Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati

Noutati

Afisare 10 din 947.
Pagina 20 din 95

Alergarile lunii augustVineri, 31 Iulie 2015

Unii numara lovelele, noi numaram alergarile. Si cam asa ne da la socoteala pentru luna august: 35 de competitii de alergare (inclusiv duatlon si triatlon), 20 de antrenamente de grup si 6 concursuri de orientare. Mentionam ca grupul Supermamici Alergatoare a ajuns si in Bucuresti si Craiova. De asemenea, nu uitati de recent initiatele alergari Funky Morning Run (Parcul Herastrau) si Alergarea de Sambata Seara (Parcul Drumul Taberei).

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii. De mentionat ca  membrii Ro Club Maraton beneficiaza de reduceri  la mai multe dintre cursele lunii august si nu numai.

Competitiile de alergare ale lunii august

Sambata, 1 august

Duminica, 2 august

Joi, 6 august

Vineri, 7 august

 • Busteni SkyRace (traseul  Vertical) - Busteni
 • Trofeul Zimbrul Carpatin - din campionatul Stafeta Muntilor (include raid montan si orientare) - Muntii Cozia, Pausa, Valcea

Sambata, 8 august

Duminica, 9 august

Sambata, 15 august

Duminica, 16 august

Joi, 20 august

Vineri, 21 august

Sambata, 22 august

Duminica, 23 august

Sambata, 29 august

Duminica, 30 august

Antrenamente saptamanale:

 • In fiecare duminica, Ro Club Maraton organizeaza  Sunday Titan Run  (STR) in Parcul IOR din Capitala.
 • In fiecare marti puteti sa va alaturati altor  Supermamici alergatoare, in Timisoara (Parcul Copiilor - 19:00), Baia Mare (Parcul Regina Maria - 20:00), Bucuresti (Parcul Herastrau - 20:00) si Piatra Neamt (in zona barajului, cu pornire de la puntea de la strand - 20:00). De asemenea, in Slatina se organizeaza aceasta alergare in zilele de marti, joi si duminica (padurea Strehaieti - 19:30), in timp ce Craiova alearga in fiecare miercuri, de la 20:30, in Parcul Romanescu.
 • In fiecare marti, in Parcul Tineretului din Capitala, de la 19:30, se desfasoara un  Antrenament cu pante - Tineretului Slopes Running.
 • In fiecare marti, joi si duminica, de la ora 19:30,  Slatina Running organizeaza alergari de grup in Padurea Strehareti. Prezenta in parcarea Restaurantului Axxa.
 • In fiecare miercuri, in Parcul Herastrau din Bucuresti, de la 19:00 (pe perioada verii este mutata mai tarziu), se desfasoara Alergarea de miercuri seara.
 • Alergarea de miercuri seara - editia de Constanta  are loc si ea saptamanal.
 • In fiecare joi, de la ora 19:00, puteti alerga in Arad alaturi de echipa  Experienta Multisport.
 • Pe perioada verii, in Constanta au loc alergari in fiecare zi din weekend - Cantonament de vara SanaSport - Traseul verde incepatori. Se alearga pe distanta de 3,5 km. Adunarea are loc la Piata Ovidiu, in zilele de vineri (20:00), sambata (20:00) si duminica (09:00).
 • In fiecare sambata, in Parcul Herastrau din Capitala, de la 8:00, puteti alerga la  Nike Saturday Run.
 • Tot sambata are loc, periodic, un  Antrenament Trail Running Siria, in Arad.
 • In fiecare duminica, ora 20:00, in Campusul Politehnicii Bucuresti, se desfasoara un  Sunday Long Run  powered by TTR.
 • In fiecare duminica, pe plaja din Mamaia, are loc  Antrenamentul SanaSport, de la 9:00.
 • In fiecare weekend (de obicei duminica) se desfasoara, la Tulcea, o alergare de grup intitulata Run Around Tulcea - organizeaza  Vali Munteanu.
 • O data la doua saptamani, miercurea (pe 12 si 26 august), in Parcul Romniceanu din Capitala, are loc  Romniceanu Stairs Run.
 • Tot o data la doua saptamani, in zi de joi, au loc alergarile  Speakers Club Runners  (13 si 27 august).
 • O data la doua saptamani, in zi de sambata, au loc alergarile Funky Morning Run (1, 15 si 29 august).
 • Pentru ca a venit vara, alergarile  Alearga la Ana  organizate de Ana Baking (au startul la Ana Baking Co., pe Calea Dorobantilor 134 din Capitala) se vor tine in timpul saptamanii, martea.  
 • Ocazional, in Bucuresti se desfasoara Time Trial Running (TTR).
 • Ocazional, in Parcul Tineretului din Bucuresti se desfasoara si alergari de 5 km organizate de  alerg.eu.
 • Tot ocazional, in Parcul Drumul Tabarei (recent renovat) are loc Alergarea de Sambata Seara. Evenimentele vor fi postate pe grupul de facebook Orice este posibil acum.

Pentru ca sunt inrudite cu alergarea, va prezentam si  concursurile de orientare  din luna august:

Vezi  o lista cu  toate  cursele din 2015 din Romania  la care s-a dat drumul deja la inscrieri.

Vezi si  Calendarul Competitiilor Nationale 2015  (inclusiv cele la care inca nu s-a dat drumul la inscrieri).

Vezi si  o lista a curselor importante care au loc in Europa  pe parcursul lunii august si nu numai.
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 31 iulie)Vineri, 31 Iulie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Maratonul Secuiesc Tusnad, Ultra Trail Fagaras, Maratonul Transilvaniei, Red Run (cros cu obstacole - cu participare gratuita), Runfest Baneasa, Semimaraton Gravity. De asemenea, in toamna puteti participa la trainingul "despre Maraton cu Omu Verde".

sunday titan run

Nu uitati ca mai sunt valabile o serie de  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton.

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 31 iulie)

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 31 iulie)

luna iulie

 • Full Moon Run  (evenimentul are loc pe 31 iulie; inscrieri inchise)

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.  
Unde alergam saptamana aceasta (30 iulie-6 august)Joi, 30 Iulie 2015

Daca nu cumva am numarat gresit de la canicula asta, am identificat 30 de alergari weekendul acesta. Mentionam: Alearga Bericica - Sunday Titan Run (alergam, apoi oferim bere la tombola), On Top of the World Run Fest, Retezat Maraton, Maratonul Secuiesc, The Color Run Mamaia, Full Moon Run, Cros Nocturn, Campionatul National de Triatlon, Alerg pentru spitalul copiilor (evenimente caritabile in 12 orase), precum si Ia si urca pentru Ludo! (eveniment caritabil pentru Ludovic Vieru, care se lupta cu boala Lyme; membrii Ro Club Maraton si nu numai ei sunt indemnati sa contribuie cu bani). Nu uitati de Maratonul Pe aici nu se trece (la mijlocul saptamanii viitoare).

sunday titan run

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 30-6 august.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 30 iulie

Vineri, 31 iulie

Sambata, 1 august

Duminica, 2 august

Luni, 3 august

Marti, 4 august

Miercuri, 5 august

 • Alergarea de miercuri seara  - Parcul Herastrau, Bucuresti      
 • Alergarea de miercuri seara -  editia de Constanta  #28  - Constanta

Joi, 6 august
Aleargă Bericica - Sunday Titan Run #18Joi, 30 Iulie 2015

Românul s-a născut poet, se știe. Iar când se perpelește la 40 de grade, el devine chiar un poet prost. O vedem în jalnice parafrazări / adaptări de tipul "a venit, a venit canicula, acoperă-mi gâtlejul cu ceva, cu o gură de șpriâ sau mai bine cu o bere, oricât de rea". Așteptând ca Halberele să fie declarate sport naâional, ne-am bătut bine pe burtă (burta de bere, desigur, cunoscută și ca "love handle"), am luat apoi dopurile de bere și frâiele în mâini și am decretat: STR #18 se va numi Aleargă Bericica. Vezi si event-ul de facebook.

alearga bericica

COD VESTIMENTAR. Dacă aveâi dopuri de bere, tricouri cu bere pe ele (picături vărsate, desene reprezentând sticle de bere ș.a.m.d.), ochelari cu lentile în formă de halbă sau orice accesoriu în acest sens, va îndemnăm să le aduceâi. Aveâi însă grijă la poliâia care patrulează prin parc...

TOMBOLÄ‚.  "Dau două beri goale pentru una plină, cine se combină?" - zice poetul (http://bit.ly/1KAjp4a). De fapt, vor fi vreo trei beri, pe care le oferim la tombola de duminică pentru că e cald și pentru că va fi sărbătorită Ziua Internaâională a Berii în doar câteva zile.

AFTER-PARTY.  Cei suferind de Beri-Beri (carenâă de vitamina B1) sunt îndemnaâi să bea cu noi beri reci (pronunâaâi ca și cum aâi fi moldoveni), fie câștigând la tombola de care vorbeam, fie cumpărându-și singuri licoarea. Oricum, îi așteptăm la celebrul "after-party" de după alergare. Vom socializa, vom filosofa și vom încerca să pătrundem împreună sensurile versurilor "Făptură divină, / Băutura îngrașă, băutura-i de vină", respectiv "Înc-o bere, / Ficatul nu mi-o cere, / Dar o beau / Pentru că și strămoșii noștri tot așa făceau".

Evenimentul dorește să confirme teoriile următoare:

Pentru că iubim patimaș discriminările, vă spunem să luaâi aminte, băieâi, așa beau fetele bere:  http://on.fb.me/1HAfflN!

CÂND, UNDE? STR #18 va avea loc duminică, 2 august. Punct  de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

DISTANŢĂ, RITM? Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi. Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi... "Silfida" și "Silfidu'" vor fi de acum poreclele noastre!

IMPORTANT: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Sau poate găsim loc la mine-n ghiozdan. Ori poate în portbagajul cuiva venit cu mașina.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, fie că are burtă de bere sau nu, fie că e băutor de bere sau de vin ș.a.m.d.  

ACCES:

 • pe trei cărări (nu la sosire, dar poate la plecare)
 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)
 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m)
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu) (numai pentru cei care nu vor bea cu noi)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)La ce competitii platim taxa in 2015 (update 23 iulie)Joi, 23 Iulie 2015

Noutati: s-a dat drumul la inscrierile pentru Harghita Trail Running (maraton, cros 15 km, cros Family 5 km) si Dobrogea Trail Run. De asemenea, pe 27 iulie va avea loc Ultramaratonul Dava Corvina Dacica  (Deva, Hunedoara).

foto Flavy Teo

(foto by: Flavy Teo)

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

De asemenea, nu uitati ca mai sunt valabile o serie de  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton. In plus, membrii RCM au participare gratuita la Maratonul Via Maria Theresia.

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 23 iulie)

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 23 iulie)

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.  
Cindrel InAlergare 2015 contribuie la impaduririJoi, 23 Iulie 2015

Înscrie-te la Cindrel InAlergare 2015 si contribuie la (re)impaduriri! La editia 2015, pentru fiecare inscriere inregistrata si achitata vor fi donati 5 lei pentru (re)impaduriri. Inscrieti-va online la proba de maraton, semimaraton sau Cursa "Familia InAlergare" pana cel tarziu pe 26 iulie.  

afis Cindrel InAlergare

Aflat la editia a IV-a, Cindrel InAlergare va avea loc anul acesta pe 8 august, la Paltinis, Sibiu.

Probe:

 • proba de maraton, cu o lungime totala a traseului de aproximativ 40 km
 • proba de semimaraton, cu o lungime totala a traseului de aproximativ 20 km
 • cursa "Familia InAlergare de aproximativ 3-5 km"

Detalii pe site-ul oficial si pe pagina de facebook.  
Unde alergam saptamana aceasta (23-30 iulie)Joi, 23 Iulie 2015

E cod rosu? Simti ca ti s-au lipit definitiv budigaii de piele? Ai prejudecati legate de "bronzul tractoristului / alergatorului"? Te ia cu tremurici ideea ca vei lesina daca alergi pe asa calduri si ca-ti va sari in ajutor vreun Dorel cu probleme de igiena, pus pe respiratie gura la gura? Alunga gandurile astea defetiste si hai duminica la Alearga Inghetata - Sunday Titan Run, caci Ro Club Maraton iti ofera o inghetata. Daca nu pentru STR, atunci iesi din casa pentru: Crosul Copiilor si Familiilor, Maratonul Bucegilor, Maratonul Recunostintei Rosia Montana, Semimaratonul Sfantu Gheorghe, Ultramaraton Dava Corvina Dacica, dar si pentru ceva triatlonuri ori chiar pentru un targ al sporturilor.

sunday titan run

(cover: Bury)

Alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

Va prezentam lista cu evenimentele de alergare (si nu numai) ale saptamanii 23-30 iulie.  Lista poate suferi modificari. Vom reveni cu update-uri pe masura ce aflam de existenta altor antrenamente sau competitii.

Joi, 23 iulie

Vineri, 24 iulie

Sambata, 25 iulie

Duminica, 26 iulie

Luni, 27 iulie

Marti, 28 iulie

Miercuri, 29 iulie

Joi, 30 iulie
Aleargă Îngheâata - Sunday Titan Run #17Joi, 23 Iulie 2015

Dacă am fi fost americani, înnebuniâi de la atâta cod roșu de căldură, am fi sărit cu un simpatic joc de cuvinte: Ice Cream (I Scream), You Scream, We All Scream. Români fiind însă, înnebuniâi de tipa din imagine, ne-o imaginăm zicând: "Viaâa e roz și roz este lumea toată, buzele mele au gust de îngheâată". Mai mult decât atât, îndrăznim să afirmăm că nu doar "la Sovata / aromată-i îngheâata" (http://bit.ly/1TSBThC), ci și la Sunday Titan Run #17. Vezi și eventul de facebook.

Alearga Inghetata - Sunday Titan Run            

AFTER-PARTY. Fie că va alerga, fie că doar se va târâi, fiecare participant va primi o îngheâată: ne face cinste Ro Club Maraton (http://bit.ly/1Mmdvmj), netopită fie-i îngheâata! Jos dieta!

CÂND, UNDE? STR #17 va avea loc duminică, 26 iulie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).  

DISTANŢĂ, RITM? Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi. Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi... "Silfida" și "Silfidu'" vor fi de acum poreclele noastre!

IMPORTANT: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Sau poate găsim loc la mine-n ghiozdan. Ori poate în portbagajul cuiva venit cu mașina.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, burtos sau nu, diabetic sau nu, chiar dacă nu îi place îngheâata obișnuită, ci sorbetul ș.a.m.d.  

ACCES:

 • cu dubiâa de îngheâată (http://bit.ly/1JzA1mE)
 • pe role (stilul Dorel -  http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei -  http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată -  http://bit.ly/1b3oMcK)
 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m) (or fi scumpit ei cartela de metrou, mama lor!, dar dacă donăm sânge primim 50% reducere la abonament; ne-am scos!)
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)

Alearga Inghetata - Sunday Titan Run
La ce competitii platim taxa in 2015 (update 17 iulie)Vineri, 17 Iulie 2015

Noutati: va puteti inscrie la Crosul Vesel de la Amara, Rarau Radical Race (30 km si 13 km), Stay Fit and Jump (primul cros pe ghete kangoo jumps, participare gratuita), Crosul Lacul Morii (5 km, participare gratuita), Crosul Copiilor si Crosul Familiilor in Parcul Tineretului (inscrieri online, gratuite, pentru ambele crosuri), Triatlonul Lacului Surduc, Maratonul Bucegilor (inscrieri doar la fata locului). De asemenea, noteaza in calendar cursa Pe-un picior de Plai! (cros popular in Timisoara; 12 septembrie; inca nu s-a dat drumul la inscrieri).

curse

(sursa foto: Sorin Irimia Photography)

In plus, alergatorii, biciclistii, rolerii, inotatorii, persoanele care doar merg si cele care fac orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, toti suntem invitati sa ne deschidem un cont in "Banca de KM".

De asemenea, nu uitati ca mai sunt valabile o serie de  reduceri pentru membrii Ro Club Maraton. In plus, membrii RCM au participare gratuita la Maratonul Via Maria Theresia.

Atentie! Acest articol cuprinde NUMAI cursele pentru care au fost deschise inscrierile. Vom reveni cu update-uri saptamanale, pe masura ce aflam de noi deschideri la inscrieri. Pentru a cauta mai usor in pagina, puteti folosi optiunea FIND (sau combinatia de taste CTRL + F).

Competitii ordonate in functie de  termenul de plata  (lista intocmita pe 17 iulie)

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Competitii ordonate in functie de  data desfasurarii  (lista intocmita pe 17 iulie)

luna iulie

luna august

luna septembrie

luna octombrie

Pentru a vedea lista cu toate cursele din 2015 (in ordinea desfasurarii lor!), dati click pe  Calendarul Competitiilor Nationale in Anul 2015.  
Alergarea Fluturașilor - Sunday Titan Run #16Joi, 16 Iulie 2015

Ghidaâi de sănătosul principiu procrastinator "mai bine mai târziu decât mai devreme", anunâăm cu chiu cu vai al nostru Sunday Titan Run #16. Pentru că se va chema Alergarea Fluturașilor, sunteâi îndemnaâi să aduceâi fluturi de orice tip: tatuaje, broșe, mărâișoare, magneâi, fluturi din stomac (dacă sunteâi îndrăgostiâi), fluturași de salariu etc. Vezi si eventul de facebook.

sunday titan run

(cover photo: Bury)

Åži pentru că ne filează o lampă, și pentru că ni se cam fâlfâie, și pentru că a fost Ziua Franâei (14 iulie), vom flutura și steaguri franceze sau orice însemn francez. Dacă avem. Că dacă nu, ne mulâumim să strigăm "vive la France și savarinele!" și "liberté, égalité, alergaré!"

TOMBOLÄ‚. După alergare avem o tombolă, iar câștigătorul va primi o sesiune de masaj cu maestrul Cosmin Gbr (în franceză ar suna "je-be-re", cu un "r" rotacizat). Sperăm ca norosul tombo-câștigător să nu aibă soarta turistului rus care a murit în Thailanda, după un masaj (http://bit.ly/1RBbUha). Tizule, fii blând!

AFTER-PARTY. Românu' aleargă, se distrează, dar se mai pune și cu dosena jos, să se hodinească. Cu alte cuvinte, să nu va pună ăl rău să uitaâi că după tombolă avem celebrul "after-party": bem o bere, mâncăm un mic sau alte minunăâii, apelând la "furculision" și "lingurision". Sperăm să nu apară în meniu și cocoșul galic...

CÂND, UNDE? STR #16 va avea loc duminică, 19 iulie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din București. Alergarea va începe la 09:00 (cei care întârzie sunt rugaâi să ni se alăture oriunde pe traseu).

DISTANŢĂ, RITM? Vom alerga două ture de lac. O tură de IOR are 3,1 km. Ritmul alergării va fi cel de jogging (7:00-7:30 min/km). Însă cine vrea se poate abate de la aceste cifre, desigur. Avem rugămintea să alergăm măcar prima tură împreună, la ritmul celui mai lent dintre noi. Plus că la viteză mică se ard cele mai multe grăsimi... "Silfida" și "Silfidu'" vor fi de acum poreclele noastre!

IMPORTANT: nu vă putem promite un loc pentru lăsarea bagajelor! Sau poate găsim loc la mine-n ghiozdan. Ori poate în portbagajul cuiva venit cu mașina. Vedem noi.

DRESS CODE? Ne dorim să vedem fluturași mulâi, cocoși galici și însemne franceze. Promitem că niciun fluturaș nu va avea de suferit în timpul alergării. Încercăm să promitem la fel și în cazul cocoșului galic.

CINE PARTICIPÄ‚? Oricine, silfidă ca o franâuzoaică sau nu, silfid ca un francez sau nu, fără a âine cont de afilierea la vreun club de alergare, de cât de lung are părul, dacă are accent franâuzesc sau nu, dacă știe că șampania provine din regiunea franceză Champagne sau nu ș.a.m.d.

ACCES:

 • pe role (stilul Dorel - http://bit.ly/1HKUsRZ)
 • cu trotineta (ca ei - http://bit.ly/1FOqjiw)
 • prin teleportare (se pare că a fost deja inventată - http://bit.ly/1b3oMcK)
 • cu metroul (staâia Titan, acces prin str. Liviu Rebreanu - aprox. 500m) (mama lor! / și a scumpirilor! / în cap aș vrea să le arunc un ou / căci au scumpit cartela de metrou)
 • cu mașina personală (se poate parca pe str. Liviu Rebreanu)
 • cu autobuzul: staâia Pod Lacuri și staâia Poșta Titan (mijloace de transport: 311)Pagina 20 din 95


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007