Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Concursuri promovate » Campionii Sanatatii, editia 4-a, 12 mai 2012

Campionii Sanatatii, editia 4-a, 12 mai 2012

(1)KkTDO8b_68395.jpg

 

Campionii Sanatatii, editia 4-a!
Crosuri pentru copii si parinti


Va invitam la crosurile "Campionii Sanatatii", sambata  12  mai 2012, incepand cu ora 10,30 !
Aici puteti vedea imagini de la prima editie  , a doua editie si a treia editie a crosului.


Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Emovere, cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti,   Inspectoratul Scolar al Mun. Bucuresti.


Acest concurs se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga pe categorii de varsta de la 6 luni la 12 ani, in perechi copil + parinte, legati printr-o panglica (de mana).


Loc de intalnire: intrarea in Parcul IOR (Al.I. Cuza) de la intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii, pe aleea din spatele statuii lui Cuza, ora 10,30. Inscrierile incep la ora 9,00 si se continua pana la ora 11. Intrecerile au loc pe categorii de virsta (dupa virsta copilului) avind starturi separate:

bebelusi (mixt) - nascuti in 2012-2010

categoria piticei (feminin si masculin) - nascuti in 2009-2008

categoria piticoti (feminin si masculin) - nascuti in 2007 - 2006

categoria juniori I (feminin si masculin) - nascuti in 2005 - 2004

categoria juniori II (feminin si masculin) - nascuti in 2003-2002


Se acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de virsta).
Toti copiii care participa la cros vor primi cadouri din partea partenerilor si diplome.


Marsul bebelusilor activi este dedicat copiilor pana la 2 ani. Incepand de la ora 11, parintii pot participa impreuna cu copiii lor cu varste pana la 2 ani la acest mars care presupune parcurgerea la pas a une distante de 2-300 metri, avand copilul in wrap, sling sau port-bebe. Nu este o proba competitionala, deci nu se vor acorda premii locurilor 1, 2, 3, insa toate cuplurile vor participa la tombola cu premii dedicata acestei categorii. Nu se admit cupluri parinte - copil in carucior.

Copiii intre 6 luni si 3 ani vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei, pentru o dezvoltare sanatoasa. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului KINETO BEBE.

Premiul oferit de S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L. castigatorului marelui premiu al tombolei "Campionii Sanatatii- Crosuri pentru copii si parinti" din data de 12 mai 2012, organizata de Asociatia Emovere si Ro Club Maraton, desemnat prin tragere la sorti la incheierea competitiei, este reprezentant de un weekend impreuna cu parintii acestuia la Valea Mare - Pravat, judetul Arges. Data exacta a weekend-ului respectiv poate fi aleasa de catre parintii castigatorului in oricare weekend pana la data de 31 octombrie 2012 si stabilita de comun acord cu S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L. Premiul include:

·           Cazare   pentru copil si pentru parintii acestuia in noaptea de sambata, la pensiunea Belvedere din Valea Mare - Pravat, judetul Arges, la data stabilita de comun acord;
·         masa de pranz si cina aferente zilei de sambata, micul dejun si masa de pranz aferente zilei de duminica pentru copil si pentru parintii acestuia in perioada stabilita de comun acord.
 
Castigatorul marelui premiu al tombolei "Campionii Sanatatii" va fi anuntat in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc la incheierea editiei a 4-a a crosurilor ¨Campionii Sanatatii ¨   din data de 12 mai 2012 si va fi contactat conform informatiilor furnizate de acesta in talonul de participare la tombola. De asemenea, numele lui va fi postat pe site-urile www.valea-mare.ro si http//blog.valea-mare.ro, precum si pe pagina de Facebook a Valea Mare www.facebook.com/valeamare. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat in cadrul festivitatii de premiere, i se va retrage premiul si acesta va fi reportat pentru castigatorul urmator. Premiul se poate ridica dupa terminarea ultimei etape a competitiei ¨Campionii Sanatatii ¨ numai de catre parintele inscris in cros pe baza unui act de identitate. Castigatorii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor, acestia vor primi un voucher care va fi inmanat in cadrul festivitatii de premiere si care este valabil in perioada 12.05.2012 - 30.09.2012


Citeste mai jos regulamentul concursului.
Va asteptam!

 

(1)PyMJGmg_14123.jpg

 

REGULAMENTUL

de organizare și desfășurare a concursului "Campionii sanatatii - crosuri pentru parinti si copii"


12  mai 2012, Parcul "Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)", Bucuresti


 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

                        Competitia "Campionii sanatatii - crosuri pentru parinti si copii" (denumita în cele ce urmeaza "Competitia") este organizata de Clubul RO CLUB MARATON in parteneriat cu Asociatia Emovere si cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Mun. Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Sectorului 3 si are ca scop   promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos pentru intreaga familie. Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Competitiei (denumit în continuare "Regulament Oficial").

Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România, fiind disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.maraton.info.ro .

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI

2.1. Data si locul desfasurarii Competitiei:

Competitia se va desfasura pe ziua de sambata, 12 mai 2012, incepind cu ora 10:30, în Bucuresti, la intrarea in Parcul „Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)’’ de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, pe aleea principala din spatele statui lui Al. I. Cuza, conform mecanismului Competitiei, asa cum este acesta detaliat în Sectiunea 3 a prezentului Regulament.

 

SECTIUNEA 3. MECANISMUL COMPETITIEI

3.1. Participantii si desfasurarea Competitiei

Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga in perechi (cupluri) copil + parinte, legati printr-o panglica (de mana) cu lungimea de maxim 1m.


Competitia se va desfasura pe categorii de vârsta (dupa virsta copilului) avind starturi separate :

bebelusi (mixt) - nascuti in 2012-2010

categoria piticei (feminin si masculin) - nascuti in 2009-2008

categoria piticoti (feminin si masculin) - nascuti in 2007 - 2006

categoria juniori I (feminin si masculin) - nascuti in 2005 - 2004

categoria juniori II (feminin si masculin) - nascuti in 2003-2002

Crosul va fi organizat pentru 2 categorii determinate de sexul participantilor (copiilor), respectiv : categoria « fete » si categoria « baieti » .

Concursul este destinat in principal cuplurilor formate din copil si unul din parintii sai. Pot fi insa inscrise in concurs si cupluri formate din copil si o alta ruda a sa (adult), un tutore sau prieten, insa aceste cupluri nu vor intra in clasamentul final si nu vor fi luate in considerare in cazul in care vor ocupa unul din locurile 1,2,3, indiferent de categorie.

3.2. Distante de parcurs  

Categoriile: copii 2-4 ani (fete), copii 2-4 (baieti), copii 4-6 ani (fete), copii 4-6 (baieti)   - vor alerga pe o distanta de aprox. 250 m avind starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt

Categoriile: copii clasa I - II (fete), copii clasa I - II (baieti), copii clasa III - IV(fete), copii clasa III - IV (baieti)   - vor alerga pe o distanta de aprox. 450m avind starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt

Parintele nu are voie sa tina de mana copilul, sa alerge inaintea lui sau sa il traga. Se va alerga in ritmul impus de posibilitatile fizice ale copilului. Parintii care nu tin cont de aceasta regula vor fi descalificati. Este o masura de protectie impotriva posibilelor accidentari.

3.3. Acordul pe propria raspundere

Pentru a participa la competitie, pentru toti copiii participanti si pentru ei personal, parintii acestora   vor completa formularul de înscriere prin care vor declara pe proprie raspundere ca sunt apti (copilul si parintele) din punct de vedere medical pentru participarea la competitie în prezenta organizatorului si a unui martor.

3.4. Inscrierile

Inscrierea   participantilor se face gratuit la locul de desfasurare a competitiei incepind cu ora 9:00.

33.5. Echipament de concurs. Numere de concurs

Participantii (copii si parinti) vor paticipa la competitie cu propriul echipament.

Numerele de concurs vor fi puse la dispozitie de catre organizator si vor ajunge în posesia cuplului copil-parinte dupa ce parintele va face inscrierea si va semna formularul de inscriere. Numerele de concurs se vor prinde pe fata tricoului de alergare doar al copilului.

3.6. Stabilirea rezultatelor

Clasamentul pentru fiecare categorie de virsta si sex se face in ordinea în care cuplurile parinte-copil trec linia de sosire, determinant in stabilirea clasamentului este momentul in care copilul trece linia de sosire.(Este de dorit ca la sosire parintele dintr-un cuplu sa-i permita copilului sa treaca primul linia de sosire)

Se vor întocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de virsta si sex.  

Cuplurile in care nu alearga parintele, ci un alt membru al familiei sau o alta persoana adulta, nu vor fi cuprinse in clasamentul final.

SECTIUNEA 4. NOTIFICAREA SI INMANAREA PREMIILOR

4.1. Titluri si premii

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare categorie de virsta si sex.

In clasament vor intra doar cuplurile parinte-copil. CÂSTIGATORII vor fi denumiti ,,Campionii sanatatii’’ si vor primi diplome si premii iar parintii vor primi si cite un tricou.

La sosire toti copiii participanti vor primi diplome de participare, apa de baut si mere de la ,,Irinuca’’. Festivitatea oficiala de premiere va avea loc la locul de desfasurare a evenimentului în maxim o ora de la încheierea competitiei.

4.2. Conditii administrative

Organizarea evenimentului revine Clubului RO CLUB MARATON care se ocupa de implementarea evenimentului si care pune la dispozitie si arbitrii necesari desfasurarii competitiei.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Asociatia Emovere si cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Mun. Bucuresti.

Eventualii sustinatori, bunici sau alti membri de familie ale cuplurilor concurente pot ramane in vecinatatea traseului dar in afara rutei de alergare avind grija sa nu deterioreze spatiul verde.

Participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu îl pot schimba.

Participantii care renunta pe parcursul alergarii vor fi descalificati dar sunt rugati sa se prezinte la sosire pentru a anunta organizatorul despre aceasta renuntare.

Crosul va beneficia de prezenta :

- ambulanta

- echipaj de politie comunitara sau echipaj BGS

În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorii sunt obligati sa faca public numele câstigatorilor si premiile acordate în cadrul acestei Competitii. Lista câstigatorilor va fi publicata dupa data de 12  mai 2012 pe site-ul   www.maraton.info.ro

Organizatorii se obliga de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale.

Ca atare, Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ câstigatorilor la prezenta Competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei în vigoare.

Persoane de contact:

    Serban Damian - Ro Club Maraton   - tel.: 0722616785

    Victor Vlad   - Ro Club Maraton   - tel.: 0722683799

    Monica Popescu - Asociatia Emovere   - tel.: 0726240494


Organizatori:

-  Asociatia RO CLUB MARATON

- Asociatia Emovere

 (2)BSOpbWwE_8737.jpg


Adauga comentariu5 comentarii.

Luni, 14 Mai 2012 12:42Denisa a spus :
Frumoasa zi, frumos eveniment, Felicitari pentru ceea ce faceti!
La organizare ar fi loc de mai bine si in special la respectarea regulamentului. In pozele facute de pe margine apar dese incalcari a acestuia dpdv: "Parintele nu are voie sa tina de mana copilul, sa alerge inaintea lui sau sa il traga."
Importanta e distractia, deci Mult succes in continuare!
Sambata, 12 Mai 2012 14:51paici mariana a spus :
frumos dar nu am reusit sa stam pana la final si nu ne-am primit diploma si nici apa nu ni sa oferit. pacat.
Vineri, 11 Mai 2012 17:55Magda a spus :
Toata familia Carunta va fi acolo !
Vineri, 11 Mai 2012 09:59Ingrid, Valeria si Werner a spus :
Venim !!!!!!!!!!
Joi, 10 Mai 2012 09:59mgh a spus :
Imi iau 'piticoata' si vin :)

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007