Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Povesti » Proiectul GRANITELE NU SUNT LIMITE

Proiectul GRANITELE NU SUNT LIMITE

Spiritul maratonului la 2500 - Granitele nu sunt limitele
Trei oameni alearga in 6 luni maratoane pe toate continentele

Proiectul maratonistilor de la RO CLUB MARATON

Trei maratonisti amatori de la RO CLUB MARATON vor alerga 8 maratoane, pe 7 continente in 6 luni. Cei trei au profesii diferite si varste diferite, dar toti au o mare pasiune pentru alergarea pe distante lungi. Daniel Lixandru este sociolog si are 41 de ani. Viorica Gabrian este medic.   Ilie Rosu are 50 de ani si este ofiter. Ceea ce vor face ei depaseste limitele normale ale unui alergator. Un maratonist profesionist alearga de obicei maxim 2 maratoane pe an. Totul a inceput in luna octombrie cu alergarea Maratonului International Bucuresti si cu alergarea cursei clasice de la Marathon la Atena, la 2500 de ani de la lupta de la Marathon. Cursa clasica de la Marathon la Atena a fost cel mai important eveniment de acest gen din 2010. La acest eveniment au si participat 30 de alergatori din RO CLUB MARATON (www.maraton.info.ro ).   RO CLUB MARATON, cel mai mare club de alergare din Romania are in acest moment 180 de membri. Scopul principal al clubului este sa promoveze alergarea ca sport de masa.

(1)e9f0bzsM_99181.jpg

Mesajele pe care vor sa le transmita cei 3 alergatori facand acest proiect sunt:

•  Alergarea este cea mai naturala, complexa si la indemana forma de a face miscare, care duce rapid la crearea unei vieti echilibrate si implinite.
•  Orice om poate face lucruri minunatate, daca isi depaseste propriile "granite" mentale, este determinat si planificat.
•  In lupta de la Maraton, de acum 2500, a invins modelul de organizare democratic transmis peste ani in societatile moderne. Acest model, bazat pe libertare, spirit comunitar, dezvoltare, viziune este urmat si de organizatiile performante cu rezultate pe termen lung.

Pe langa aceste mesaje, cei trei alergatori vor sa atraga atentia necesitatii construirii de facilitati pentru a face sport in aer liber, militand pentru construirea de piste de alergare si de bicicleta in cartierele din orasele mari din Romania. Prin acest proiect se doreste sensibilizarea si atragerea de parteneri din administratia local, centrala si din cadrul organizatiilor comerciale, care sa implementeze aceasta idee. Primul pas din aceast proiect ar fi construirea in viitorul apropiat a pistelor de alergare si bicicleta in orasul Bucuresti. In luna mai vom face un maraton al primariilor din Bucuresti, in care vom promova   aceasta idee.
Proiectul si mesajele de mai sus vor fi transmise pe canele media (ziare, reviste, televiziune, radio) si in conferinte, seminarii si intalniri de catre cei trei pasionati de alergare.

Parteneri

Pentru acest proiect cei trei maratonisti vor face eforturi deosebite. Aceste eforturi sunt in plan fizic, psihic, material si financiar. Cei trei maratonisti cauta organizatii partenere pentru acest proiect. Organizatiile performante, exact ca si maratonistii sunt "alergatori" de cursa lunga, capabile sa-si depaseasca "granitele" in permanenta pastrandu-si obiectivele ambitiose si disciplina pe termen lung.   Daca sunteti o organizatie care alerga "maratoane" si urmareste performanta pe termen lung veniti alaturi de cei 3 maratonisti in aceast proiect care poate fi facut o data la 2500 de ani.
In acest moment avem urmatorii parteneri care sprijina proiectul: ROMTELECOM, TAROM si NIKE.  

(2)WIDyEec_58645.jpg(3)4XS16DI_80511.jpg

(1)WeyyzXx_59730.jpg
 


RO CLUB MARATON a organizat pana acum si alte actiuni cu impact mediatic. In 2010 a organizat:

•  In Bucuresti 2 crosuri: "Campionii sanatatii"
•  La maratonul de la ROMA din 17 martie: promovarea imaginii Romaniei.
30 de maratonisti din RO CLUB MARATON au alergat impreuna cu 20 de maratonisti italieni din clubul partener PODISTI MARATONA DI ROMA. Acest eveniment a avut un impact deosebit in media atat in Romainia cat si in Italia.
•  La maratonul Bucuresti din 17 octombrie: proiectul "42 pentru o sansa. In acest proiect s-au strans din sponsorizari 22.000 de Euro. Banii au fost folositi   pentru achizitionarea unui aparat special pentru bebelusii de la spitalul Marie Curie.
Aceste evenimente au fost mediatizate in mass-media (ziare, televiziuni) si puteti gasi mai multe pe internet (imagini veti gasi pe   www.youtube.com   cautand RO CLUB MARATON).

Promovarea  

O organizatie,   fiind partener in acest proiect, poate beneficia de urmatoarele avantaje de promovare:
•  Crearea unui studiu de caz pe tematica depasirii limitelor, care poate fi prezentat angajatilor sub forma unor seminarii, conferinte
•  Beneficiu indirect mediatic. Acest proiect va aparea in ziare, televiziuni, radio.
•  Prezenta brandului pe tricourile celor 3 participanti la maratoane pe cele   6 continente locuite
•  Prezenta brandului organizatiei la concursurile organizate de club
•  Asocierea brandului organizatiei cu sportul pentru sanatate
•  Prezenta brandului organizatiei pe tricourile celor 180 de membri ai clubului. Alergatorii din club sunt prezenti la:
o  Toate concursurile de alergare pe distante lungi
o  Maratoane si semi-maratoane in Europa

 
 Programul pentru realizarea celor 8 maratoane este urmatorul:
  Europa - 17 octombrie Maratonul International Bucuresti
  Europa - 31 octombrie - cursa clasica Maraton - Atena
  Asia - 21 ianuarie - Dubai   Marathon
  Africa - 30 ianuarie -   Marrakech Marathon  
  America de Nord -   20 martie ING Georgia - Atlanta
  America de Sud - 3 aprilie - Santiago de Chile
  Australia -   Canberra 10 aprilie
  Antartica - 28 februarie - doar daca vom avea sprijin pentru transport de la unul din statele care au baze de cercetare acolo (Chile, Argentina)

 
Managerul proiectului si persoana de contact este Daniel Lixandru 0744.549326, daniel.lixandru@1marathon.ro .


(1)69GIJgF_44230.jpg

 

Votati ca slab Votati ca nimic special Votati ca merita citit Votati ca foarte bun Votati ca excelent
Apasati pe stelute pentru a vota.
Acest articol este votat ca excelent. Ati votat acest articol ca excelent.


Adauga comentariuNici un comentariu.


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007