Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Andrei Gligor alearga pana in Sahara, pentru nou-nascutii de la Marie Curie

Andrei Gligor alearga pana in Sahara, pentru nou-nascutii de la Marie Curie

Joi, 9 August 2012

(1)mu69d7B_56769.jpgAndrei Gligor, un atlet de 35 de ani, membru al Ro Club Maraton, a practicat de mic diverse sporturi pentru propria sanatate. A inceput sa alerge pe distante lungi la inceputul lui 2011, prima lui cursa de 42.195 km, pentru care s-a pregatit cu perseverenta vreme de 7 luni, fiind chiar Maratonul Clasic din Atena 2011. S-a alaturat in 2012 Asociatiei Inima Copiilor participand lacampania"In pas cu Paul" si a continuat sa sustina cauza nou-nascutilor cu probleme si prin participarea la IOR Night Ultra Marathon 57 km.

Isi asuma acum, in numele aceleiasi organizatii, Asociatia Inima Copiilor, un proiect ce il are in centru si care isi propune sa se inchieie cu achizitionarea unui scanner retinian performant pentru Spitalul Marie Curie. RetCam Fundus Camera inseamna salvarea de la orbire a multor copiii - in special a celor nascuti prematur - care vor putea primi diagnosticul precis si tratamentul corect inainte ca afectiunile lor oftalmologice sa duca la dezlipiri de retina sau orbire.

Pentru copii, RetCam inseamna salvarea de la intuneric, pentru el inseamna o cursa de 8 luni si 3.600 km, la finalul careia, pe 25 februarie 2013, va alerga in desert, la Sahara Marathon.

De ce 3.600 km? Pentru ca distanta in linie dreapta Bucuresti - Tindouf (Algeria) este de 3.558 km, iar cursa de maraton masoara, bineinteles, 42 km si 195 m.  

Andrei va alerga de unul singur acesti 3.600 de kilometri insa cu ajutorul dumneavoastra, spera sa poata strange si cei 29.000   de Euro care lipsesc Inimii Copiilor pentru a cumpara acest aparat.  

Intreaga poveste o puteti gasi pe site-ul campaniei www.andreigligor.ro sau pe pagina de facebook   www.facebook.com/andreigligor.ro

 


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007