Jambiere Compressport

(1)8aEBalF_23899.JPGPurtarea jambierelor Compressport este recomandata pentru mai multe   tipuri de sporturi de anduranta: alergare montana/sosea, ciclism   montan/sosea, triatlon,   precum si pentru fotbal, gimnastica. Utilizarea lor este   recomandata atat in timpul efortului fizic   (antrenamente, competitii),   cat si in timpul recuperarii dupa efort.

Cu ce ajuta purtarea jambierelor de compresie?
 
In timpul efortului fizic: Actiunea   de compresie a jambierelor asupra gambelor accelereaza circulatia     sangvina dinspre picioare inspre inima, astfel sangele ce poarta CO2-ul   revine mai rapid spre inima, iar sangele oxigenat dinspre inima si     plamani ajunge mai rapid la muschii picioarelor. Oxigenarea optima a     muschilor reduce acumularea de toxine si de acid lactic in muschi,     astfel se intarzie oboseala musculara, iar efortul fizic in parametri   normali poate fi prelungit. De asemenea prin suportul suplimetar al   gambelor oferit de compresie se   reduc miscarile oscilatorii si de   vibratie ale muschilor gambei in   timpul execitiului fizic, se salveaza   astfel energie irosita inutil de   catre muschi si astfel se reduce   oboseala musculara, iar gambele vor putea sustine un efort fizic mai de   durata. Tesatura de compresie reduce socurile la nivelul   ligamenetelor, tendoanelor si muschilor cauzate de impactul piciorului   pe suprafete dure in cazul alergarii   sau de solicitarile intense la   schimbarile bruste de directie. Se   reduce astfel posibilitatea de   accidentari.
 
Dupa efortul fizic: Datorita accelerarii   circulatiei sangvine si imbunatatirii oxigenarii muschilor gambei,   jambierele asigura o recuperare mult mai eficienta dupa efort in cazul   unui antrenament sustinut sau dupa o competitie solicitanta. De asemenea se   recomanda purtarea jambierelor dupa participarea la competitii in cazul   unui drum lung spre casa cu masina sau cu avionul, in general in     situatiile in care pentru o lunga perioada de timp picioarele stau     inerte si nu au activitate, iar oxigenarea muschilor este deficitara. Medicii recomanda purarea lor si persoanelor cu varice.

Jambierele Compressport sunt confectionate dintr-o tesatura   care nu retine apa, astfel incat chiar si ude raman usoare si   confortabil de purtat.
Pentru a va alege marimea potrivita pentru jambiere se masoara circumferinta maxima a gambei   din portiunea sa superioara, precum si inaltimea tibiei.
Pentru mai multe informatii si comenzi - http://www.compressport.ro
 
(2)ovuD33SQ_20001.jpg

Adauga comentariuNici un comentariu.