Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Ro Club Maraton » Partenerii Ro Club Maraton

Partenerii Ro Club Maraton

Suntem deschisi parteneriatelor si colaborarilor. Nu ezitati sa ne contactati!(1)D8rVW8c_79186.jpgProducatorul de echipament sportiv Nike (importate in Romania de catre firma Elmec) ofera membrilor Ro Club Maraton o reducere de 20% la toate produsele Nike si Famous Brands pe baza unui card special.
http://www.facebook.com/nikerunningromania


(3)KwB6TU_70316.jpgProdusele Sponser (Elvetia) aduse in Romania de catre firma Vertical Rock sunt oferite membrilor cu un discount de 25%. Comenzile se fac direct catre firma, mentionand apartenenta la club, pentru a benefica de reducere.

 

(1)UguFbvGA_44026.jpgFirma Salomon comercializeaza produse pentru running, trail running, hiking, ski alpin, snowboarding.

Membri Ro Club Maraton au reducere 10%

http://www.salomon.ro/

 

(5)iNuvj6Xs_52147.jpg
Produsele  Isostar (Elvetia)  aduse in Romania de catre firma  Nutrivita sunt oferite membrilor cu un discount de 20%. Comenzile se fac direct catre firma, mentionand apartenenta la club, pentru a benefica de reducere.


(1)JNzgEzO_18871.jpgwww.farmavit.ro este un site specializat in vanzarea de suplimente nutritive destinate mentinerii starii de sanatate, prevenirii bolilor, imbunatatirii performantelor sportive.
Aici puteti gasi suplimente nutritive de la Scitec, renumita companie americana. Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere de 20% la orice produs, folosind codul special "maraton20"

 

 

(1)FasYscNO_9342.jpgProdusele High5 si Nuun sunt destinate sportivilor de anduranta, oferind energie si saruri minerare, inainte, in timpul si dupa antrenamente si concursuri.

Membri Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere de 20%.

www.high-5.ro

 
(2)Qh88mo9H_48941.jpg

Produsele de inalta calitate Peeroton (Austria) sunt puse la dispozitia membrilor Ro Club Maraton pe www.maratonic.ro   cu un discount de 20%.

(1)wq2LcI_35261.jpg
Pentru perioada 7 Ianuarie 2011 - 31 Decembrie 2011, orice membru Ro Club Maraton are posibilitatea de a beneficia de o reducere de 5% la orice achizitie din magazinele Flanco pe baza legitimatiei de membru.
Mai multe detalii aici - http://www.maraton.info.ro/parteneriat-ro-club-maraton-flanco.html

 


(1)8f7svbsx_35349.jpg

Produsele  IcePower (Finlanda)  aduse in Romania de catre firma Ricomed sunt oferite membrilor cu un discount de 35%. Comenzile se fac direct catre firma, mentionand apartenenta la club, pentru a benefica de reducere.(1)R3FBEFq_55196.jpgAgentia de turism Travel House acorda reduceri membrilor clubului ce achizitioneaza pachete de servicii turistice, cazari individuale, bilete de avion sau alte servicii turistice:

>> 3% din valoarea cazarilor externe rezervate in sistemele de rezervare: DERTOUR, Meier’s, ADAC, Neckermann, Go Global.
>> 5% din valoarea cazarilor externe   cazarilor externe rezervate in sistemul de rezervare: Pierre & Vacances
>> 3% din valoarea cazarilor interne la unitatile cu care Travel House are incheiate contracte de prestari servicii in baza carora agentia Travel House sa beneficieze de un comision cedat de min. 10%.        
>> Taxe de serviciu preferentiale la emiterea biletelor

Telefon: 0213167934/ 35/36 , agency@travelhouse.ro
Persoana de contact: carmen.visalon@travelhouse.ro(1)oqlHNqC8_72306.jpg

Produsele  Lysi (Islanda)  aduse in Romania de catre firma  SagaSanatate sunt oferite membrilor la pretul special de 31 lei. Comenzile se fac direct catre firma, mentionand apartenenta la club, pentru a benefica de reducere.(1)kmT7Fv_97338.jpg
RunningShop.ro este magazin online specializat cu produse si accesorii pentru running, trail-running, hiking si trekking. Este  importator direct pentru mai multe branduri precum Xtenex, Thuasne, Sportjock, NipGuards, Fuel Belt, SofSole, Yaktrax, Spenco-Iron Man, CardioSport si multe branduri de accesorii. De asemenea, gasiti si produse Salomon, Millet si de la alte marci specializate. Produsele comercializate de RunningShop.ro sunt oferite membrilor   clubului cu reducere de 7% (pe baza codului "42km")


(1)bgFvJliw_73354.jpg
Centrul de nutritie Superfit ofera consultanta in nutritie sportiva, scadere si crestere in greutate, analiza compozitiei corporale, evaluare medicala. Membrii clubului beneficiaza de o reducere de 50% la toate serviciile. www.superfit.ro

 (1)J9gykuh_93856.jpgAsociatia Bucharest Running Club, condusa de d-na. Valeria Racila van Groninger organizeaza Maratonul International Bucuresti. Parteneriatul cu Ro Club Maraton s-a concretizat prin oferirea unor reduceri importante la plata taxei de concurs si prin multe alte actiuni comune, destinate promovarii alergarii in Romania.

 

 

 

(1)vY3e6Y_12107.jpgSebamed este nr. 1 mondial in ingrijirea medicala a pielii cu produse caracterizate prin pH 5.5; Lider de piata in Germania, UAE, Turcia, Hong Kong, Malaezia, Finlanda, Kuweit; Peste 35 ani de experienta;   Produse testate clinic prin cele mai moderne metode; Cea mai larga varietate de produse dermatologice de curatare 100% fara sapun si alcali.

Membrii clubului beneficiaza de o reducere de 20% la toate produsele SebaMed, comandate pe www.dermocosmetice.ro


(1)qZNlj5Y6_32807.jpgFun-Run comercializeaza produsele Inov8, destinate trail running-ului.
Membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere de 20% la oricare din produsele Fun Run.
www.fun-run.ro(1)UnwVx3r_12569.jpgMagazin on-line cu echipament, imbracaminte si incaltaminte de munte, alpinism, speologie, schi.
In urma parteneriatului stabilit, membrii Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere de baza de 10%, la care se adauga reduceri in functie de produs intre 5 si 8%. In plus, 2% intra in contul clubului. Reducerile sunt sub forma de puncte valorice (1% = 1 leu)

Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont pe eMont.ro si sa trimiti un email la info@emont.ro prin care sa precizezi ca esti membru Ro Club Maraton.
(1)lgi5njD8_77221.jpgMotion Vision Communication ( www.mvcom.ro ) este o companie specializata in Publicitate-Neconventionala, oferind celor interesati solutii inovatoare de comunicare.

Membrilor Clubului, implicati in dezvoltarea unui brand sau a unei afaceri, MVcom este gata sa le furnizeze suport pe partea de promovare, oferindu-le un discount special de 20%, in masura in care la contractare pot proba calitatea de membru.

 

 

 

(1)cuoWQLAi_69459.jpgCompresSport este un brand elvetian specializat in echipament de compresie musculara destinat sportivilor ce practica alergarea, ciclismul, inotul, triatlonul.

Membri Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere de 15%

www.compressport.ro

 

 

(1)7ypl4hL_68668.jpg

PowerBreath sunt echipamente profesioniste pentru antrenarea muschilor respiratori, ceea ce contribuie la cresterea performantelor sportive. Sunt folosite pe scara larga la IronMan, dar si in multe alte sporturi.

Membri Ro Club Maraton beneficiaza de o reducere de 15%.

www.respiracorect.ro

 

 

(1)ANDBf8_83002.jpgRoClubMaraton îți oferă posbilitatea de a diversifica activitățile sportive pe care le practici. Prin abonamentul 7card, ai de acum acces gratuit la peste 30 de săli de sport din București, flexibilitate, și siguranța că timpul tău liber poate fi dedicat până la 100% domeniului sportiv.

Cu o rețea de parteneri mereu în extindere, 7card este abonamentul tău lunar la majoritatea sălilor din București.

Cu un acces nelimitat la peste 30 de săli de sport, cu o diversitate de activități de la fitness, la zumba, spinning sau piscină, cu o flexibilitate fără restricții din punctul de vedere al orelor de acces și cu o reducere la activitățile sportive extra, 7card este conceput pentru timpul tău liber dedicat sportului.   www.7card.ro


Partenerii Ro Club Maraton 25-0

Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007