Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Ultimate Mudness, 24 octombrie - reducere Ro Club Maraton

Ultimate Mudness, 24 octombrie - reducere Ro Club Maraton

Marti, 13 Octombrie 2015

ultimate mudnessAflata la editia a treia, Ultimate Mudness va avea loc pe 24 octombrie, in poligonul militar Someseni din Cluj-Napoca. Echipa cu cel mai mare numar de participanti si echipa cu cele mai trasnite costume vor fi recompensate in regim militar. Alte activitati in afara cursei propriu-zise: paintball, airsoft, prezentare de tehnica militara. Impreuna cu Batalionul 317 Cercetare Vladeasa veti sarbatori Ziua Armatei Romane. Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere cu 40% a taxei de participare.

Evenimentul este deopotriva o cursa sportiva si o ocazie excelenta de teambuilding activ.

Se vor oferi premii la tombola, constand in 10 sedinte de tragere cu arme de foc in Poligonul de Tir Cluj-Napoca, 20 de invitatii la Adrenalin Park - parcul de aventura din Cluj si altele.

Ultimate Mudness nu este un concurs. Nu conteaza in cat timp parcurgi traseul. Valorile sale sunt fairplay-ul, camaraderia, ajutorul reciproc, spiritul de echipa.

Descrierea cursei: alaturi de alte sute de participanti pe traseul de 5 kilometri, veti merge taras prin apa si noroi, veti escalada ziduri si piramide, va veti catara pe funii si scari, veti sari peste foc, va veti murdari, veti strange din dinti si, mai ales, veti rade ca niciodata. Iar la final va asteapta meritata medalie de finisher.

In afara cursei veti gasi, in cadrul evenimentului, multe alte activitati militare - paintball, airsoft, prezentare de tehnica militara etc. Veti sarbatori astfel, impreuna cu Batalionul 317 Cercetare Vladeasa,  Ziua Armatei Romane.

Inscrierile se fac pe site-ul Ultimate Mudness. Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere cu 40% a taxei de participare.


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007