Tricou Deefuz Essential

(1)RecmNSF_79498.jpgTricoul DEEFUZ ESSENTIAL conceput pentru antrenament si competitie este in mod clar un punct important pe lista de cumparaturi de primavara. Trece cu brio testele de confort și rezistenta și, deloc de neglijat, are un pret care-l urca direct pe podium: 34,90 lei.

Kalenji, marca proprie a magazinelor Decathlon, se remarca prin mai multe inovatii tehnologice, printre care si conceptul Equarea - o structura a tesaturii care permite evacuarea activa a transpiratiei. Uscare eficienta, ultrarapida daca facem comparatia cu un tricou de bumbac, iti asigura confortul necesar in antrenamentele lungi. Aceeasi tehnologie permite o croiala elastica ce asigura o buna libertate de miscare. Important de știut este ca astfel frecarile au fost reduse la minimum, gratie și cusaturile plate care limiteaza aparitia iritatiilor. Nu il ultimul rând, pentru ca siguranta este importanta, tricoul este prevazut cu elemente reflectorizante.

Acest produs este disponibil in urmatoarele marimi : XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL.

Recomandare: deoarece tesatura contine 100% poliester se recomanda a se spala la masina la maxim 30 ° si a nu se usca la masina.