Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Ro Club Maraton » Parteneriat Ro Club Maraton - Flanco

Parteneriat Ro Club Maraton - Flanco

Pentru perioada 7 Ianuarie 2011 - 31 Decembrie 2011, orice membru Ro Club Maraton are posibilitatea de a beneficia de o reducere de 5% la orice achizitie din magazinele Flanco pe baza legitimatiei de membru in club.

 

 

(3)Ug6dXVR_1736.jpgConsacrat ca unul dintre cele mai importante branduri de pe piata comercializarii de produse IT&C, electronice si eletrocasnice din tara noastra, Flanco reprezinta deja o poveste de succes si o reteta de business, impunand permanent tendinte si standarde noi de excelenta in satisfacerea cerintelor consumatorilor.

 

Cu o retea de 74 de magazine in intreaga tara, 9 dintre ele fiind localizate in Bucuresti, Flanco ofera clientilor o experienta de cumparare unica, atat datorita produselor variate si de buna calitate, cat si serviciilor pre si post vanzare. Importanta consumatorului in viziunea Flanco se reflecta in preturile accesibile, in cele mai avantajoase solutii de creditare, servicii de instalare, mentenanta si service. Totul pentru ca aparatul sau produsul dorit sa ajunga in cele mai bune conditii la clienti.

 

(2)yvDGbXJ_38647.jpg

Obiectivul Flanco este sa devina cel mai de incredere furnizor de produse IT&C, electronice si electrocasnice de pe piata. Ofertele respecta nevoile clientilor si dorinta lor de a avea acces la cele mai noi tehnologii. Magazinele Flanco ofera romanilor produse la preturi convenabile, beneficiind totodata de cea mai extinsa oferta de servicii disponibila pe piata.

 

La Flanco poti gasi toate produsele pe care ti le doresti atat tu cat si prietenii si familia ta.

 

La Flanco regasesti Bucuria de a cumpara.

   

In reteaua de magazine Flanco nu pot fi cumulate ofertele promotionale cu alte forme de reducere sau reducerile intre ele, incluzand ofertele promotionale ocazionate de deschiderile de noi magazine.

(1)RdKwNQut_29250.jpg


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007