Ro Club Maraton
Centru testare performanta sportiva Superfit
Home | Sitemap | Contact
Ultimele postari pe forum UK FR DE HU IT GR JP 223927.75 km alergati de noi      Concursuri Antrenament Nutritie Sanatate Alergatori Povesti Produse
Home Ro Club Maraton Competitii nationale Calendar AIMS Maratoane in lume FORUM Galerie media Contact

Sondaj de opinie

Care este ritmul cu care alergi un maraton? *
3-4 min/km
4-5 min/km
5-6 min/km
6-7 min/km
> 7 min/km


Nota : campurile cu * sunt obligatorii.


Arhiva sondaje de opinie
Sunteti aici :: Noutati » Runfest - Fox Trail Half Marathon - PROGRAM

Runfest - Fox Trail Half Marathon - PROGRAM

Marti, 23 August 2016

afisEnergie, miscare, distractie, multe surprize, dar si ocazii de a face fapte bune! Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, competitie marca RUNFEST, sustinuta de Barilla si prezentata de Persil, va invita duminica, 28 august 2016, incepand cu ora 09:00, sa va bucurati de o zi de vara in natura si de curse de alergare potrivite tuturor pasionatilor de miscare in padurea Baneasa.

Evenimentul de alergare, aflat la editia a 4-a, va oferi o adevarata oaza de relaxare tuturor amatorilor de distractie prin sport, iar sutele de participanti vor putea sa se bucure de cros pe patru trasee croite in padure, cu lungimi de la 2,5 km pana la 21 de km, adaptate tuturor abilitatilor.

La ora 09:00, primii care vor alerga la crosul RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon vor fi cei mici, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, a caror inscriere in eveniment este gratuita in limita a 250 de locuri. Gabriela Szabo, in calitate de ambasador al sistemului RUNFEST, dedicat amatorilor, va da startul celor mici si ii va incuraja sa isi manifeste libertatea de miscare in natura.

La ora 11:00 vor pleca in curse, in mai multe valuri, concurentii inscrisi pe traseele Scurt - 5 km, Standard - 10 km si Epic - 21 km. Pe traseele crosului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, se vor desfasura in total 32 de curse de alergare mult apreciate de sportivii amatori, acestea reusind sa imbine in mod inspirat liniile lungi si late din inima padurii Baneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, iar fiecare iubitor de miscare va avea ocazia sa traiasca experienta unui adevarat cros.

Pana in prezent, peste 730 de alergatori au dat curs invitatiei la miscare in natura lansata de RUNFEST la FOX TRAIL Half Marathon. Inscrierile continua insa si in zilele urmatoare fiind deschise online pana miercuri, 24 august, inclusiv, pe pagina dedicata evenimentului de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.  

Toti participantii vor primi pachete de concurs atractive, iar cei mai rapizi vor fi premiati cu produse asigurate de MPG si de sponsorii si partenerii evenimentului. La acestea se adauga numeroasele servicii ale competitiei si atmosfera plina de energie si voie buna, sub amprenta Sportainment specifica evenimentelor RUNFEST.

Cu aceasta ocazie, RUNFEST sprijina campania "Doneaza o sansa la viata!", a carei editie cu numarul 4 se va lansa in cadrul evenimentului de alergare pe 28 august. Organizata de catre Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) impreuna cu MPG, coordonatorul proiectului RUNFEST, campania este dedicata constientizarii importantei de a ne mentine sanatatea la un standard ridicat si de a avea un stil de viata activ. Campania este sustinuta de Ministerul Sanatatii si va implica activitati sportiv-recreative, dar si activitati de informare si sensibilizare a persoanelor sanatoase cu varste intre 18 si 45 de ani, care se pot inscrie pentru a deveni donatori voluntari de celule stem hematopoietice.

Cursele de alergare pentru cei mici, din cadrul RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, vor fi dedicate promovarii Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, din 17 septembrie. La start, membrii familiilor sunt invitati sa se alature copiilor inscrisi in competitie si sa alerge pentru a sustine campania "Doneaza o sansa la viata!". La finalul curselor, toti copiii vor fi rasplatiti cu medalii. Totodata, parintii micilor alergatori vor primi tricouri personalizate cu sigla Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.

Eforturile campaniei "Doneaza o sansa la viata!" vor fi sustinute si de campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo, in calitate de ambasador.

mpg

***

Despre RNDVCSH:

Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) este o institutie publica, in subordinea Ministerului Sanataâii, a carui misiune este de a identifica si asigura, la standarde internationale, donatori de celule stem hematopoietice compatibili neinruditi, pentru toti pacientii din Romania care au nevoie de un transplant si care nu au donatori compatibili in familie. Una dintre activitatile de baza ale Registrului o constituie organizarea si mentinerea unei baze de date complexe cu donatorii voluntari de celule stem hematopoietice si, in acelasi timp, cu pacientii care au nevoie de un transplant. Donarea de celule stem hematopoietice este voluntara, anonima si neremunerata. Este un gest prin care donatorul de celule stem hematopoietice poate salva o viata! Mai multe informatii despre campanie si cum puteti deveni donator de celule stem gasiti pe site-ul www.registru-celule-stem.ro. Cei care doresc sa devina donatori pot suna la TelVerde 0800 88 STEM (7836), numar apelabil din reâeaua Romtelecom, pot accesa site-ul www.registru-celule-stem.ro sau se pot adresa direct unuia dintre cele 21 centre ale donatorilor de celule stem.

Despre MPG:

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu. Coordoneaza aproximativ 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. Sub conceptul de Sportainment MPG implementeaza 4 sisteme nationale de sport care formeaza comunitati de peste 80.000 de practicanti amatori: tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism - www.ridersclub.ro, alergare - www.runfest.ro si un sistem de competitii pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 200 de companii - Romanian Corporate Sports - www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, o cursa cu obstacole URBATLON - care a fost integrata din acest an in platforma de alergare www.runfest.ro. In ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe: www.mpg.com.ro.

Surse foto:  RUNFEST, Cristian Paunica,  RNDVCSH


Ice Power Sponser Lysi Isostar Travel House Nike Flanco Salomon Centrul de nutritie Superfit Seba Med

Compress SportNutricultNewsmanphoto-marathon.ro

Home | Ro Club Maraton | Competitii nationale | Maratoane in lume | Antrenament | Nutritie | Sanatate | Povesti | Termeni si conditii | Contact
Copyright Ro Club Maraton 2021. Toate drepturile rezervate. - Website realizat de PHP Coder  si Triumf ®
Fondator Serban Damian, 2007