Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Ro Club Maraton » Campionii sanatatii, aprilie 2016

Campionii sanatatii, aprilie 2016

Campionii Sanatatii, editia 8-a, 2016!

Crosuri pentru copii si parinti


Va invitam la crosurile "Campionii Sanatatii", sambata  16 aprilie 2016, incepand cu ora 10:00 !

Aici puteti vedea imagini de la prima editie  si de la a doua editie a crosului.

Evenimentul este organizat de Ro Club Maraton si  Asociatia Emovere, cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, precum si a celorlalti parteneri mentionati pe afisul competitiei.

Acest concurs se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga pe categorii de varsta, pana la 11 ani, in perechi copil + parinte, legati printr-o panglica (de mana).

Loc de intalnire: intrarea in Parcul IOR (Al.I. Cuza) de la intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii, pe aleea din spatele statuii lui  Cuza,  ora 10:00. Inscrierile incep la ora 10:00 si se continua pana la ora 11.


Intrecerile au loc pe categorii de virsta (dupa virsta copilului) avind starturi separate:

 -copii cu varste cuprinse intre 0-2 ani - proba necompetitiva
- copii cu varste cuprinse intre 2-3 ani (16.04.2014 -    17.04.2012)
- copii cu varste cuprinse intre 4-5 ani (16.04.2012 -  17.04.2010)
- copii cu varste cuprinse intre 6-8 ani (16.04.2010 -  17.04.2007  )
- copii cu varste cuprinse intre 9-11 ani (16.04.2007 -  17.04.2004)


Se acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de virsta).

Toti copiii care participa la cros vor primi cadouri din partea partenerilor si medalii.

Marsul bebelusilor activi este dedicat copiilor pana la 2 ani. Incepand de la ora 12:10, parintii pot participa impreuna cu copiii lor cu varste pana la 2 ani la acest mars care presupune parcurgerea la pas a une distante de 2-300 metri, avand copilul in wrap, sling sau port-bebe. Nu este o proba competitionala, deci nu se vor acorda premii locurilor 1, 2, 3. Nu se admit cupluri parinte - copil in carucior.

Citeste mai jos regulamentul concursului.

Va asteptam!


 


REGULAMENTUL
de organizare și desfășurare a concursului

"Campionii sanatatii -  crosuri pentru parinti si copii"

 

 

             16 aprilie 2016, Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (fost IOR), Bucuresti

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

 

Competitia "Campionii sanatatii -  crosuri pentru parinti si copii" (denumita în cele ce urmeaza "Competitia") este organizata de Clubul RO CLUB MARATON in parteneriat cu Asociatia Emovere si cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Mun. Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Sectorului 3 si are ca scop   promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos pentru intreaga familie. Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Competitiei (denumit în continuare "Regulament Oficial").


Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România, fiind disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.maraton.info.ro .

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI

 

2.1. Data si locul desfasurarii Competitiei:

Competitia se va desfasura pe ziua de sambata,  16 aprilie  2016, incepind cu ora 10:00, în Bucuresti, la intrarea in Parcul „Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)’’ de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, pe aleea principala din spatele statui lui Al. I. Cuza, conform mecanismului Competitiei, asa cum este acesta detaliat în Sectiunea 3 a prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 3. MECANISMUL COMPETITIEI

 

3.1. Participantii si desfasurarea Competitiei

 Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga in perechi (cupluri) copil + parinte, legati printr-o panglica (de mana) cu lungimea de maxim 1m.

- copii cu varste cuprinse intre 0-2 ani - proba necompetitiva
- copii cu varste cuprinse intre 2-3 ani (16.04.2014 -    17.04.2012)
- copii cu varste cuprinse intre 4-5 ani (16.04.2012 -  17.04.2010)
- copii cu varste cuprinse intre 6-8 ani (16.04.2010 -  17.04.2007  )
- copii cu varste cuprinse intre 9-11 ani (16.04.2007 -  17.04.2004)

 

Crosul va fi organizat pentru 2 categorii determinate de sexul participantilor (copiilor), respectiv : categoria « fete » si categoria « baieti » .


Concursul este destinat in principal cuplurilor formate din copil si unul din parintii sai. Pot fi insa inscrise in concurs si cupluri formate din copil si o alta  ruda  a sa (adult), un tutore sau prieten, insa aceste cupluri nu vor intra in clasamentul final si nu vor fi luate in considerare in cazul in care vor ocupa unul din locurile 1,2,3, indiferent de categorie.
 

3.2. Distante de parcurs  

Categoriile: copii 2-3 ani (fete), copii 2-3 (baieti), copii 4-5 ani (fete), copii 4-5 (baieti)  - vor alerga pe o distanta de aprox. 250 m avind starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt

Categoriile: copii  6-8 ani  (fete), copii  6-8 ani  (baieti), copii 9-11 ani (fete), copii  9-11 ani  (baieti)   - vor alerga pe o distanta de aprox. 450 m avind starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt


Parintele nu are voie sa tina de mana copilul, sa alerge inaintea lui sau sa il traga. Se va alerga in ritmul impus de posibilitatile fizice ale copilului. Parintii care nu tin cont de aceasta regula vor  fi descalificati. Este o masura de protectie impotriva posibilelor accidentari.
 

3.3. Acordul pe propria raspundere

Pentru a participa la competitie, pentru toti copiii participanti si pentru ei personal, parintii acestora  vor completa formularul de înscriere prin care vor declara pe proprie raspundere ca sunt apti (copilul si parintele) din punct de vedere medical pentru participarea la competitie în prezenta organizatorului si a unui martor.

 

3.4. Înscrierile

Inscrierea  participantilor se face gratuit la locul de desfasurare a competitiei incepind cu ora 10:00.

 

  33.5. Echipament de concurs. Numere de concurs

Participantii (copii si parinti) vor paticipa la competitie cu propriul echipament.

Numerele de concurs vor fi puse la dispozitie de catre organizator si vor ajunge în posesia cuplului copil-parinte dupa ce parintele va face inscrierea si va semna formularul de inscriere. Numerele de concurs se vor prinde pe fata tricoului de alergare doar al copilului.
 

3.6. Stabilirea rezultatelor

Clasamentul pentru fiecare categorie de virsta si sex se face in ordinea în care cuplurile parinte-copil trec linia de sosire, determinant in stabilirea clasamentului este momentul in care copilul trece linia de sosire.(Este de dorit ca la sosire parintele dintr-un cuplu sa-i permita copilului sa treaca primul linia de sosire)

Se vor întocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de virsta si sex.    

Cuplurile in care nu alearga parintele, ci un alt membru al familiei sau o alta persoana adulta, nu vor fi cuprinse in clasamentul final.
 

SECTIUNEA 4. NOTIFICAREA SI INMANAREA PREMIILOR

 

4.1. Titluri si premii

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare categorie de virsta si sex.

In clasament vor intra doar cuplurile parinte-copil.
CÂSTIGATORII vor fi denumiti ,,Campionii sanatatii’’ si vor primi diplome si premii.

La sosire toti copiii participanti vor primi apa de baut si  mere de la ,,Irinuca’’. Festivitatea oficiala de premiere va avea loc la locul de desfasurare a evenimentului în maxim o ora de la încheierea competitiei.

   

4.2. Conditii administrative

Organizarea evenimentului revine Clubului RO CLUB MARATON care se ocupa de implementarea evenimentului si care pune la dispozitie si arbitrii necesari desfasurarii competitiei.


 

Eventualii sustinatori, bunici sau alti membri de familie ale cuplurilor concurente pot ramane in vecinatatea traseului dar in afara rutei de alergare avind grija sa nu deterioreze spatiul verde.


Participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu îl pot schimba.

Participantii care renunta pe parcursul alergarii vor fi descalificati dar sunt rugati sa se prezinte la sosire pentru a anunta organizatorul despre aceasta renuntare.


Crosul va beneficia de prezenta :

- ambulanta

- echipaj de politie comunitara


În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorii sunt obligati sa faca public numele câstigatorilor si premiile acordate în cadrul acestei Competitii. Lista câstigatorilor va fi publicata dupa data de  16  aprilie 2016  pe site-ul    www.maraton.info.ro

Organizatorii se obliga de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale.

Ca atare, Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ câstigatorilor la prezenta Competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei în vigoare.

 

Persoane de contact:


   

    Victor Vlad   - Ro Club Maraton   - tel.: 0722683799

    Monica Popescu - Asociatia Emovere   - tel.: 0726240494

 

 

Organizatori:


- Clubul RO CLUB MARATON

 

- Asociatia Emovere


(1)PUIbHR4x_52624.jpg  

Imagini de la "Campionii Sanatatii"

 


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007