Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Rock and Run - Sunday Titan Run #15

Rock and Run - Sunday Titan Run #15

Miercuri, 8 Iulie 2015

"Hey, hey, my, my, / Rock and roll can never die" (http://bit.ly/VMOQjP). A zis-o Neil Young, iar noi o credem. Cu un astfel de crez în inimi, te întrebăm: ai pe acasă un tricou cu Nirvana, Korn, Metallica sau orice altă trupă rock? Pune-l pe tine și hai să alergăm! La fel: dacă ai vreun accesoriu care poate fi considerat din categoria rock, te așteptăm cu el la Rock and Run duminică, 12 iulie. Click pentru a vedea eventul de facebook.

rock and run sunday titan run

(cover photo: Bury)

Vom sărbători Ziua Internaâională a Rock and Roll-ului, iar la final vom cânta la chitară câteva piese rock de la trupe ca Nirvana, The Beatles, Metallica, Led Zeppelin, Oasis, Black Sabbath, Smashing Pumpkins, Radiohead, Johnny Cash, Phoenix și altele. Cântăm la after party cât veâi dori voi, căci să urli la răcoarea umbreluâelor, cu bericica în faâă, bine mai este! Zdringhi-zdringhi 4ever!

TOMBOLÄ‚. Am dorit iniâial să vă facem cadou bere AC/DC, dar se pare că România nu mai importă brandul asta. România e doar ocupată cu scumpirea cartelelor de metrou, mama lor! În schimb, vom oferi la tombolă o sedinâă gratuită de ADIPOMETRIE cu ultrasunete la SUPERFIT. Adipometria este o metodă noninvazivă de analiză a compoziâiei corporale. Detalii veâi găsi aici.

Despre centrul Superfit trebuie să știâi că rocks! Åži mai trebuie să știâi că oferă servicii de consultanâă medicală în domeniul nutriâiei și antrenamentului, pentru scădere și creștere în greutate, precum și pentru îmbunătăâirea performanâelor sportive. Aruncaâi un ochi, căci merită - superfit.ro.    

CÂND, UNDE?  STR #15 va avea loc duminică, 12 iulie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).

DISTANŢĂ, RITM?  Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi. Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi... "Silfida" și "Silfidu'" vor fi de acum poreclele noastre!

IMPORTANT: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Sau poate găsim loc la mine-n ghiozdan. Ori poate în portbagajul cuiva venit cu mașina.

DRESS CODE? Ne dorim să vedem costumaâii rock and roll. Spre exemplu tricouri cu trupe rock, ochelari rock, orice respiră în ritm rock 'n' roll.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, silfidă, nesilfidă, silfid, nesilfid, fără a âine cont de afilierea la vreun club de alergare, de cât de lung are părul, pe ce subgen rock își scutură mătreaâa ș.a.m.d.

ACCES:

  • pe role (stilul Dorel - http://bit.ly/1HKUsRZ)
  • cu trotineta (ca ei - http://bit.ly/1FOqjiw)
  • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată - http://bit.ly/1b3oMcK)
  • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m) (mama lor! / și a scumpirilor! / în cap aș vrea să le arunc un ou / căci au scumpit cartela de metrou)
  • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
  • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007