Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Water Gun Run 3 - Sunday Titan Run #14

Water Gun Run 3 - Sunday Titan Run #14

Joi, 2 Iulie 2015

Eu vara nu dorm / nu am somn / mă stropesc un pic / beau o bere, mânc un mic. Iar dacă e duminică și e cald, e Water Gun Run 3 - Sunday Titan Run #14. Dacă vreâi să vă distraâi ca la prima ediâie de Water Gun Run (click aici), atunci aduceâi pistoale cu apă (15 lei la Auchan - măricele, 15 lei la Carrefour - puâin mai mici) sau recipiente asemănătoare (pet-uri, stropitoare pentru rufe, orice poate produce umectarea alergătorului înfierbântat și degrabă vărsătoriu de sudoare). Vezi si eventul de facebook.

sunday titan run - water gun run

La ediâia asta vom sărbători de toate:

  • Ziua Independenâei (Statele Unite - 4 iulie), deci puteâi aduce la voi orice amintește de SUA.
  • pe cover photo nu se află orice oaie, ci oiâa Dolly, născută pe 5 iulie 1996 și reprezentând prima clonare reușită a unui mamifer; am fi invitat-o chiar pe D la eveniment, dar nu ne plac nici creaturile împăiate, nici clonele (D s-a dus în raiul oiâelor în 2003); credem că vă veâi multumiâi cu un succedaneu (=surogat), căci veâi găsi cel puâin un participant duminică, pe deasupra și organizator al evenimentului, cu păr creâ precum oaia merinos.
  • pe 5 iulie 1946, la Paris, au fost prezentaâi într-un spectacol de modă în aer liber primii bikini; dacă aveâi curaj, vă așteptăm să participaâi (doar) în bikini; dacă nu, atunci vă îndemnăm să-i purtaâi peste pantalonașii de alergare, în stilul clasicului Superman; curajoasa persoană va beneficia de o sesiune foto specială; nici așa nu vă convine? atunci măcar aduceâi-i în mână și alergăm așa cu ei, pe degeâel.

Åžtim că "happiness is a warm gun" (The Beatles - http://bit.ly/1il8dHN), știm și că "love is a loaded gun" (Alice Cooper - http://bit.ly/1I1dmPj), dar noi vom încerca pe 5 iulie să arătăm că "happiness is running with a water gun". Evident, în cadrul Water Gun Run 3 - Sunday Titan Run #14.

TOMBOLÄ‚: o participare gratuită la Crosul de seară Mișcarea face bine (11 iulie, Brașov - 4 km simplu sau 4 km cu obstacole - http://bit.ly/1RUpRBD).

CÂND, UNDE? STR #14 va avea loc duminică, 5 iulie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).

DISTANŢĂ, RITM? Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi - nu de alta, dar trebuie să ne concentram și asupra stropitului! Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi... "Silfida" și "Silfidu'" vor fi de acum poreclele noastre!

IMPORTANT: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Vorba aia: "fiecare om își poartă crucea". La fel și în cazul bagajului de la alergare.

DRESS CODE? Ne dorim să vedem pistoale cu apă (sau improvizaâii pe această idee). V-am spus două locuri unde găsiâi: Auchan și Carrefour. Åži să aveâi ceva bani la voi, poate ne stropim gâturile cu niște bere la after-party. La fel: dacă aveâi orice amintește de SUA (insigne, steguleâe, orice) sau de oiâa Dolly - aduceâi! Åži nu uitaâi de bikini - fie că-i purtăm, fie că doar alergăm cu ei în mână, voi aduceâi-i!

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, silfidă, nesilfidă, silfid, nesilfid, fără a âine cont de afilierea la vreun club de alergare, de cât de lung are pistolul cu apă, dacă are în pistol apă sau bere ș.a.m.d.

ACCES:

  • pe role (stilul Dorel - http://bit.ly/1HKUsRZ)
  • cu trotineta (ca ei - http://bit.ly/1FOqjiw)
  • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată - http://bit.ly/1b3oMcK)
  • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m) (mama lor! / și a scumpirilor! / în cap aș vrea să le arunc un ou / căci au scumpit cartela de metrou; duminică vom stropi cu apă gura de metrou Titan sau cu apă de gură metroul din Titan, oricum, dar să fie în semn de protest! - http://bit.ly/1FwNsYt)
  • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
  • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2019. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007