Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Concursuri » Concurs de articole

Concurs de articole

(1)KnE3Pi1_49489.jpg

S-au dus vremurile cand alergatorii de maraton se puteau numara pe degete, concursurile erau mai rare decat sarbatorile legale, iar cei care alergau prin parc sau pe sosea erau priviti ca niste ciudati, numai buni de a fi tinta unui misto ieftin sau a unei injuraturi.

 

Frati romani, alergarea a invins!

 

E timpul sa spunem la toata lumea. Si cum putem face asta mai bine decat asternand in scris experientele noastre de la antrenamente si din concursuri?

 

Maraton.info.ro te provoaca la un concurs de articole ce au ca tema centrala alergarea!


In principiu, vrem de la tine (una sau mai multe) povesti interesante: tehnice, amuzante sau impresionante, despre concursuri la care ai participat (in tara sau in strainatate). E pacat sa fi participat la un concurs si sa nu povestesti si altora despre el. Chiar daca e vorba de un concurs in tara, la care au mai participat multi alti alergatori romani, experienta si viziunea ta despre acel eveniment este unica si va fi in mod sigur apreciata de cititori.

Nu te stresa gandind ca nu ai cine stie ce talent literar. Scrie din inima si in mod sigur va rezulta o poveste interesanta.

 

Pe langa povesti despre diverse concursuri, poti sa trimiti si eseuri despre alergare, articole despre antrenament, nutritie, psihologie, echipament (cu conditia sa fie originale).

 

Toate articolele vor fi publicate pe site, imediat dupa trimitere, la sectiunea la care se potrivesc cel mai bine.

 

Toate articolele vor intra in concurs. Avem si premii: cel mai apreciat articol va primi un premiu in valoare de 500 lei, urmat de alte doua premii in valoare de 300, respectiv 200 lei.

 

Poti trimite articole pana pe 20 noiembrie 2011.

 

Articolele trebuie sa aiba minim 5000 de semne (litere)  cu spatii, sa fie scrise fara diacritice si formatari si de preferat sa fie insotite de cateva poze (acestea nu trebuie sa fie inserate in text, ci trimise separat). Atat articolele, cat si pozele trebuie sa apartina autorului, insa prin trimiterea lor siteul maraton.info.ro va primi dreptul de a le publica pe termen nelimitat.

 

Jurizarea articolelor se va face in sistem de votare publica, pe o perioada de 2 saptamani, intre 20 noiembrie si 5 decembrie. Castigatorii vor fi anuntati pe forum si email. Premiile vor fi inmanate la petrecerea anuala a Ro Club Maraton sau vor fi trimise direct castigatorilor, in functie de optiunea acestora.

 

Asteptam articolele pe adresa de email roclubmaraton@yahoo.com, cu mentiunea "pentru concursul de articole".

 

Succes!


Adauga comentariu2 comentarii.

Joi, 3 Noiembrie 2011 10:53Mathe Karoly a spus :
Alergarea este foarte nevoie din orce punc de vedere pentru sanatatea omului. Cu alergarea zi in zi la aier curat castigam foarte mult casa prelungim nivelul de trai. Recomand la toate lumea sa Alearga zi la zi .
Joi, 3 Noiembrie 2011 10:49Mathe Karoly a spus :
Doresc foarte multe succese pentru asa numit minunat echipa. Bravo.

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007