Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 13 din 95

Antrenament #1 pentru Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc - STR #32Joi, 5 Noiembrie 2015

Ediâia #32 de Sunday Titan Run va fi considerată antrenament pregătitor pentru Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc (www.maraton1decembrie.ro). Desigur, poate participa oricine și poate alerga oricât, dar vom încerca să parcurgem mai multe ture decât de obicei (poate 3-4-5-6; negociem la faâa locului).

sunday titan run

COD VESTIMENTAR: oricine va alerga în tricoul de la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc de la orice ediâie anterioară va primi puncte în plus pentru tombola de la sfârșit de an și pentru acel membership Ro Club Maraton. Puncte în plus vor primi și cei care-și serbează numele pe 8.

IMPORTANT: ni s-au promis deja bomboane, pentru că avem cel puâin un Gabriel care-și va serba numele pe 8 noiembrie.

ÅžI MAI IMPORTANT: duminică vom alerga un ungur, deci ne așteptăm să doborââi recorduri de viteză. Åži nu e orice ungur, ci Peter Katona, prietenul nostru STR-ist care s-a întors în âară preâ de câteva zile. Åži va aduce cu el și o persoană din Thailanda, deci asta da reîntregire a neamului românesc! :)

CÂND, UNDE? STR #32 va avea loc duminică, 8 noiembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, indiferent câte ture de parc vrea să alerge. Noi totuși vom încerca mai multe, ca pregătire pentru Maratonul Reîntregirii.

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)

Organizator:  Ro Club Maraton.  Parteneri:  Bergenbier,  Carrefour Colentina,  Compression Zone,  Eyes Open,  Fit4You,  FitClass,  Forever Living Products,  Himalaya,  Isostar,  Men's Health,  Polar,  Raw Fit Vegan,  Revista Alerg,  Ritter Sport,  SelfieFun,  Superfit,  Tymbark, Time Trial Running.

logo Ro Club Maraton Himalaya logo Logo Forever FLP ROM MOLDOVA-01 Carrefour logo
logo POLAR logo Isostar logo Superfit logo Fit4You
logo Bergenbier Ritter Sport

logo Raw Fit Vegan logo Compression Zone

logo Tymbark

Eyes Open logo

logo fitclass

logo SelfieFun

Men's Health logo logo Revista Alerg Time Trial Running

.
Unde alergam saptamana aceasta (5-12 noiembrie)Joi, 5 Noiembrie 2015

In weekend avem primul antrenament pentru Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, un TTR de Duminica, o Fuga pe Sorica, dar si un maraton pentru cei initiati si care vor sa faca "Mazzo Grosso".

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 5-12 noiembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 5 noiembrie

Vineri, 6 noiembrie

Sambata, 7 noiembrie

Duminica, 8 noiembrie

Luni, 9 noiembrie

Marti, 10 noiembrie

Miercuri, 11 noiembrie

Joi, 12 noiembrie
Alergarile lunii noiembrieMiercuri, 4 Noiembrie 2015

Ro Club Maraton va prezinta lista cu alergarile din noiembrie: doar cateva crosuri oficiale, un maraton pe baza de invitatie (pour les connaiseurs) si un ultramaraton intre Cernauti si Chisinau, dar antrenamentele de grup continua indiferent de vreme. In fiecare saptamana, Sunday Titan Run (STR) va fi tratat ca pregatire in vederea Maratonului Reintregirii Neamului Romanesc (editia a V-a are loc pe 1 decembrie). Nu uitati nici de Time Trial Running (TTR), care vine la inceput de luna cu TTR de Duminica (partea a II-a), in amintirea victimelor tragediei de saptamana trecuta. Un astfel de omagiu va fi si Run For Colectiv - Run For Life.

sunday titan run

 • Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".
 • Vezi si  unde fac miscare cei mici in luna noiembrie.

Competitiile de alergare ale lunii noiembrie

1-11 noiembrie

Sambata, 7 noiembrie

Duminica, 8 noiembrie

Vineri, 13 noiembrie

Sambata, 14 noiembrie

Duminica, 15 noiembrie

Vineri, 20 noiembrie

Sambata, 21 noiembrie

28 noiembrie-1 decembrie

Marti, 1 decembrie

Antrenamente saptamanale:

 • In fiecare duminica, Ro Club Maraton organizeaza  Sunday Titan Run  (STR) in Parcul IOR din Capitala.
 • In fiecare marti puteti sa va alaturati altor  Supermamici alergatoare, in Timisoara (Parcul Copiilor - 19:00), Baia Mare (Parcul Regina Maria - 20:00), Bucuresti (Parcul Herastrau - 20:00) si Piatra Neamt (in zona barajului, cu pornire de la puntea de la strand - 20:00). De asemenea, in Slatina se organizeaza aceasta alergare in zilele de marti, joi si duminica (padurea Strehaieti - 19:30), in timp ce Craiova alearga in fiecare miercuri, de la 20:30, in Parcul Romanescu, iar Targu Mures alearga tot miercuri, de la 8:00, pe Platoul Cornesti.  O noua tura de alergare a fost initiata in Timisoara, in fiecare joi, la ora 19:00, pe pista de alergare de la Stadionul Politehnicii.  
 • In fiecare marti, in Parcul Tineretului din Capitala, de la 19:30, se desfasoara un  Antrenament cu pante - Tineretului Slopes Running.
 • In fiecare marti, joi si duminica, de la ora 19:30,  Slatina Running organizeaza alergari de grup in Padurea Strehareti. Prezenta in parcarea Restaurantului Axxa.
 • In fiecare miercuri, in Parcul Herastrau din Bucuresti, de la 19:00, se desfasoara  Alergarea de miercuri seara.
 • Alergarea de miercuri seara - editia de Constanta  are loc si ea saptamanal.
 • In fiecare joi, de la ora 19:00, puteti alerga in Arad alaturi de echipa  Experienta Multisport.
 • In fiecare sambata, in Parcul Herastrau din Capitala, de la 8:00, puteti alerga la  Nike Saturday Run.
 • Tot sambata are loc, periodic, un  Antrenament Trail Running Siria, in Arad.
 • In fiecare duminica, ora 20:00, in Campusul Politehnicii Bucuresti, se desfasoara un  Sunday Long Run  powered by TTR.
 • In fiecare duminica, pe plaja din Mamaia, are loc  Antrenamentul SanaSport, de la 9:00.
 • In fiecare weekend (de obicei duminica) se desfasoara, la Tulcea, o alergare de grup intitulata Run Around Tulcea - organizeaza  Vali Munteanu.
 • O data la doua saptamani, miercurea (pe 4 si 18 noiembrie), in Parcul Romniceanu din Capitala, are loc  Romniceanu Stairs Run.
 • Tot o data la doua saptamani, in zi de joi, au loc alergarile  Speakers Club Runners  (5 si 19 noiembrie).
 • Ocazional, in Bucuresti se desfasoara  Time Trial Running  (TTR).

Pentru ca sunt inrudite cu alergarea, va prezentam si  concursurile de orientare  din luna noiembrie:

Vezi si  Calendarul Competitiilor Nationale 2015.

Vezi si  o lista a curselor importante care au loc in Europa  pe parcursul lunii octombrie si nu numai.
Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc, 1 decembrie 2015Duminica, 1 Noiembrie 2015

Ne plac sarmalele înfoiate, mămăliga cea galbenă ca o lună plină, ardeii iuâi ca Usain Bolt și ceaiul aburind ca- vinul fiert. Ce ar fi însă toate acestea fără condimentul principal:  alergarea? Pe 1 decembrie, în parcul IOR din București, alergătorii sărbătoresc Ziua Marii Uniri la cea de-a cincea ediâie a Maratonului Reîntregirii Neamului Românesc, în cadrul probelor de maraton  (42km),  semimaraton  (21km) și  cros  (10km). Se va alerga cu steguleâe tricolore în mână. Vezi și eventul de facebook.

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc

Unde și când?  Marâi, 1 decembrie, concurenâii sunt așteptaâi la zona de start începând cu ora 08:00. Startul și sosirea în/din competiâie vor fi amenajate pe aleea de lângă lac, cu intrare din strada Rotundă (zona aparatelor de fitness în aer liber). Concursul va începe la ora 09:00, după intonarea Imnului de Stat al României.

Cum?  Se poate ajunge cu mașina, pe bulevardul Liviu Rebreanu, unde există și locuri de parcare, însă în număr limitat. Vă sfătuim să veniâi cu metroul (staâia Titan, ieșirea dinspre Mall Titan/Poșta Titan). Bunurile personale pot fi lăsate în grija organizatorilor.

Traseul

Concursul se va desfășura în Parcul Al. I. Cuza (fost IOR), în jurul lacului; există o singură mică abatere de la aleea principală, în zona serelor, care va fi vizibil marcată, dar care va fi parcursă  doar de către concurenâii de la maraton. Se va alerga în sensul invers acelor de ceas.

O buclă completă are aprox. 3,2 km. Diferenâa de nivel cumulată pentru o buclă este în jur de 20 metri.

 • Participanâii la maraton vor parcurge  13 ture.
 • Participanâii la semimaraton vor parcurge  7 ture.
 • Participanâii la cursa de 10 km vor parcurge  3 ture.
 • Vezi  harta.

tricou Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2015Kitul de participare conâine:

 • un tricou tehnic cu mânecă lungă  (doar pentru cei care au optat pentru această opâiune)
 • un steguleâ tricolor de mătase
 • produse Himalaya
 • un produs Isostar
 • un produs Tymbark
 • bomboane raw vegane (cu scorâisoară, curmale și unt  de cocos, la finiș) de la Raw Fit Vegan
 • acces la cabina foto SelfieFun  (la finiș, fiecare participant va primi o poză printată și alte câteva poze via internet)
 • vouchere de 40 lei la Fit4You  (doar pentru cei înscriși la proba de maraton)
 • revista Men’s Health
 • revista Alerg  (doar pentru cei înscriși la proba de maraton)
 • acces la tombola organizată de Pegas Triatlon Club (participări gratuite la Cozia Mountain Run 2016)
 • medalie de participare (la finiș)
 • număr de concurs și chip de cronometrare
 • o porâie de sarmale (există și varianta de post) cu mămăliguâă și ardei iuâi  (la finiș)
 • ceai  (la finiș)

Pachetul de participare este asigurat doar pentru  primele 400 de persoane; vă mai puteâi înscrie și după ce este atinsă această limită, dar atunci nu vom mai putea garanta oferirea produselor din kit.

Taxa:

 • alergătorii pot alege să plătească doar taxa de participare (aceeași indiferent de probă)
 • opâiunea de a achiziâiona tricoul de concurs este facultativă
 • membrii activi ai Ro Club Maraton beneficiază de o  reducere de 35  lei  la oricare dintre probe, pe toată  durata înscrierilor
 • află  cum se poate achita taxa
 • click pentru  inscrieri

Detalii  despre concurs găsiâi pe site-ul oficial  maraton1decembrie.ro  și pe  pagina de facebook a Ro Club Maraton.

Organizator:  Ro Club Maraton.  Parteneri:  Bergenbier,  Carrefour Colentina,  Compression Zone,  Eyes Open,  Fit4You,  FitClass,  Forever Living Products, Himalaya,  Isostar, Men's Health,  Polar, Raw Fit Vegan,  Revista Alerg,  Ritter Sport,  SelfieFun,  Superfit,  Tymbark, Time Trial Running.

logo Ro Club Maraton Himalaya logo Logo Forever FLP ROM MOLDOVA-01 Carrefour logo
logo POLAR logo Isostar logo Superfit logo Fit4You
logo Bergenbier Ritter Sport

logo Raw Fit Vegan logo Compression Zone

logo Tymbark

Eyes Open logo

logo fitclass

logo SelfieFun

Men's Health logo logo Revista Alerg Time Trial Running.
Noutati si deadline-uri la cursele de alergare (30 octombrie)Vineri, 30 Octombrie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru November Run Bistrita, iar duminica (1 noiembrie) se va da drumul la inscrierile pentru Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc (Maratonul 1 Decembrie). Au mai fost anuntate 95 pentru Poli, SantaRun, Love2Run, dar inscrierile nu au fost deschise inca.

Nu uitati de reducerile pe care le au membrii Ro Club Maraton la Maratonul International Cluj-Napoca 2016. Click pentru a vedea  cum poti deveni membru Ro Club Maraton.

sunday titan run

Atentie! Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.

 

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 30 octombrie)

luna octombrie 2015

luna noiembrie 2015

luna decembrie 2015

luna mai 2016

luna februarie 2016

luna martie 2016

 • Ultrabug 2016  (plata taxei se face pana in martie 2016; competitia are loc pe 3-5 iunie 2016)

 

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 30 octombrie)

luna octombrie 2015

luna noiembrie 2015

 • 4Run4Fun  - Etapa II (competitia are loc pe 7 noiembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)
 • November Run Bistrita (inscrieri in ziua cursei, pe 14 noiembrie)
 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 20 noiembrie; inscrieri online pana pe 16 noiembrie)
 • 4Run4Fun  - Etapa III (competitia are loc pe 21 noiembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)
 • Ultramaraton Cernauti-Chisinau  (gratis; arel loc pe 28 noiembrie-1 decembrie)

luna decembrie 2015

luna februarie 2016

 • Love2Run  (competitia are loc pe 14 februarie 2016; inscrierile NU au fost deschise inca)

luna martie 2016

 • Maratonul Nisipului  (competitia are loc pe 27 martie 2016; prima taxa pana pe 30 noiembrie 2015)

luna aprilie 2016

luna mai 2016

luna iunie 2016

 • Ultrabug 2016  (competitia are loc pe 3-5 iunie 2016; plata taxei se face pana in martie 2016)
 • Triathlon X-Man Romania  (competitia va avea loc pe 24-25 iunie 2016; prima taxa pana pe 31 octombrie 2015)

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".
Unde alergam saptamana aceasta (30 octombrie-5 noiembrie)Vineri, 30 Octombrie 2015

Recomandarile noastre pentru saptamana aceasta sunt din zona horror: Halloween Run - Sunday Titan Run #31 (alergam costumati in varcolaci, vampiri, avand la noi dovleci, usturoi, argint),  Fuga de Strigoi, Halloween Night Run, HelloWeRun. Nu uitati insa de Time Trial Running (editia 60) si de 1000 km   Balkan Charity Challenge.

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 30 octombrie-5 noiembrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Sambata, 31 octombrie

Duminica, 1 noiembrie

Luni, 2 noiembrie

Marti, 3 noiembrie

Miercuri, 4 noiembrie

Joi, 5 noiembrie
Halloween Run - Sunday Titan Run #31Miercuri, 28 Octombrie 2015

Duminică dimineaâă, la STR #31, alergăm îmbrăcaâi adecvat: în pricolici, vârcolaci, strigoi, moroi, stafii (vai, câte sinonime!), vampiri sau alte creaturi ale nopâii, având la noi dovleci, usturoi, argint, ba chiar și topoare (asta aduc eu!) și alte ustensile horror. O invităm și pe moarte, dacă nu ca la MIB (vezi cover photo), atunci măcar ca în Robotzi (http://bit.ly/1N72IO4).  Vezi și evenimentul pe facebook.

moartea alergare Dinu Turcanu MIB

CÂND, UNDE? STR #31 va avea loc duminică, 1 noiembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CÂND, UNDE? STR #31 va avea loc duminică, 1 noiembrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)
 • zburând ca liliecii sau ca BatmanNoutati si deadline-uri la cursele de alergare (23 octombrie)Vineri, 23 Octombrie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Happy Race (cu Mosi Craciuni si globulete), Crosul de Noapte si pentru Maratonul Prieteniei Plevna. Au mai fost anuntate SantaRun, Love2Run (toate trei in Constanta), dar inscrierile nu au fost deschise inca.

Nu uitati de reducerile pe care le au membrii Ro Club Maraton la Maratonul International Cluj-Napoca 2016. Click pentru a vedea  cum poti deveni membru Ro Club Maraton.

sunday titan run  

Atentie! Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.

 

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 23 octombrie)

luna octombrie 2015

luna noiembrie 2015

luna decembrie 2015

luna mai 2016

luna februarie 2016

luna martie 2016

 • Ultrabug 2016  (plata taxei se face pana in martie 2016; competitia are loc pe 3-5 iunie 2016)

 

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 23 octombrie)

luna octombrie 2015

 • Zarnesti Challenge  (competitia va avea loc pe 24 octombrie; inscrieri pana in preajma cursei)
 • Faget Tour  (competitia are loc pe 24 octombrie; se mai poate plati taxa doar la fata locului, pe 23 octombrie)
 • Ultimate Mudness  (competitia are loc pe 24 octombrie; inscrieri inchise)
 • Semimaratonul Companiilor  (competitia va avea loc pe 24 octombrie; inscrieri inchise)
 • 4Run4Fun  - Etapa I (competitia are loc pe 24 octombrie; inscrierile online sau la fata locului)
 • Maratonul Montan Rafael  (competitia are loc pe 25 octombrie; inscrieri pana in preajma cursei)
 • Asaltul Lupilor  (competitia are loc pe 25 octombrie; inscrieri inchise)
 • Crosul IOR 50  (competitia are loc pe 25 octombrie; inscrieri online gratuite pana pe 23 octombrie)
 • Fuga de Strigoi  (evenimentul are loc pe 31 octombrie; taxa redusa pana pe 31 octombrie)
 • HelloWeRun  (competitia va avea loc pe 31 octombrie; inscrieri online pana pe 27 octombrie)
 • 1000km Balkan Charity Challenge  (competitia are loc pe 31 oct-10 nov; inscrieri pana pe 28 octombrie)

luna noiembrie 2015

 • 4Run4Fun  - Etapa II (competitia are loc pe 7 noiembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)
 • Crosul de Noapte  (Cluj-Napoca) (competitia va avea loc pe 20 noiembrie; inscrieri online pana pe 16 noiembrie)
 • 4Run4Fun  - Etapa III (competitia are loc pe 21 noiembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)
 • Ultramaraton Cernauti-Chisinau  (gratis; arel loc pe 28 noiembrie-1 decembrie)

luna decembrie 2015

 • 4Run4Fun  - Etapa IV (competitia are loc pe 5 decembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)
 • Happy Race  (taxa pana pe 10 decembrie; competitia are loc pe 13 decembrie)
 • Baneasa Trail Run  (competitia are loc pe 13 decembrie; deadline taxa pana pe 15 noiembrie)
 • SantaRun  (competitia va avea loc pe 20 decembrie; inscrierile NU au fost deschise inca)

luna februarie 2016

 • Love2Run  (competitia are loc pe 14 februarie 2016; inscrierile NU au fost deschise inca)

luna martie 2016

 • Maratonul Nisipului  (competitia are loc pe 27 martie 2016; prima taxa pana pe 30 noiembrie 2015)

luna aprilie 2016

luna mai 2016

luna iunie 2016

 • Ultrabug 2016  (competitia are loc pe 3-5 iunie 2016; plata taxei se face pana in martie 2016)
 • Triathlon X-Man Romania  (competitia va avea loc pe 24-25 iunie 2016; prima taxa pana pe 31 octombrie 2015)

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".
Unde alergam saptamana aceasta (22-29 octombrie)Vineri, 23 Octombrie 2015

Recomandarile noastre pentru saptamana 22-29 octombrie: Ostasi, va ordon, alergati! (alergare de Ziua Armatei Romane), Asaltul Lupilor,  Ultimate Mudness, Faget Tour, Alerg pentru Viorel Vasile (in scop caritabil).

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 22-29 octombrie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 22 octombrie

Sambata, 24 octombrie

Duminica, 25 octombrie

Marti, 27 octombrie

Miercuri, 28 octombrie

Joi, 29 octombrie
Ostași, vă ordon, alergaâi! - Sunday Titan Run #30Vineri, 23 Octombrie 2015

"Iar în urma lor se-ntinde falnic armia română" (Mihai Eminescu - Scrisoarea a III-a). Puneâi mâna pe arme și pe orice însemne militare și veniâi să alergăm cu ele, cu mândrie și respect, căci pe 25 octombrie sărbătorim Ziua Armatei Române. Vezi și evenimentul pe facebook.

sunday titan run

(sursa foto: authorizedboots.com)

IMPORTANT: în noaptea dintre 24 și 25 octombrie se schimbă ora: 4:00 devine 3:00. Adicătelea venim odihniâi la Sunday Titan Run!

Ascultaâi aici (click pe http://bit.ly/1jXCS3l) și nu uitaâi: cine respectă codul vestimentar acumulează puncte bonus, iar la sfârșit de an va câștiga un membership gratuit Ro Club Maraton.  

CÂND, UNDE? STR #30 va avea loc duminică, 25 octombrie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 10:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, chiar dacă nu a făcut armata, chiar dacă nu este "meletaur", chiar dacă are kaki doar bigudiurile, chiar dacă singurele trăsături cazone îi sunt chiloâeii de camuflaj (ăia primiâi cadou, desigur).

COD VESTIMENTAR: chipie militare, brevete, epoleâi, arme și gloanâe (dar nu din cele reale), haine de camuflaj, haine kaki.

ACCES:

 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)  
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)Pagina 13 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007