Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Produse » Nike Air Max+ 2013, un pantof legendar mai flexibil ca niciodata

Nike Air Max+ 2013, un pantof legendar mai flexibil ca niciodata

Nike Max Air+2013 este urmasul unui un pantof legendar care a fost reproiectat pentru a oferi o greutate mai scazuta, o amortizare mai buna si un suport lateral superior.

(1)lEA1ox_62830.jpg

Pantoful, care a facut senzatie in momentul lansarii, revine in 2013 cu un model complet reproiectat pentru a satisface toate cerintele unui alergator modern. Pantoful Nike Air Max+ 2013 inglobeaza o perna de aer de la varful piciorului pana la calcai pentru a oferi greutate scazuta, amortizare perfecta si o flexibilitate imbunatatita fata de versiunile anterioare. Proiectantii Nike Air Max au dorit sa sublinieze in designul noului model miscarea naturala. Ei au inceput prin reconstructia pernei de aer pentru a asigura cea mai confortabila alergare posibila.

Peretii interiori ai pernei de aer sunt redusi la minimum pentru a permite circulatia mai buna a fluxului de aer, iar tuburile interioare se misca impreuna cu piciorul pentru a oferi o flexibilitate mult mai buna. Tehnologia Nike Hyperfuse este utilizata pentru a reduce greutatea pantofului si a permite o ventilatie mai buna a piciorului, fara a afecta confortul. Pantoful se muleaza pe picior si asigura un suport lateral foarte bun, iar tehnologia Nike Flywire fixeza piciorului si elimina miscarile nedorite. Nike Air Max+ 2013 este cea mai recenta reeditare a celebrului pantof Air Max.

Primul pantof care a avut perna de aer vizibila a fost Air Max 1 si a fost proiectat de Tinker Hatfield. Acest pantof a revolutionat industria de profil si a impus un   nou stil pentru pantofii de alergare. La finalul anilor ’80, ideea alergarii pe o perna de aer a fost una revolutionara care a imbunatatit nivelul de confort si performanta sportivilor. In anii care au urmat, pantoful Air Max a devenit un simbol al performantei si stilului.

Perna de aer vizibila continua sa fie una dintre cele mai importante si revolutionare inovatii create vreodata de Nike. Nike Air Max+ 2013 reflecta spritul inovativ in evolutia Nike Running.

Pret: 849,99 lei

Pentru detalii suplimentare:

www.elmecromania.ro

www.facebook.com/NikeRunningRomania


Adauga comentariuUn comentariu.

Luni, 11 Noiembrie 2013 12:34vmt a spus :
am eu de vanzare 3 perechi Nike Air Max+ 2013 la jumatate de pret, respectiv la 425 lei. tel: 0752038303

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007