara a afecta confortul. Pantoful se muleaza pe picior si asigura un suport lateral foarte bun, iar tehnologia Nike Flywire fixeza piciorului si elimina miscarile nedorite. Nike Air Max+ 2013 este cea mai recenta reeditare a celebrului pantof Air Max.

Primul pantof care a avut perna de aer vizibila a fost Air Max 1 si a fost proiectat de Tinker Hatfield. Acest pantof a revolutionat industria de profil si a impus un   nou stil pentru pantofii de alergare. La finalul anilor ’80, ideea alergarii pe o perna de aer a fost una revolutionara care a imbunatatit nivelul de confort si performanta sportivilor. In anii care au urmat, pantoful Air Max a devenit un simbol al performantei si stilului.

Perna de aer vizibila continua sa fie una dintre cele mai importante si revolutionare inovatii create vreodata de Nike. Nike Air Max+ 2013 reflecta spritul inovativ in evolutia Nike Running.

Pret: 849,99 lei

Pentru detalii suplimentare:

www.elmecromania.ro

www.facebook.com/NikeRunningRomania


Adauga comentariuUn comentariu.

Luni, 11 Noiembrie 2013 12:34vmt a spus :
am eu de vanzare 3 perechi Nike Air Max+ 2013 la jumatate de pret, respectiv la 425 lei. tel: 0752038303