Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Transylvania 100k & 50k & 30k, 21-22 mai, Bran

Transylvania 100k & 50k & 30k, 21-22 mai, Bran

Vineri, 15 Ianuarie 2016

Pentru a treia editie a ultramaratonului montan Transylvania 100, organizatorii au cateva noutati: mutarea datei de start pe 21-22 mai si includerea unei curse mai scurte, de 30 km (Transylvania 30k), alaturi de "surorile" ei mai mari, de "ultra" - Transylvania 100k si 50k. Inscrierile au inceput in luna octombrie 2015.

Transylvania 100

(sursa foto Transylvania 100)

Despre Transylvania 30k. Vor fi parcursi 30 km cu un castig total de nivel de 2370 m si un castig de altitudine de 2050 m pana la km 14, la iesirea din Hornul Mare (2308 m), cel mai inalt punct al traseului, precum si coborarea prin Valea Gaura cu 800 m diferenta pana la Poiana Gaura, km 18, care include si doua sectiuni cu lanturi. De ajuns pentru a fi incadrata in categoria celor de "sky-running", devenite atat de populare in Romania si in toata lumea. Aceasta va urma traseul: Castelul Bran - refugiul Tiganesti (prin Clincea) - Cabana Malaiesti - Hornul Mare (traseu comun cu Transylvania 100k si 50k) - Poiana Gaura -La Polite - sat Poarta (pe Muchia Grajdului) - Castelul Bran.

Cursele Transylvania100k si Transylvania 50k, deschid, ca in anii precedenti, sezonul de ultramaraton montan din Romania si vor urma traseele originale, cu o singura mentiune, aceea ca de la Cabana Malaiesti se va urca prin Hornul Mare (se vor face amenajari speciale pe aceasta portiune), evitand astfel Drumul de Vara, expus la avalanse de zapada in ultimii ani, in aceasta perioada a anului.

De asemenea, ca la precedentele editii, alergatorii romani beneficiaza in continuare de o reducere substantiala la inscriere, fata de cei straini. Click pe inscrieri.

Participari gratuite. Asa cum prevede si regulamentul, castigatorii tuturor categoriilor beneficiaza de inscriere gratuita. Dintre acestia si-au anuntat deja participarea, pentru apararea titlului, Txomin Isuntza (100k - over all), Robert Hajnal (50k over all, va concura la 100k), Cosmin Bucsa (50k - veteran, masculin) si altii. Voluntarii de la editia precedenta vor beneficia de asemenea de inscriere gratuita.

Detalii despre curse (trasee, descriere, profil) puteti gasi pe site-ul oficial. Organizatorii recomanda parcurgerea cu atentie a rubricii "Sfaturi" din cadrul sectiunii "Info".


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2020. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007