Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Concursuri promovate » Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, 1 decembrie 2011

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, 1 decembrie 2011

Ro Club Maraton, in parteneriat cu Asoc. Bucharest Running Club si Primaria Sector 3 Bucuresti  organizeaza:

MARATONUL REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC

Parcul Al.I.Cuza, Bucuresti,  1 decembrie 2011

La 1 decembrie 1918, Adunarea Națională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegați, și sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colțurile Ardealului și Banatului, a adoptat o Rezoluțiune care consfințește unirea tuturor românilor din Transilvania și întreg Banatul (cuprins între râurile Mureș, Tisa și Dunăre) cu România.

Pe 1 decembrie 2011, Ro Club Maraton va invita sa luati parte la un maraton inedit, prin care sportivii vor aduce un omagiu celor care au infaptuit Marea Unire in urma cu 93 de ani.


Probe:

- Maraton (feminin, masculuin) 42.195km (10 ture, timp maxim 5:30h)
- Semimaraton (feminin,masculin) 21.0975km (5ture, timp maxim 2:45h)
- Maraton stafeta (feminin, masculin si mixt) 2*21.0975km (2*5 ture, timp maxim 5:30h)

Traseu: http://connect.garmin.com/activity/127558815#

Taxa de concurs: 50 lei

Contul este RO73BPOS72206830387RON01 deschis la BancPost, sucursala N.Grigorescu, sector 3, Bucuresti (pe numele C.S. Ro Club Maraton). CIF 24276683,

Va rugam pe toti cei care v-ati inscris la acest maraton sa incercati sa achitati taxa de 50 lei pana in 1 decembrie (la detalii plata va rog sa puneti "taxa maraton 1 decembrie"). Cei care nu pot achita in cont, pot plati si in ziua concursului, dar este de preferat sa platiti in cont.


Startul va fi la ora 9:00 (in fata statuii lui Al.I.Cuza, intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, sector 3, Bucuresti)

Inscrierile se fac AICI

Lista cu concurentii inscrisi poate fi vazuta AICI

Numar maxim de concurenti admisi - 100 (toate cele trei probe cumulate)

(1)p623897_93561.JPG


REGULAMENTUL OFICIAL
de organizare și desfășurare al evenimentului

"Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc - 2011’’

 

SECÅ¢IUNEA 1. ORGANIZATORII ÅžI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIÅ¢IEI

   Competiâia "Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc  - 2011" (denumită în cele ce urmează "Competiâia") este organizată de către Asociaâia Clubul Sportiv RO CLUB MARATON și ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB si are drept scop promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaâă sănătos si aducerea unui omagiu de 1 decembrie - Ziua Nationala  a Romaniei, romanilor care au facut posibila Marea Unire de la 1918! In memoria lor pe 1 decembrie 2011 vom alerga cu inima si cu sufletul  la "Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc"

 Participanâii la Competiâie sunt obligaâi să respecte termenii și condiâiile din prezentul Regulament Oficial al Competiâiei (denumit în continuare "Regulament Oficial").

 Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislaâiei aplicabile în România, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.maraton.info.ro și la locul de desfășurare a Competiâiei, precum și în extras pe pagina de facebook.

 Prin participarea la această Competiâie, participanâii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condiâiilor prezentului Regulament Oficial și ale legislaâiei în vigoare aplicabile și să semneze declaraâia pe proprie răspundere pusă la dispoziâie de către Organizatori cu ocazia înscrierii, precum și în ziua concursului, la momentul validării înscrierii.

 

SECÅ¢IUNEA 2. PERIOADA ÅžI ZONA DE DESFÄ‚ÅžURARE A COMPETIÅ¢IEI

Competiâia va avea loc în ziua de joi, 1 decembrie 2011, începând cu ora 09:00, în București, pe aleile din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Zona de înscrieri și aria de concurs sunt marcate pe harta atașată.

 Startul și sosirea în/din competiâie vor fi amenajate la intrarea in parc de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, pe aleea din spatele statuii lui Al. I. Cuza. Înscrierea/validarea înscrierii la competiâie și festivitatea de premiere vor avea loc în aceeași zonă de start/sosire.

 Pe durata desfășurării Competiâiei, între orele 09.00-14.30, accesul pe aleile pe unde se vor desfășura probele va fi parâial restricâionat. Traseul de desfășurare a întrecerilor va fi însemnat cu bandă de delimitare și va avea în anumite puncte stabilite anterior persoane din partea organizatorilor, comisari de traseu. Aceștia sunt responsabili pentru parcurgerea traseului în deplină siguranâa de către toâi competitorii.  

 Competiâia se desfășoară conform mecanismului Competiâiei, așa cum este acesta detaliat în Secâiunea 3 din prezentul Regulament.

 

SECÅ¢IUNEA 3. MECANISMUL COMPETIÅ¢IEI

3.1. Participanâii și desfășurarea Competiâiei

Această competiâie se adresează membrilor Ro Club Maraton, oricaror pasionati de alergare, oricarei persoane careia starea de sanatate ii permite o alergare pe una din distantele mentionate.

 Competiâia va cuprinde 3 curse distincte:

 a) Maraton clasic, 42,195 km  care cuprinde următoarele categorii:

      a1) masculin

      a2) feminin

 b) Maraton stafeta 2 x 21,1 km  care este împărâit pe următoarele categorii:

       b1) - masculin

       b2) - mixt

       b3) - feminin

 c) Semimaraton 21,1 km  care este împărâit pe următoarele categorii:

       c1) masculin

       c2) feminin

 

3.3.Traseul de concurs  

O bucla a traseului de concurs va avea lungimea de 4,2 Km. Concurenti vor trebui sa parcurga 10 ture pentru proba de maraton, 5 ture pentru semimaraton si 5 ture fiecare concurent de la proba stafeta.

Traseul de concurs va fi semnalizat de către organizatori prin benzi de delimitare și va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursă, amplasaâi în diferite puncte ale traseului.

3.4. Înscriere

Înscrierea participanâilor se face completând formularul online de pe site-ul maraton.info.ro  pana pe data de 27 noiembrie 2011.

Participanti trebuie sa aibe cel putin 18 ani impliniti cel tarziu pe 1 decembrie  2011.

 Numarul maxim de concurenti  acceptati la inscriere (pentru toate cele 3 probe): 100.

3.5. Taxa de înscriere

Înscrierea este de 50 ron de persoana pentru toate probele.

3.6. Declaraâia pe propria răspundere

În zona de înscrieri aflată în apropierea zonei start/sosire, toâi concurenâii vor completa și semna o declaraâie pe propria răspundere că sunt apâi din punct de vedere medical pentru a participa la competiâie.

Ora 08.45 este ora limită de înscriere și de completare a declaraâiei pe propria răspundere, la faâa locului, pentru toate probele.

3.7. Echipament și condiâii de concurs. Numere de concurs

Concurenâii vor participa la competiâie folosind propriul echipament. Se recomandă concurenâilor să poarte echipament de alergare corespunzător condiâiilor meteorologice de la ora de desfășurare a competiâiei (inclusiv încălâăminte adecvată).

Ridicarea kiturilor de concurs se va face numai pe baza unui act de identitate in original in zona de start/sosire (langa statuia lui Alexandru Ioan Cuza) in zilele de:

- 30 noiembrie 2011, intre orele 10.00-12.00 si 18.00-20.00,

- 1 decembrie 2011, intre orele 8.00-8.45,

 Numerele de concurs vor fi puse la dispoziâie de către organizatori și se vor înmâna concurenâilor după completarea și semnarea declaraâiilor pe propria răspundere.

 Numerele de concurs se vor amplasa pe echipamentul de alergare în zona pieptului/abdomenului a fiecărui concurent (pe partea din faâă), astfel încât să fie vizibile.

3.8. Start și limite de timp

Startul competitiei va fi la ora 09:00 si va fi comun pentru toate probele.

Limitele de timp pentru probe vor fi urmatoarele:

- maraton: 5 ore si 30 minute

- stafeta: 5 ore si 30 minute

- semimaraton: 2 ore si 45 minute

 

3.9. Stabilirea rezultatelor

Clasamentul pentru fiecare categorie se face în ordinea sosirii fiecărui participant.  

La trecerea liniei de sosire se va cronometra manual timpul în care fiecare participant/echipa va reuși să parcurgă întregul traseul.

 

Se vor întocmi clasamente separate pentru fiecare categorie:

            1) Maraton  - barbati si femei

            1) Semimaraton  - barbati si femei

            1) Stafeta  - barbati, mixt si femei

 

Organizatorii isi rezerva dreptul de a comasa o categorie cu alta daca respectiva categorie are mai putin de 5 concurenti.

           

3.10. Arbitrii de traseu

În diferite puncte ale traseului de alergare vor fi amplasaâi comisari de cursă (arbitri de traseu) care vor supraveghea respectarea traseului de către concurenâi, iar în zona start/sosire vor înregistra fiecare trecere a concurenâilor prin punctul respectiv, âinând evidenâa numărului de ture. La sfârșitul cursei, aceste date vor fi cumulate și se va verifica numărul de treceri ale fiecărui concurent prin punctele respective. Dacă unul dintre concurenâi nu a cumulat numărul total de treceri prin toate punctele de control, atunci concurentul respectiv va fi descalificat.

Dacă un comisar de cursă va observa o tentativă de "tăiere" (scurtare sau abatere) a traseului, concurentul respectiv va fi descalificat.

 

SECÅ¢IUNEA 4. ANUNÅ¢AREA ÅžI ÎNMÂNAREA PREMIILOR

4.1. Titluri și premii

Toâi participanâii vor primi diplome electronice de participare.

La sosire, toâi participanâii vor primi o medalie de finisher.

 

SECÅ¢IUNEA 5. CONDIÅ¢II ADMINISTRATIVE

5.1. Condiâii administrative (pe timpul curselor)

Organizarea evenimentului revine Organizatorului RO CLUB MARATON care se ocupa de implementarea evenimentului și care pune la dispoziâie arbitrii și voluntarii necesari bunei desfășurări a competiâiei.

Pe timpul desfasurarii curselor, în zona Start/Sosire, va exista un punct de revitalizare unde concurenâii se pot alimenta cu apa plată si bautura izotonica.

Pe durata desfășurării concursului, participanâii nu pot părăsi traseul de alergare și nici nu îl pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative, respectând și culoarul de delimitare trasat de către organizatori și marcat cu bandă. Participanâii care renunâă la cursă pe parcursul alergării sunt rugaâi să se prezinte în zona Start/Sosire pentru a anunâa organizatorii despre acest abandon.

Competiâia va beneficia de prezenâa unei ambulanâe care se va afla în apropierea zonei de start/sosire.

5.2. Condiâii administrative (generale)

În conformitate cu legislaâia în vigoare, Organizatorii vor face publice numele câștigătorilor și premiile acordate în cadrul acestei Competiâii. Lista căștigătorilor va fi publicată după data de 3 decembrie 2011 pe site-ul  www.maraton.info.ro.

Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecâia datelor cu caracter personal.

Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidenâialitatea datelor cu caracter personal ale participanâilor/ câștigătorilor la prezenta Competiâie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, al declaraâiei participanâilor pe propria răspundere și legislaâiei în vigoare.

Concurenâilor le este interzisă aruncarea oricăror resturi, gunoaie în zona de desfășurare a competiâiei sub sancâiunea descalificării din competiâie. Aceștia vor putea folosi fie coșurile de gunoi amplasate în parc sau sacii menajeri puși la dispoziâie de către organizatori în zona de start/sosire. Organizatorii vor asigura la terminarea evenimentului eliminarea deșeurilor și depunerea acestora în containerele aflate în zona parcului.

 

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament până la data începerii competiâiei cu obligativitatea anunâării modificărilor intervenite pe site și la locul de desfășurare a competiâiei.

 

Persoane de contact:

Ilie Rosu, tel: 0762.66.99.69;  e-mail: ilierosu@gmail.com

Serban Damian  tel.: 0722616785, drsdamian@yahoo.com

Victor Vlad - tel.: 0722683799

Bogdan Popa - tel.: 0728703981; e-mail: pkggrossman@gmail.com

Gabriel Solomon  - tel.: 0723189987


Adauga comentariu4 comentarii.

Duminica, 4 Noiembrie 2012 14:17Cosmin a spus :
Vreau si eu sa ma inscriu, dar imi da eroarea asta :(((

Hopa, a apărut o eroare.
Formularul "MARATONUL REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC" nu mai acceptă răspunsuri.
Încercaþi sã contactaþi proprietarul formularului, dacã credeþi cã aceasta este o greºealã.
Joi, 14 Iunie 2012 14:06Lutyk a spus :
Organizati si editia a 2-a in 2012?
Marti, 6 Decembrie 2011 09:29Marian Mocanu a spus :
SUPER OFERTA IN LUNA DECEMBRIE!

DOAR INTRE 5-31 DECEMBRIE POTI SA ITI CUMPERI ORICE FOTOGRAFIE LA PRETUL PROMOTIONAL DE 1,5 RON/BUC!

Oferta este valabila doar pentru formatul jpg. In aceasta perioada a promotiei, celelalte oferte nu mai sunt valabile!

http://photo-marathon.ro/
http://photo-marathon.ro/index.php?c=p_2011_maraton_reintregire
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:33Thea Darius a spus :
HAI ROMANIA!!!

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007